5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Van het begin af voelde dit bedrijf goed aan! Alle gelegenheid om rustig rond te kijken. Alle informatie was voorhanden. Zowel vader als zoon waren duidelijk en correct! Een proefrit was, toen we blijk gaven ECHT geinteresseerd te zijn, geen probleem; zelfs niet in de stromende regen! Onderhandelingen waren prettig en op reeele voorwaarden zijn we tot koop overgegaan. Ook voor de kleintjes was een mand met speelgoed aanwezig...kortom: aan alles is gedacht. Van harte aanbevolen dus.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Was op zoek naar een jonge Qasqai met weinig kilometers, via autoscout kwam ik bij Royal. Er stonden daar een aantal mooie uitvoeringen, zeer aantrekkelijk geprijst en de klantbeoordelingen zijn zeer hoog, ons eerste bezoek voelde meteen goed, aardige mensen en de sfeer was ongedwongen en vrijblijvend. Bij ons tweede bezoek hebben we een proefrit gemaakt, de auto is erg mooi reed fantastisch en daardoor de koop besloten. De auto nu 1week in bezit en zijn super tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

een mooie CX5 gekocht, 8 maanden, import uit Belgie. proefrit zeer snel geregeld op de dag zelf dat ik kwam kijken. weekje later opgehaald en nu al 2.5 week in bezit en erg trots op. inruil valt wat tegen, maar de vraagprijzen zijn uiterst scherp. bij een dealer per saldo misschien wel 2000 duurder uit, zelfde uitvoering/bouwjaar en met hogere inruil. al met al wel een goede deal zo. na ophalen geen matten in de auto. na een mailtje kon ik matten ophalen. deze kwamen uit de CX5 van de vrouw van Dennis. achteraf blijken de matten een accessoire te zijn die ook bij een nieuwe auto niet standaard zijn. vreemd, edoch! wel erg netjes opgelost zo, complimenten! dus wat mij betreft: zeker gaan kijken als ze de auto hebben die je zoekt!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Was op zoek naar een Alfa Mito met weinig kilometers Na lang speurwerk kwam ik bij Autobedrijf Royal terecht. Prima geholpen, geen opdringerige verkooppraatjes maar een eerlijk advies. Hoefde ook niet direct te beslissen, Na een proefrit, de volgende dag de knoop doorgehakt. Rij er nu een week mee, en ben erg blij met mijn keuze. En als er iets is kan ik zonder enig probleem langskomen. Erg prettig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

LUCK Amersfoort Via internet bij dit bedrijf terecht gekomen, was op zoek naar een nissan juke met automaat en leren bekleding, hier stond er een met een lage kilometer stand en van 2011.deze auto was zeer compleet,Kreeg alle tijd om de auto te bekijken en duidelijke en eerlijke antwoorden op mij vragen, heb dit weleens anders meegemaakt, heb na een proefrit de auto gekocht en kon hem na ander halve week ophalen, rij nu in een fijne auto, en met een goed gevoel over de vader en zijn zoon die mij de auto verkocht hebben,kan iedereen aan raden hier te gaan kijken voor een andere auto. Een prettig autobedrijf

