4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn zeer tevreden over onze aangeschafte Mazda CX5. Prima prijs/kwaliteit verhouding, vakkundig geholpen en een snelle aflevering.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een beoordeling schrijven voor Autobedrijf van Dijk. Wat moet ik anders schrijven dan al die goede beoordelingen die al geschreven zijn. Ik sluit me daar gewoon bij aan. Dennis, toppie. Jaap, Oud-Beijerland

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij de aanschaf van onze jonge gebruikte Mazda CX 5 vakkundig en netjes geholpen. De heren van v.Dijk kwamen eerlijke , vriendelijk en betrouwbaar over. Dank voor de goede afwikkeling van de scherpe deal.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke mensen, eerlijk advies, laten je zelf een keuze maken, goede service en flexibel. Ik heb zelfs even twee Mazda\'s op mijn naam gehad voor een paar dagen, maar uiteindelijk zeer tevreden met een naar huis gereden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Verrassend zoals hier wordt gewerkt. Bij binnenkomst word je alle rust gegund om je op de hier aanwezige auto\'s te oriënteren. Daarna word je a.h.w. gecoacht door een bevragende verkoper die overduidelijk van auto\'s houdt. Zo kom je samen tot een passende keuze. Zo kwamen wij na ons bezoek en een vrijblijvende proefrit afgelopen week tot de aanschaf van een Mazda CX 5 die snel en keurig werd afgeleverd. Ik durf te stellen dat de werkwijze en de getoonde liefde voor wat men in huis heeft niet snel elders aangetroffen zal worden. Tel daar de uitstekende prijs: kwaliteit verhouding bij op en dan luidt onze conclusie : je doet jezelf tekort wanneer je van Dijk IJsselmonde vergeet te bezoeken wanneer je de aanschaf van een nieuwe auto overweegt !

4 sterren: goede service, goed behandeld

De ervaring met dit bedrijf is zeer positief want je wordt netjes te woord gestaan. En je krijgt gelijk koffie aangeboden. De service is ook prima en de auto\'s die verkocht worden zien er prima uit en weinig km voor een zeer goede prijs. Ik zelf heb er weer de tweede auto gekocht voor een mooie prijs.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Afgelopen week kochten we een Mazda CX 5 bij autobedrijf van Dijk! Wat rijd de auto heerlijk en de service van het bedrijf is super! Zonder enige moeite konden we een trekhaak onder de auto laten monteren. Het was even de vraag en afwachten of we onze auto (audi a4 met schade) konden inruilen maar dit bedrijf wilde ons duidelijk helpen en daarom verliep dit uiteindelijk zonder problemen. We willen het bedrijf daar nogmaals voor bedanken! Top service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ontvangst, deskundigheid, behulpzaamheid en vriendelijkheid staan hier bovenaan de lijst!! We kochten hier deze week een auto waar we blij mee zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na een tijd oriënteren ging ik op zoek naar een gebruikte Captur. Die heb ik gevonden bij Van Dijk, en ik rijd er met heel veel plezier in! Het is een gebruikte auto, maar hij ziet er fonkelnieuw uit. De prijs was bijzonder prettig en ook de inruil van mijn Meriva (met schade) verliep zonder enig probleem. De Captur werd zeer snel geleverd, inclusief apk en een half jaar Bovag-garantie. Complimenten voor de service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

29december een prachtige Nissan qashqai gekocht. Keurig geholpen door de mannen van Dijk. Goede inruil gekregen voor onze oude auto! Bedankt voor de snelle en nette afhandeling van alle administratieve handelingen en de uitstekende service. Fam.Saarloos

