4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben zeer tevreden over het autobedrijf van Dijk BV. Dennis degene waar ik contact mee had heeft goede service verleend. Als ik iemand in mijn omgeving tegen kom die een goede gebruikte auto zoekt. Zou ik zeker dit bedrijf aan bevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben vanuit Harderwijk naar dit bedrijf gekomen om een auto Nissan QQ te bekijken. Uiteindelijk ook naar tevredenheid gekocht. Goede service, correcte behandeling en goede afwikkeling. Wat mij betreft een aanrader om eens te gaan kijken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

en ja hoor................voor de 2de keer in 2 jaren het was weer een prettige ervaring in een betrouwbare omgeving! heb weer een auto bij Dennis gekocht en kan niks anders zeggen dat deze beedrijf verdiend gewoon een top beoordeling! Vriendelijkheid en betrouwbaarheid zijn hier gewoon de meeste opvallende waarde!! Dennis bedankt, heb weer een top ervaring met jullie bedrijf gehad!! een ding is zeker.........................tot kijk in 2017.................ik kom gewoon terug voor mijn volgende auto :-) nogmaals bedankt Gr Alberto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn bij toeval beland bij autobedrijf Royal en dit voelde voor ons zeer gastvrij. Wij waren weg van een opel meriva die daar stond en na overleg met meneer van Dijk hebben wij besloten om te kijken of wij deze auto konden kopen. De auto is toen voor ons gereserveerd en wij hebben de auto gekocht. Dit alles is nu 11/2 jaar geleden en wij rijden nu al vele kilometers in een prachtige, veilige auto!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vorige week Renault Captur bij dit bedrijf gekocht. Geen poeha, geen dealer, maar een eigenaar/verkoper die zich totaal niet opdringt en op een doodgewone manier zaken doet. Geeft precies aan waar de auto vandaan komt en laat daar dan ook de papieren van zien. In mijn geval uit België en was de 1e eigenaar. Alles komt heel betrouwbaar over en je krijgt gelijk het gevoel dat je hier goed zit. Tot nu toe zijn we heel tevreden met de auto. Mocht er wat de auto gaan mankeren, kan ik altijd langskomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gisteren een prachtige gebruikte Nissan Quasqai gekocht uit oktober 2011, die er als nieuw uitziet. Een heel l pretttig gesprek gehad met verkoper Dennis,. zeer vriendelijk, niet opdringerig, had alle tijd voor ons, heel relaxed en met hart voor zijn werk. Er was een groot aanbod van gebruikte auto\'s die er allemaal erg mooi uitzagen. Top, want ook al is het een gebruikte auto, je wilt toch graag dat deze er mooi uit ziet en dat was eigenlijk bij alle auto\';s het geval, die we daar zagen staan. de keus was dus nog lastig maar Dennis liet ons rustig rond kijken en uiteindelijk deze prachtige Nissan gekocht . Terwijl we al jaren Ford reden, waren we na een proefrit direct verkocht. Zeer prettige afhandeling bij het ophalen van de auto, dus heel veel complimenten naar Dennis toe (en ook de andere zeer aardige medewerkers) en we kunnen dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Marion

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekend. Eerlijk, nuchter, geen vlotte praatjes. Echt Rotterdams, recht door zee en betrouwbaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede auto Qashqai gekocht .rijdt prima geen klachten Erg fijne mensen van deze auto garage.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hallo mensen ik wilde toch even melden dat wij in Juli 2012 een reactie hebben neergezet over een Toyota Auris die wij in Januari 2012 hadden gekocht, en tot op heden rijden wij nog steeds met veel plezier in deze auto en, zonder problemen en grote kosten te hebben gehad, top auto dus. Groeten Fam. de Jong

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben een qq gekocht bij dit autobedrijf. Een hele goede service. Wij zijn zeer tevreden. Het is de moeite waard om een kijkje te gaan nemen. Dennis bedankt!!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na een zoektocht op internet naar een Nissan Qashqai een keuze gemaakt voor Autobedrijf Royal vanwege de ruime keuze aan occasions, met met een automaat. We zochten bewust een zwarte en daar had autobedrijf Royal er drie van staan, naast vijf zilvergrijze. Dus keuze te over. Na aankomst bleken er inmiddels al weer twee zwarte verkocht te zijn, maar de auto waarvoor wij gingen stond er nog. Aangekomen werden we vriendelijk te woord gestaan door Dennis, na een eerste kennismaking konden we rustig alle auto,s bekijken. Wat ons opviel was het grote aantal Nissan Qashqai,s waar uit gekozen kon worden. Zwart bleek later de kleur nightshift te zijn, een zwarte kleur met een zweem van paars. Zag er zeer mooi uit, als nieuw met zeer weinig kilometers op de teller. Even getwijfeld over de kleur, wikken en wegen, goed gesprek over de inruil(on)mogelijkheden, de prijs en nog een nacht bedenktijd gevraagd en gekregen. Het fijne van dit bedrijf is dat er geen druk op je uitgeoefend wordt. Dennis komt prettig over, is openhartig over zijn zaken en zegt eerlijk waar het op staat, wat de mogelijkheden zijn over de prijs, je weet waar je aan toe bent. Proefrit gemaakt, weer wikken en wegen en uiteindelijk goede zaken kunnen doen met Dennis. Resultaat: een zeer tevreden koper die inmiddels bijna vier weken rondrijdt in een mooie occasion Nissan Qashqai die uitstekend bevalt. Als de auto zo blijft bevallen als nu en ik zou weer voor een jongere Nissan Qashqai gaan, dan ga ik zeer zeker weer een kijkje nemen bij autobedrijf Royal.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig bedrijf geen gladde handelaren denken met je mee, keurige auto,s scherpe prijzen kom graag terug bij Dennis en vader

4 sterren: goede service, goed behandeld

BIJ DE VADER EN ZOON VAN DIJK EEN NISSAN QQ GEKOCHT UIT 2014 WE ZIJN ZEER TE SPREKEN OVER DE SERVICE ZIJN ZEER NETJE,S GEHOLPEN FLINKE PROEFRIT GEMAAKT NIKS WAS TE VEEL AUTO HEEFT BIJ NISSAN DEALER EERSTE SERVICE BEURT GEKREGEN ALLE AFSPRAKEN NAGEKOMEN DUS BIJ AUTO BEDRIJF VAN DIJK IS HEREN WOORD EREN WOORD KOM HIER ZEKER TERUG.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben een Mazda CX 5 uit 2014 gekocht bij Dennis en z\'n vader. We kregen rustig de tijd om te overleggen en werden het eens over de prijs. Deze mensen zijn echt mensen met het hart op de juiste plaats, daar kan je een auto kopen want ze doen er alles aan om goed te zijn voor de klant. Ondanks dat er met de kentekenadministratie iets mis was gegaan en dit voor beide partijen consequenties had werd er zeer goed ingespeeld op de emotionele zijde van onze kant als koper zijnde. Er werd een compensatie gedaan zodat we met een zeer tevreden gevoel en met het volste vertrouwen in deze firma gisteren met de Mazda op stap zijn gegaan. De auto gaat in onderhoud bij m\'n neef, Kooy Mazda Oud-Beijerland. Van het prijsverschil waar ik de auto bij Royal voor heb gekocht kan ik het onderhoud de komende jaren laten doen. Wij kunnen u de heren van Dijk van harte aanbevelen om in oprechtheid zaken mee te doen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op 14 februari heb ik een Nissan Qashqai gekocht bij Dennis en zijn vader. Een prima bedrijf waar je met no nonsens wordt behandeld en in alle rust een kijkje kan nemen. Ze hebben verstand van zaken en geve je het juiste advies. Ik kom zeker over een aantal jaar weer terug!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eind oktober hebben wij een Nissan Qashqai 2.0 Connect Edition Automaat aangeschaft bij Autobedrijf Royal. Bewust hebben wij gewacht met het schrijven van een review totdat de Bovag garantie periode van 3 maanden voorbij was. Dit, om te af te wachten of er nog verborgen gebreken of storingen aan het licht zouden komen. Inmiddels is de garantieperiode voorbij en is het verwachtingspatroon, zoals Dennis dit al aangaf bij aankoop, alleen maar positief te noemen. Het is een fantastische auto in alle opzichten. Onze ietwat wantrouwige opstelling t.o.v. de autohandel in zijn algemeenheid is absoluut niet van toepassing op dit vriendelijke en eerlijke bedrijf. Dennis (en ook vader van Dijk) geven je direct een gevoel van vertrouwen door hun vrijblijvende benadering. Een simpele showroom, zonder toeters en bellen, maar wel met een assortiment om U tegen te zeggen. En niet onbelangrijk......... met een mooie prijs/kwaliteitverhouding. Prachtig dat dit soort bedrijven nog bestaan. Dennis, ik hoef je niet te vertellen dat je zo door moet gaan, want de reviews zeggen genoeg. Nogmaals dank voor je pure benadering en begeleiding bij onze aankoop !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als je liever voor een auto betaalt dan voor de entourage/showroom en een verkoper in pak, dan moet je absoluut hier zijn. Waar voor je geld, goede service, lekker normaal: kortom een goede en eerlijke deal!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kijk....daar houden wij nou van. Woon midden tussen de Amsterdammers dus hoor ik niks anders dan grote bla bla bla verhalen....en als het erop aankomt geven ze niet thuis. Wat een verademing om dan een auto te kopen bij deze Rotterdammers. Niet l.......maar poetsen, geen flauwekul verhalen maar heerlijk rechttoe rechtaan. Ging kijken naar een qashqai 2.0 automaat. Hadden hem zo op kunnen schrijven maar Pa had door dat ik eigenlijk liever een donkergrijze wilde. Laten ze nu net de volgende dag die qashqai ophalen die ik wilde hebben. \"Schrijf maar op \" zei ik, maar daar wilden ze niks van weten. \"Kom nou maar eerst kijken als ie binnen is, ga dan een stukje proefrijden en dan als hij bevalt opschrijven\". Ondertussen rij ik 14 dagen met mijn auto en bevalt uitstekend. Heb nog niks kunnen ontdekken. Leuke mensen, mooie auto\'s, scherpe prijzen. Zonodig kom ik zeker terug....zal alleen wel ff duren. Tienen kreeg ik ook nooit op school..zelfs als ik ze verdienden dus we houden het op mooie negens.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel klantvriendelijk en goede service Zeer tevreden met de auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na onze eerste goede en fijne ervaring, was het voor ons niet meer dan logisch om weer bij Royal te kijken voor een zo goed als nieuwe tweedehandse auto. Onze Nissan Qashqai beviel zo goed, dat onze nieuwe auto ook weer een Qashqai moest worden. Dit keer zouden we wel voor een zwart model gaan, maar we zijn toch overstag gegaan bij een donker aubergine versie. Deze is zo mooi, met zo weinig kilometers, en rijd als nieuw. Ook onze broer/zwager was na zijn 1e bezoek met ons bij jullie gelijk verkocht, en rijd nu zeer tevreden rond in zijn Mitsubishi ASX. Dennis en vader, wederom bedankt voor jullie advies en service !! Tot over een paar jaar, voor de volgende aankoop ;-) Edwin, Karin en Anouk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op zoek naar occasion met een automaat kwam ik Royal tegen met een aantal mogelijke auto\'s. Dit is op zich al uniek want meestal moet je diverse dealers af. De hal zelf is niet indrukwekkend, het aanbod zeker wel. Je krijgt ruim de gelegenheid om rond te kijken zonder een opdringerige verkoper. Koffie mag je zelf pakken als je wilt. Wij hebben onze keus gemaakt en konden een proefrit maken. Beslissing genomen en auto gekocht. Exact een week later konden we \'m halen. Prima bedrijf met veel mooie wagens en goed personeel. Zeker een aanrader. We hadden het ervoor over om 2x 60km te rijden. Wij kochten een Honda Jazz Hybrid.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op zoek naar een Nissan Qashqai Connect Edition vonden wij via het internet autobedrijf Royal Rotterdam. Nog twijfelend over de kleur besloten wij toch wat kilometers te rijden naar Rotterdam, na een telefoongesprek waarbij Dennis goed advies wist te geven over de motorinhoud en ervaringen. Na een vriendelijk onthaal en wat uitleg over de Qashqai viel ons oog op een reeds verkochte witte auto. Helaas net te laat, maar Dennis beloofde te bellen als hij een zelfde uitvoering en kleur vond. Drie dagen later belde hij en heel enthousiast waren wij toen bleek dat deze auto ook aan al onze verwachtingen voldeed. Na een goed en open gesprek kochten wij de witte Qashqai. Ook de verdere afhandeling gebeurde professioneel en met een goed gevoel rijden wij nu trots rond in onze mooie auto. Autobedrijf Royal Rotterdam is echt een aanrader! Groeten uit Noordwijkerhout

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deze maand een Nissan Qashqai gekocht bij autobedrijf Royal. Via internet gevonden. Bij aankomst werden wij hartelijk ontvangen met een kop koffie. Er was een ongedwongen sfeer. Geen opdringerige verkopers. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren. Een aanrader om bij dit bedrijf een auto te kopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor de 3de keer bij dit bedrijf onze auto gekocht bij Dennis. De allereerste keer was nog bij zijn vader! Een heerlijk en eerlijk bedrijf die je lekker op je gemak laat neuzen. Heb je vragen dan staan ze voor je klaar, met een bak koffie die je zelf mag pakken.. Met onze vorige auto\'s bij hun gekocht waren we meer dan dik tevreden daarom hebben we dit keer bij Dennis een Qashqai gekocht vorige week, en het rijd super. We gaan er van uit dat ook deze auto ons een aantal jaren plezier gaat geven.. Bij dit bedrijf kun je met een gerust hart een auto kopen. groetjes Frans en Claudia.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na het een beetje zoeken op internet viel mijn oog op Auto Royal te Rotterdam. Hier zag ik diverse jonge auto\'s staan met weinig km waar onder ook de auto die wij wilden hebben. Helaas niet in de kleur die wij graag wilden. Toch maar gaan kijken je weet nooit. Bij aankomst dacht ik waar is de GROTE showroom. Toch maar naar binnen we waren er toch en daar kwam iemand naar ons toe en stelde zich voor als Dennis. Dennis zei kijk rustig rond en als je wat wilt weten ik ben in dat kantoortje heerlijk ongedwongen auto\'s kijken. helaas wel de auto die we zochten maar niet in de goede kleur. Toch maar naar Dennis die gaf het advies slaap er nog even over want je koopt een auto niet voor een maand dus moet hij wel naar je zin zijn . Wij naar huis met de gedachte wat nu en besloten toch maar te wachten. En maar goed ook twee weken later de auto zoals wij hem wilde en ook in de kleur gelijk gebeld voor een ritje. Dit werd gelijk geregeld en toen ging het snel ongedwongen in een gezellige sfeer met goed advies onze auto gekocht. Na de zelfgepakte koffie want Dennis zegt altijd daar staat de koffie pak maar kwam hij nog met een stel super winterbanden. Kan niet anders zeggen toppy goede service goed advies wij zijn zeer tevreden. Ton & Gemma

Boelewerf 4

2987 VD Ridderkerk