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik was al een tijdje op zoek naar een jonge gebruikte auto. Via autoscout kwam ik bij Autobedrijf Royal terecht. De prijzen van de auto\'s zijn zeker interessant. Via de dealer konden we voor die prijs zeker niet zo\'n complete auto kopen. Binnen een week kon ik hem ophalen. Super service. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment jonge auto\'s staan. Dus zeker een aanrader. Ik ben in ieder geval heel blij met m\'n nieuwe auto! Succes!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was het ritje vanuit de achterhoek meer dan waard, via internet zagen wij de Renault Megane Coupé te koop staan, helemaal onze auto. Deskundige mensen en een gemoedelijk bedrijf. We zijn zeer tevreden,zeker een aanrader. Als onze dochter 18 is koopt zij hier haar eerste auto.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ben erg blij met mijn auto !! Super goede service ! Scherpe prijzen en erg sociale,aardige en betrouwbare mensen. We komen zeker terug voor een \'ooit\' volgende auto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik was op zoek naar een Nissan Juke. Via gaspedaal.nl opzoek gegaan naar een jong gebruikte Juke en kwam hierbij uit op een zeer intressant geprijsde Nissan Juke van Autobedrijf Royal. Ik moet toegeven dat ik enige twijfels had toen we op pad gingen. De locatie is iets achteraf en de uitstraling van het bedrijf is sober maar eenmaal binnen doet dit er niet meer toe, wat een prachtige auto\'s en wat een aardige mensen. We zijn prima en met alle geduld en deskundigheid geholpen. Een proefrit was ook geen enkel probleem. Er was weinig ruimte voor onderhandelen maar dat is ook niet nodig als de prijs al scherp is. Daarnaast verliep de inruil van mijn Mazda soepel dus ook geen probleem. Na een dagje bedenktijd heb ik de knoop doorgehakt en gegaan voor een prachtige jong gebruikte Nissan Juke bij Autobedrijf Royal. Ik rijd er nu 2 weken in en het is iedere seconde genieten, wat een heerlijke auto. Bedankt heren voor de fijne zaken en de nette afhandelig. Tot een volgende auto!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Via autoscout bij autoroyal uitgekomen,bij aankomst dacht ik waar kom ik in terecht maar eenmaal binnen krijg je gelijk een ander gevoel. de verkoper komt duidelijk over en is niet opdringerig,mooie auto gekocht met weinig kilometers.het enige verbeter punt zorg dat de bandenspanning goed is als de mensen de auto ophalen.Ik zal zeker autoroyal aanbevelen bij mensen in Ooostvoorne. Gr Fam de Winter.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op zoek naar een Nissan Qashqai. Bij diverse dealers geweest. En toen om toch maar eens te Kijken bij Auto Royal. Ik zag de zwarte qashqai met allerlei alluminium details en was verkocht.. Ik heb er geen spijt van. geweldige auto met alles erop en eraan. Het onderhandelen was ook heel prettig. Aardige mensen die je alle ruimte geven om na te denken voordat je de koop sluit. Zeker aan te bevelen voor jonge goede auto\'s met weinig kilometers.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Via internet bij dit bedrijf terecht gekomen omdat ze mooie auto\'s op de site hadden staan tegen zeer scherpe prijzen. Mooie Nissan Qashqai gekocht met weinig kilometers voor een mooie prijs (bij de nissan dealer betaalde we hier zeker enkele duizenden euro\'s meer voor). Eerlijke en betrouwbare verkoper. Volgende keer zullen we hier zeker weer als eerste kijken of ze iets hebben.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie Kia Sportage 2.0 Automaat bij hun gekocht. Zeer scherp geprijst, waardoor er weinig onderhandelingsruimte was. Ik had ook niet de makkelijkste auto in te ruilen. Aardig en eerlijk familiebedrijf.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldig autobedrijf. Mooie occasions, zien er als nieuw uit. De gastvrijheid en service is ook helemaal top! Met een gerust hart mijn nieuwe auto gekocht!!! Cindy Smits

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vorig jaar een mooie C4 picasso gekocht.Is pas voor een grote beurt bij een Citroen dealer geweest.Geen probleem.Wij zijn heel content. Geen mooie praatjes,gewoon eerlijk!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

voor de tweede keer in vier jaar een auto gekocht bij auto royal. de verkoper wist zelfs mijn naam nog!!!het is prettig om je vertrouwd te voelen als je een auto gaat kopen (is toch altijd veel geld) zoals ik bij auto royaal gewend ben weer zeer ruime keus. wij wilde heel graag een Q5, na ontdekkingsreis op internet kwamen we toch weer bij auto royal terecht!! beste prijs en het minste kilometers. vervolgens waren we er snel uit. wederom zeer prettige afhandeling van alles en volkomen happy stapte we naar buiten.. auto royal bedankt!!!! patrick de reus

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prettige ontvangst en uiteindelijk auto gekocht. Helaas niet veel ruimte voor onderhandeling maar dan nog is het een goede prijs tav auto kopen bij dealer. Vind wel dat deskundigheid wat tegenvalt en dat er geen servicebeurt wordt gegevn aan auto. Heb zelf olie moeten vervangen en nieuwe banden eronder moeten zetten maar voor de rest een goede auto.Op zich zou ik hier wel weer auto kopen maar zou wel graag een volledige afleveringsbeurt erbij willen krijgen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima auto\'s te koop met daarop weinig kilometers. Daar is dan ook de prijs naar. Je kan voor relatief weinig geld een goede auto kopen. Je wordt goed voorgelicht en geholpen. Een prima garage om nog eens naar terug te gaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al twee keer geslaagd een mooie auto te kopen. Mooie eerlijke importwagens waarmee we veel veilige kilometers hebben gemaakt. Nette eigenaren/verkopers zonder pretenties. We komen zeker weer eens terug.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vorige week gingen we kijken bij autobedrijf Royal voor een auto. De auto waar we voor kwamen beviel ons toch niet, maar er stonden nog vele andere leuke auto\'s. Ons oog viel op een zeer goed uitziende Citroën C1 met bijzonder weinig km\'s op de teller en ook zeker niet te duur. Na een bakje koffie nog een proefrit gemaakt en ook dit beviel prima. Je zou het misschien niet verwachten, maar eerlijk en goed advies van een autoverkoper bestaat nog zeker! We hebben ter plekke besloten om de auto te kopen en gisteren hebben we hem opgehaald. Vooraf het geld overgemaakt, was ook geen probleem. Hij stond netjes gepoetst op ons te wachten. Even naar het postkantoor dat op 3-4 minuten afstand ligt en klaar. Ook na de koop was een bakje koffie en een praatje niets te veel. Een echte aanrader voor niet te dure auto\'s met altijd weinig kilometers (daar wordt op geselecteerd bij de inkoop) en ook voor goed advies en vriendelijkheid!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het is een open deur maar ook wij hebben in Januari 2012 een auto gekocht bij Auto Royal Een Toyota Auris hybride en wij hadden beloofd een reactie te plaatsen, maar ik wilde de auto eerst goed testen, dit is nu wel gebeurd, we hebben alleen in de vakantie al 4000km gereden, naar Rome en via het Gardameer weer terug, en heb ik de kilometers die we vanaf Januari hebben gereden niet meegerekend, en ik kan niet anders zeggen dat het een top auto is. En wat betrefd, de verkoop sluiten wij ons aan bij de rest van de mensen, het was ongedwongen en een goed advies. Kortom een aanrader voor familie, vrienden en kennissen. Groeten Fam de Jong