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij onze zoektocht naar een zeer jong gebruikte Golf kwamen wij terecht op de site van Autobedrijf van Dijk BV. Onze interesse werd gewekt door een prachtige Golf uit de serie Highline met daarbij nog een aantal extra luxe opties. Bij ons eerste bezoek werden wij geholpen door de heer van Dijk senior. Een uitermate vriendelijke ontvangst met een prima uitleg over de auto, zonder dat er maar sprake was van enige opdringerigheid. Ook over de prijsindicatie van onze in te ruilen auto waren wij niet ontevreden. We vroegen enige bedenktijd en we hebben afgesproken dat zij de Golf voor ons zouden reserveren. Wij zijn gewend om over dit soort aanschaffen goed na te denken. Bij ons tweede bezoek enkele dagen later hebben wij eerst een uitgebreide proefrit gemaakt en we waren daarna zeer enthousiast over de auto. Dennis maakte nog eens een goede rekensom over het bij te betalen bedrag en wij kwamen meteen tot overeenstemming. Enkele dagen later reden wij blij en tevreden weg in de zeer jong gebruikte Golf (7 maanden oud en 8.500 km gereden) met nog bijna anderhalf jaar originele fabrieksgarantie tegoed. Kortom onze conclusie; de heren van Dijk hebben een perfecte neus voor het scherp inkopen van goede jong gebruikte auto’s. Geven een scherpe prijs op over het bij te betalen bedrag bij inruil. Vriendelijkheid, betrouwbaarheid en openheid zijn begrippen die bij van Dijk hoog in het vaandel staan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We hebben onlangs bij Autobedrijf van Dijk onze nieuwe Nissan Qashqai gekocht. Bij binnenkomst voelde het meteen goed, geen snelle verkooppraatjes maar een warm familiebedrijf. We zijn zeer plezierig geholpen. Na 1 dag konden we onze auto al halen en was de auto helemaal naar wens. Onze zoon kreeg nog een prachtig jack mee van Dennis. Dennis super bedankt voor je oprechte betrokkenheid bij de koop van onze auto. We komen zeker bij je terug!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super bedrijf ! Speciaal naar Rotterdam gereden voor een hele mooie Captur. Zo leuk geholpen. Konden de auto ook gelijk meenemen. Ontzettend bedankt

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vandaag mijn Mazda CX5 opgehaald. We zijn door vader en Dennis zeer goed en vriendelijk geholpen. Mijn eerste kennismaking zaterdagmiddag 9december was al zeer goed niet opdringerig maar kijkt u maar rustig rond en als u vragen hebt horen we het wel. En rond kijken dat hebben we dan ook gedaan, wat staan daar prachtige jonge auto’s wij keken onze ogen uit. De onderhandelingen zijn ook heel simpel en direct, dit kost de auto dit kunt u voor u auto krijgen. Niets opdringerig en geen poespas. Denk er nog eens rustig over na we horen het wel. Heb als chauffeur door heel Europa gezworven en kom dan dichtbij huis zo’n prachtig bedrijf tegen. Een dikke pluim en ga zo door.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na een zoektocht op internet naar een tweedehands Nissan Qashqai terecht gekomen bij Autobedrijf van Dijk in Rotterdam. In de showroom troffen we een grote keuze aan \'jonge\' Qashqai\'s aan. We zijn tijdens onze eerste oriëntatie in de showroom hartelijk ontvangen en voorzien van bruikbare adviezen. We werden keurig in de gelegenheid gesteld om de diverse auto\'s van binnen en buiten te bekijken en vonden deze vrijblijvendheid erg prettig. Nadat een realistische prijs voor onze inruilauto was bepaald zijn we overgegaan tot aankoop van de prachtige Nissan Qashqai 1.2 Tekna uit 2014. We zijn tijdens onze oriëntatie en daarna ontzettend klantvriendelijk behandeld en Dennis heeft de aan- en verkoop op een prettige wijze afgewikkeld waarbij hij zeer behulpzaam was. We voelden ons echt op ons gemak bij hem. Toen we onze \'nieuwe\' Qashqai enkele dagen daarna kwamen ophalen was alles tot in de puntjes geregeld, de auto was nog even APK gekeurd en we kregen uitgebreid uitleg over de bediening en de vele functies van onze nieuwe auto. Zelfs onze telefoons werden nog even via Bluetooth gekoppeld zodat we tot in de puntjes voorbereid huiswaarts konden rijden met onze nieuwe aanwinst. Na een paar dagen te hebben gereden in de Qashqai kunnen we maar één conclusie trekken: wat een geweldige auto! We kunnen iedereen met een gerust hart een bezoek aan Autobedrijf van Dijk aanbevelen. Wij zullen zeker terugkeren als we over een aantal jaren besluiten om onze Qashqai in te ruilen. Dennis: bedankt voor alles! We komen volgende week de winterbanden halen. Edwin & Joanne Den Haag

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dennis van Dijk; zéér klantvriendelijk, heeft een eerlijk verhaal... Erg goede ervaring eerder gehad bij Autobedrijf van Dijk bij de aanschaf van mijn huidige auto een paar jaar terug. Eigenlijk nog steeds super blij met mijn Volks Wagen Polo, maar ga nu weer liever voor een iets ‘jongere’ wagen. Voor mij genoeg redenen om nu weer terug te keren bij van Dijk voor de aanschaf voor een wat nieuwere wagen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

