Altijd top

De garage die nooit teleurstelt

Altijd 100% tevredenheid

Altijd te vertrouwen en goed

Ik weet dat we een complexe diesel hybride hebben, maar door de vakkundige medewerkers bij Fijnemann weet ik dat het altijd goed wordt geserviced en of gerepareerd. Nooit geen andere meer

Topservive

Al jaren klant en altijd tevreden

Goede service en eerlijk advies.

Prima geholpen en advies gekregen over een storing. Kon direct een vervolgafspraak maken. In het.

Garage wat zich aan zijn woord hield

Wij hebben een beurt en onze auto laten keuren bij ze. We hadden eerst de dealer gebeld maar zij konden geen ongeveer prijs noemen wat we ongeveer kwijt zouden zijn. Fijneman kon dat wel en het was keurig netjes ze belde toe hij klaar was en het was zelf wat goedkoper als ze zeiden dus dat was mooi meegenomen. Voor de volgende beurt brengen we hem weer daar. Hey en er is bij elke bedrijf wel wat dit was onze ervaring nu.

Zoals altijd ook nu weer superfijn geholpen

Duidelijk en betrouwbaar!

Als de service goed is dan weet je gewoon waar je de volgende keer naar toe zal gaan. Geen gedoe en zeer oprechte klant ervaring

Tevreden klant

Grote beurt en wat onderdelen dit keer. Distributieriem moet nog vervagen worden, afspraak is daarvoor al gemaakt. Goede service en altijd duidelijke uitleg wat er nog (extra) bij een beurt komt kijken. Jammer dat je portemonnee zo leeg loopt bij een garage, maar goed dat is uiteraard overal zo!

Goede en Fijne garage

Raad iedereen Fijneman aan . Geweldige garage .Top 100 % Voor alle merken auto's

Weer keurig en snel geholpen

Het was weliswaar een kleine beurt maar toch weer netjes en snel geholpen in de altijd schone garage.

Fijn personeel en altijd goede service

Een fijne garage met veel kennis

De auto komt al jaren voor onderhoud. Ze denken goed mee wat er moet gebeuren en wat even nog niet hoeft te gebeuren

Altijd klantgericht

Het bedrijf is zeer goed, altijd meedenkend en oplossings gericht!!!!! Fijn dat we altijd op ze kunnen rekenen

Vriendelijk

Kom er nu een aantal jaren en altijd netjes gehopen

Uitstekende garage ook voor grote reparaties!

Zoals altijd goed geholpen en is er veel mogelijk qua reparatie. Mijn complete versnellingsbak moest vervangen worden. Een flinke klus, maar alles werkt weer perfect!

Fijne garage

Ik word altijd prima geholpen

Vertrouwd

Zoals altijd weer makkelijk en goed uitgevoerd.

goede voorlichting, kennis van zaken en uitstekende reparatie

Altijd even contact met de eigenaar over wat er moet gebeuren met de camper. Vakkundige monteurs.

Zeer goed autobedrijf.

Goede afspraken en service.

Uitstekende service

Altijd klantvriendelijk en uitstekende service en kwaliteit. Geen verrassingen achteraf.

Top!

De beste garage in town. Super schone werkplaats, goede service en eerlijke mensen!

Perfect volgens afspraak

Zoals altijd is het onderhoud snel en volgens afspraak uitgevoerd. Nooit verrassingen.

Uitstekende garage zonder gedoe

Prima ervaringen door de loop van de jaren. Nooit verrassingen, altijd overleg. Een eerlijk verhaal en dienstverlening. Er wordt altijd mee gedacht in oplossingen. Waar voor het geld. Prima personeel. Voor ons onze vaste garage.

top bedrijf

Eerlijk advies, snelle service en altijd vriendelijk te woord gestaan. En vakmensen

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht