Een geweldig bedrijf met top service en top personeel

Al jaren een geweldig bedrijf met top service

Goeie service

Ondanks de drukte is mijn auto snel en vakkundig gerepareeerd. De communicatie is ook heel goed.

Integere en deskundige baas en medewerkers

Bovag Garage is merkonafhankelijk maar goed uitgerust, bieden opties bij onderhoud en vervanging wanneer mogelijk, waarschuwen voor tegenvallende rekeningen en het risico op hoge kosten met onzeker uitkomst. Corrigeren fouten op eigen initiatief. Absolute aanrader.

Altijd weer goed bezig!

Fijne mensen met verstand van zaken die zich goed aan de afspraken houden en prima communiceren. Bank in de wachtkamer mag wel wat comfortabeler. :-), :-)

Uitstekende service!

Uitstekende service!

Prima garage

Goede service! Alles word overlegt klantvriendelijk, nette prijs!

Uitstekend!!

De service is ontzettend goed en zijn heel klantvriendelijk

Super klantvriendelijk en snel geholpen.

Gastvrij, correct en eerlijk.

Monteur laat onderdelen die vervangen zijn altijd zien en geeft daarbij ook informatie.

Goed geholpen en prettig contact

Binnen 1 dag vervangend vervoer, tijdig een offerte gekregen, meermaals een update gekregen, achteraf inzichtelijk wat er gemaakt is, goede prijs.

Goede en snelle service, vriendelijk, vertrouwd en verrassend.

Al bijna 2 jaar ben ik klant bij Gijs en dat bevalt mij zeer goed. Goede en snelle service…eenvoudig digitaal een afspraak te maken… vriendelijke mensen…een fiets te leen… duidelijke communicatie…leveren de auto gecontroleerd en schoon af… op bandenwisseldag een traktatie en zelfs een presentje. Kortom top!!

Goede en snelle service

Na het constateren van het probleem kon ik nog wel rijden maar de volgende dag was het nieuwe onderdeel al binnen en werd het kapotte onderdeel vervangen.

Top service en perfecte prijs/kwaliteitsverhouding

Autoreparaties zijn nooit leuk voor onze portemonnee, maar bij Gijs voel je je nooit belazerd!! Snelle service en altijd eerlijk, ga zo door!

Snel, flexibel en goed

Viel me 100% mee - had mijn auto al bijna afgeschreven maar nu loopt de motor beter dan ik ooit sinds ik deze auto heb.

Superservice

Wederom top geholpen

Deskundig, betrouwbaar advies en uitstekende service.

M'n auto wordt jaarlijks naar tevredenheid onderhouden. Gijs van Dam is goed bereikbaar, deskundig, geeft betrouwbaar advies, denkt met je mee en hanteert een nette prijs.

Prima geholpen

Prima geholpen.

Prima service, transparant en klantgericht.

Prima service, transparant en klantgericht.

Perfect en betrouwbaar

Als altijd prima geregeld, goede communicatie. Gemak van de leenauto die je niet eens hoeft af te tanken en goede service!

Griekenlandweg 2

2411PZ Bodegraven