Makkelijk afspraak te maken en vriendelijk geholpen. Ze weten ook wie ik ben. Overleggen altijd als er iets gebeuren moet met de auto. Zo kom je niet met onverwachte kosten te zitten.

Meedenken en oplossingsgericht

Denken altijd met je mee en lossen zaken die anders lopen weer netjes op.

Fijne samenwerking

Bedrijf met verstand van hun vak.

keuring van bedrijfswagen

Snelle en prima service! Alles in goed overleg. Denken mee in het belang van de klant

flexible and willing to help with anything

I trust the service, but I will need it very soon sugar daddy:)

Uitstekende service en communicatie

Goed en snel geholpen en snelle en uitstekende communicatie

Flexibel, vakkundig, goudeerlijk en lekker gewoon gebleven

Ik kom al een aantal jaar bij Autoservice Gijs van Dam. Afspraken worden nagekomen en er wordt altijd prima overleg gepleegd over de uit te voeren werkzaamheden en kosten. Vriendelijke vakmensen die denken vanuit de klant.

Prima organisatie.

Vertrouwd fijn geholpen.

Transparant, snel en schappelijk geprijsd

Goede vriendelijke service en lieten netjes weten of er problemen gevonden waren. Gewoon een goede garage.

Een topbedrijf

Een goede service en meedenken met de eigenaar van de auto. Auto is weer in tip top conditie, kan er weer rijden tot de volgende Apk/ onderhoudsbeurt. Een aanrader voor iedereen die zijn auto een wil laten vertroetelen voor een betaalbare prijs.

Goede voorlichting, Net werk afgeleverd.

Goede ontvangst en voorlichting, werk goed afgeleverd en redelijke prijzen, je slaat niet stijl achterover.

Straks georganiseerd en nette communicatie

Komt goed professioneel en zeer klantvriendelijk over.

Vakkundig en eerlijk

Zoals altijd weer super tevreden met de apk. Weer vakkundig geholpen en we weten wat mogelijk bij de volgende apk aan de beurt is. Altijd eerlijk wat er vervangen moet worden. Gelukkig voor ons deze keer niets. Alles wat vervangen moet worden wordt vakkundig en goed gedaan.

Zeer tevreden.

Communicatie zeer goed. Vakmanschap goed.

Correct geholpen je voelt je nog klant uiterst aardig personeel

Nette, duidelijke aanpak. Heldere communicatie, goed werk!

Nette, duidelijke aanpak. Heldere communicatie, goed werk!

Uitstekend betrouwbaar bedrijf

Je wordt altijd netjes gebeld over de reparatie met een eerlijk advies.

Goede service!

Betrouwbare. vriendelijke en goede service en goed advies.

goede service

bij autoservice Gijs van Dam werken echte vakmensen . goede werkplaatstarief . altijd eerlijk advies .

Topbedrijf met dito medewerkers

Top service, vakmanschap, betrouwbaarheid en prettig contact.

Top, uitstekende service

Super, vriendelijk geholpen en probleem gelijk opgelost

Weer prima geholpen

Weer prima geholpen

Vakkundig en vriendelijke medewerkers

Ik kan het iedereen aanbevelen

Fantastiche gasten, staan altijd voor je klaar!

Ik ben al 24 jaar klant, en het is altijd goed!!

Eerlijk en klantvriendelijkheid

Je voelt je zeer welkom. Er wordt altijd eerst doorgegeven wat er gedaan moet worden en wat het advies is. Dus geen onverwachte verrassingen. Bij het ophalen van de auto laat men de vervangen materialen zien. Het komt heel eerlijk over!

Griekenlandweg 2

2411PZ Bodegraven