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een week terug een prachtige Suzuki SX4 bij Autobedrijf Royal gekocht. De auto is super mooi en ik moet zeggen de gemiddelde score van een 10 is bij dit bedrijf zeker NIET overdreven ! Normaal ben ik niet zo uitbundig met een topscore geven maar hier kan ik geen kritiek punt vinden! Bij het uitzoeken van de auto werd ik goed geadviseerd en ik wilde een speciale kleur en binnen een paar dagen had Dennis mijn perfecte auto in huis.De gewenste kleur , weinig kilometers , geen schade en ook nog een keurige NAP waardoor je weet dat deze kilometers echt zijn. Dennis heeft erg veel verstand van auto\'s en zijn vader ook. Bij dit bedrijf kom je relaxst binnen en krijg je een heerlijk kopje koffie en de sfeer is ongedwongen met een grapje maar heb je een serieuze vraag over 1 van de auto\'s dan krijg je een deskundig antwoord. De prijs is heel erg goed voor een auto van deze kwaliteit en nu na een week erin te hebben gereden kan ik dus zeker voor de volle 100 % achter de score van een 10 staan. Ik weet waar ik de volgende keer moet wezen als de andere auto vervangen moet worden. Dennis bedankt !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede kwaliteit tegen hele acceptabele prijzen! Wij hebben een Toyota Auris Hybride gekocht, z.g.a.n. tegen een nette prijs! Geen push verkoop, gewoon kijken en kopen of niet kopen. De klant wordt bij Autobedrijf Royal gerespecteerd, daar zouden velen nog van kunnen leren! Ik kan iedereen aanbevelen om eens een kijkje te nemen, het is de moeite waard!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als je zelf je werkzame leven verkoper bent geweest en je vrouw demonstratrice is en je hebt allerlei verkooptrainingen gehad dan is het een verademing hoe (h)eerlijk,rustig en open het gesprek was bij het aanschaffen van een hele mooie Nissan Quasqai. Dit was geen verkoopgesprek met trucjes enz. maar gewoon in een heel gezellige sfeer op visite gaan. Opmerkelijk detail? Mijn in te ruilen Skoda Octavia werd op geen enkel punt negatief beoordeeld. Grote klasse is dat !! In de meeste gevallen blijft er weinig van de auto over en als je de verkoper moet geloven dan kan je hem maar beter meteen laten staan en geen meter meer in rijden. Ik heb geleerd dat verkopen is de klant datgene laten doen wat jij wilt dat hij doet en hem daarbij het gevoel geven dat hij het zelf gedaan heeft. Daar zijn Erik en Dennis helemaal in geslaagd. We zullen jullie aanbevelen. (Erik 2 augustus sterkte en succes)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ondertussen 1.5 geleden een auto gekocht en nog steeds zeer tevreden. Ik heb gezegd dat ik een recensie zou schrijven na een maand omdat ik dan ongeveer 2000 km in de auto heb gereden. Duidelijkheid was wat mij gelijk opviel. Er was niet veel te onderhandelen qua prijs omdat ze tegen scherpe tarieven auto\'s verkopen en zeker zijn van hun zaak betreffende kwaliteit. Na een test rit gereden te hebben uiteindelijk de auto gekocht. De prijs voor mij VW polo bluemotion was zeer scherp kijkend naar de andere aanbieders. Goedkoop is duurkoop? Ik kan u vertellen dat is zeker niet het geval geweest. Onlangs zelf bij een VW test dag bij mijn lokale VW dealer geweest om mijn auto te controleren. Oordeel 100% perfect \"\"uw auto is in perfect staat\". Ik kan alleen maar dit bedrijf aanraden aan andere. Service, prijs en kwaliteit zijn top. Succes met uw zoektocht in ieder geval!

Boelewerf 4

2987 VD Ridderkerk