Uitstekende service en kwaliteit

Zoals altijd uitstekende service en kwaliteit!

proffesioneel en duidedelijke communicatie

Al jaren een tevreden klant. Je wordt op de hoogte gehouden met foto's wat er vervangen moet worden. Openheid over de prijs. En, afspraak is afspraak. Als er achteraf problemen zijn (kan eens gebeuren toch?) wordt dat naar behoren opgelost.

Top bedrijf

Een heel mooi EERLIJK bedrijf, Succes.

Ook al heb je geen afspraak, Gijs van Dam staat altijd voor je klaar!

Autoservice Gijs van Dam staat altijd voor je klaar en zal je altijd helpen, ook als je geen afspraak hebt!

Erg goede service

Heel vriendelijk en goed geholpen

Fijn geholpen en prima service

Prima netjes geregeld

Wordt met zorg gewerkt

Uitstekende service

Betrouwbare garage met vakkundige monteurs.

Eerlijk en aardig!

Alles word duidelijk uitgelegd als er iets met je voertuig is. Er word eerst goed gecommuniceerd voordat ze überhaupt ergens aan gaan beginnen. Echt een garage waar eerlijkheid en vriendelijkheid, en een super service nog gelden!!

Goed advies

Persoonlijke behandeling

Service is top

Service is top

Geweldige service

Snel en accuraat geholpen. Afspraak goed na gekomen, en extra kosten vooraf besproken. Als nieuwe klant heel netjes geholpen.

Prettige behandeling

Heel vriendelijk ik ben zeer tevreden

Goed en vriendelijke personeel

Je wordt goed geholpen! En er wordt met foto's en uitleg goed uitgelegd wat er moet gebeuren

Goede communicatie van te voren een offerte gekregen wat de kosten gingen worden. Ik kreeg keurig alles te zien wat er aan de auto aan onderdelen is vervangen.

Gewoon goed, en een duidelijk verhaal. Geen verrassingen achteraf.

Snelle en goede service, goed team

Auto doet het weer perfect

Vakkundige mensen. Altijd prima geholpen

Uitstekende garage. Vakkundige mensen. Ik word hier al jaren prima geholpen

Netjes en vlot geholpen

Winterbanden eraf en zomer banden er weer op. Banden gelijk in de opslag.

Goed, snel en prettig geholpen

Ook goede communicatie over voortgang en wanneer weer gereed. Kortom, aangeraden!

Duidelijke communicatie en klantvriendelijke service

Ik ben goed en vriendelijk geholpen en er is duidelijk vooraf gecommuniceerd over de reparaties en het onderhoud. Voor- en achteraf zijn de (te) vervangen onderdelen getoond, zodat het probleem helder was.

Staan altijd klaar voor je

Altijd goed advies en redelijke prijzen. Zeker ook vak bekwaam Verder fijne mensen ook op persoonlijk contact

Echt heel professioneel geholpen en gecommuniceerd. Top!

Mijn Volvo had al een jaar een hardnekkig probleem. Met de analyse van Gijs van Dam is het probleem gelokaliseerd en opgelost. Op diverse momenten is overleg gevoerd over het gevonden probleem en de mogelijke oplossingen. Alles in goede harmenie verlopen. Professioneel en ook klantgericht en klantvriendelijk. De Volvo rijdt nu weer als een zonnetje.

Eerlijk

Goed advies