We zijn nog nooit zo op een nare manier \'geholpen\'. Wij waren serieus opzoek naar een Nissan Qashqai en kwamen bij Autobedrijf van Dijk in Rotterdam terecht. Nadat wij een afspraak hadden gemaakt om een proefrit te maken met de Qashqai waarin wij geïnteresseerd waren, kwamen wij de eerstvolgende week terug. Naast het klant onvriendelijke gedrag was er een erg opmerkelijke feit waar wij, eenmaal aangekomen bij Autobedrijf van Dijk, achterkwamen. Het was niet toegestaan om een proefrit te maken in de auto waarin wij geïnteresseerd waren omdat die \'vies\' zou worden en meneer hem weer moest wassen als wij de auto niet wilden kopen. Maar we konden wel in een demo auto een proefrit maken. Nou, ik geloof niet dat iemand met een gezond verstand een auto koopt van rond de 21.000 euro zonder er een proefrit in te maken. Maar goed, dat zal wel aan mij liggen. Dus dames en heren, moraal van het verhaal hier is: als je vriendelijk behandeld wil worden en oh ja een proefrit wil maken in een auto waar je meer dan 20.000 euro voor wil neerleggen, ga hier niet naartoe!

Goed bedrijf

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

2 weken geleden onze mazda CX-5 gekocht bij autobedrijf van Dijk BV. Wij kwamen kijken voor een andere mazda CX-5, maar helaas hadden wij niet goed op internet gekeken en zaten hier niet de opties op die wij graag wilde. Dennis liet ons rustig even rond kijken zonder ons te veel lastig te vallen, dit vonden wij erg prettig. Toen we uit eindelijk voor een andere keken, vertelde Dennis dat er een nieuwe mazda CX-5 binnen kwam, maar er werden nieuwe banden onder gezet, of we even koffie wilde, en erop wilde wachten. Dit hebben wij natuurlijk gedaan. Toen de auto binnen kwam, was deze nog niet gepoetst, dus we konden gelijk zien hoe de vorige eigenaar er mee om was gegaan. Omdat deze nog niet gepoetst was, mochten wij gelijk met deze een rondje rijden. Misschien moet er toch nog naar dit beleid gekeken worden. Na het rondje rijden, waren wij zeer tevreden over deze auto. Alle onderhoudshistorie klopte volgens het boekje. Met een mooie prijs afspraak de auto gekocht met een trekhaak er onder, en hadden we de auto snel gekocht, omdat alles vertrouwd voelde. Daarnaast waren er kleine putjes(deukjes) opgemerkt door hun, deze werden gelijk ter plekke eruit gehaald waar wij bij stonden. Na een weekje rijden, toch achter wat punten gekomen. zo ook dat eigenlijk de garantie was verlopen, omdat hij niet zijn beurt had gehad bij de dealer. Daarnaast hadden wij gevraagd/betaald voor een constante stroomdraad, deze zat er nog niet op. Nadat ik een mailtje had gestuurd, werd ik netjes terug gebeld, en vertelde Dennis zonder moeite: \"onze excuses hiervoor, wij gaan dit oplossen\". nu een week verder, is alles netjes opgelost. Dennis en vader, wij willen jullie bedanken, voor de goede service, en mochten wij weer voor een nieuwe auto gaan kijken, komen wij zeker weer bij jullie!.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn hier geweest voor de aanschaf van een Nissan Qashqai. Hele fijne ervaring en goede service. Je kan op je gemak zelf rond kijken en wordt niet gelijk bestookt met mooie verkooppraatjes. De service na aflevering was ook uitstekend.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

vorige week bij vader en zoon van Dijk een Nissan Qashqai gekocht wat een openbaring als je deze auto rijdt voor iedereen een aanrader,ik moet zeggen dat ook het kopen van een auto bij dit bedrijf een aanrader is mooie auto\'\'s alles mag en niets moet alle tijd om alles op je gemak te bekijken met een lekker bak koffie tot je beschikking,geweldige mensen Dennis met zijn vader jullie zien ons zeker terug,nogmaals bedankt voor de goede afhandeling en de nette prijs voor mijn oude auto de Nissan rijdt geweldig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed bedrijf, waar je vriendelijk en fijn wordt geholpen Tweede auto hier gekocht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al vanaf het eerste contact is het plezierig en vertrouwd. Waar nodig wordt informatie gegeven en verder wordt er op geen enkele manier druk uitgeoefend. Het voelt vrij om daar te kijken welke auto je het beste past. Aan te bevelen! Onderhandelingen over inruil en aankoop verliepen soepel. Wij zijn superblij met de nieuwe Qashqai.

Boelewerf 4

2987 VD Ridderkerk