Een perfect bedrijf

Vanaf het maken van een afspraak tot en met het ophalen van mijn auto prima geregeld.

Goede en professionele afhandeling van de schade

Na beoordeling schade kwam er een extra schade aan het licht. Ook deze is netjes verholpen. Na afloop kreeg ik melding van zaken die er binnenkort aankomen inclusief een prijsindicatie.

Klantvriendelijk en altijd overleg over reparatie.

Klantvriendelijk, goede service!

Goed service

Duidelijk in uitleg en bekwaam monteurs. En vriendelijk gasten.

Distributie riem vervangen altijd lastig. Maar bij Fijneman weet je dat ze dit altijd secuur doen. Doen ook gelijk de waterpomp vervangen. Kleine beurt. En we rijden weer als nieuw.

Goed geholpen.

Ik ben goed geholpen en alles is goed uitgelegd over de ventilatorregeling.

Attent, kundig en behulpzaam

Je wordt altijd netjes en goed te woord gestaan. Je krijgt een eerlijk advies. Heel tevreden met alle medewerkers van Fijneman.

Altijd goed geholpen

Uitstekend !

Vriendelijk, vlot en deskundig !

Klantgericht, vakkundig en een goede service.

Goede snelle service

Al veel jaren tevreden klant

Geen abnormale prijzen en zeer vriendelijk

Prettige service en communicatie

Mijn auto voor de eerste keer bij Fijneman gebracht. Hun naam doet ze eer aan. Prettige service, fijne communicatie en de auto weer gewassen opgehaald.

Fijne garage, goede service, top!

Fijne garage waar ik al een aantal jaren klant ben. Geven goed advies.

Perfecte service

Altijd goede en snelle service en nadat ik geweest ben zijn mijn problemen altijd volledig verdwenen!

Prima autobedrijf en redelijke prijzen. Personeel erg vriendelijk.

Staan altijd klaar.

Altijd keurig geholpen.

Kan ik altijd van op aan.

Uitstekende kennis en service

Top ervaring al jaren .

deskundig vriendelijk en duidelijk

Hele goede garage, die goed communiceert en je het gevoel geeft, dat je er als klant toe doet!

Alles gaat naar wens

Wij hebben de ervaring dat er altijd goed werk geleverd wordt, en dat we prima kunnen overleggen als dat ergens bij nodig is. Maw: een topgarage!

Goede communicatie over verloop beurt en APK.

Je weet wat er gedaan gaat worden, wat het gaat kosten en hoe lang het gaat duren. Bovendien krijg je tijdig bericht als de auto weer klaar staat.

Op advies WW Anwb op Korte Termijn (lekkende/geplakte) Brandstof Filter laten vervangen, Goede Prijs/Kwaliteit Verhouding

als vanouds !!!

Service die je als klant graag krijgt, maar zelden ziet. Bij Fijneman altijd super !

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht