Een prima bedrijf

uitstekende dienstverlening, kundig, klantvriendelijk, duidelijke communicatie.

Prima!

Beste auto garage van dordrecht

Goede service voor een goede prijs. Maak alleen optijd je afspraak, ze hebben een drukke agenda

Goed en vertrouwd

Kwaliteit

Hele goede ervaringen

Goed en deskundig geholpen en advies gekregen.

Ik ben een nieuwe klant geworden en heb advies gekregen over de vragen die ik had. Heel fijn als ik met een vraag zit dat ik langs kan komen. Vriendelijk personeel.

Goed geholpen en goed advies

zoals gewoonlijk altijd keurig geholpen en goed advies. Het is een eerlijke garage die altijd zorg heeft voor je auto

Top bedrijf, denken mee met de klant

Onderdelen worden niet domweg vervangen als dit niet meer in verhouding staat tot de leeftijd en waarde van de auto. Bedankt voor de service!

Top service

Top bedrijf! Vakkundige en goede servive.

Al jarenlang één van de beste Universeel in Dordrecht.

Top Service.

Wij kwamen hier al jaren met Camper en Auto goede service eerlijke prijzen en altijd wordt je goed geïnformeerd wat er moet gebeuren en de kosten.

Alles top

Zoals altijd goed geholpen.

Top bedrijf

Hele goede service. Altijd goed meegedacht.

Perfect! Onderhoudsbeurt inc.apk en een eerlijk bedrijf

Voor de apk werd ik benaderd door de dealer om bij hun mijn auto na te laten kijken. Jammer voor hun maar geen vertrouwen hier in. Fijneman werkt snel en heeft gespecialiseerd personeel in huis. Ook mijn zoon komt hier al jaren en is echt tevreden over jullie

Hele fijne klantvriendelijke, kundige garage!!

Een hele fijne garage met professioneel, kundig en klantvriendelijk personeel. Ik zal altijd deze garage aan iedereen aanbevelen!!

Fijne ervaring

Goed uitleg wat er aan de hand is, professioneel/kundig/betrouwbaar bedrijf, denkt mee met de klant, geen onnodige reparaties.

Zeer professioneel, klantvriendelijk en goede service

Ik ben al ruim tien jaar klant bij Fijneman en ik ga er nooit meer weg. Niet alleen bieden ze een snelle en professionele service, ze nemen de tijd om naar je te luisteren en zoeken naar een passende oplossing. Ik zou ze absoluut aanraden!

al 40 jaar positief

Hoewel het huidige personeelsgebrek qua tijd voor de klant steeds nadrukkelijker lijkt te worden , is de klantgerichtheid nog steeds pertinent en vooropgesteld aanwezig. Werkelijk negatieve persoonlijke ervaringen zijn dan ook hier niet aan de orde.

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Sinds enkele jaren ben ik klant bij deze garage. Alle keren dat ik behoefte had aan een reparatie, vervanging van onderdelen of een reguliere onderhoudsbeurt werd ik snel en correct geholpen.

Top garage

Heel veel vertrouwen in, helpen je echt top.

Eerlijk advies, vakkennis

Je wordt altijd vriendelijk geholpen. Je krijgt van tevoren een eerlijk advies. En er wrrken mensen met veel kennis

Fijne garage, goede vakkundige kennis. Open en transparant.

Fijne garage, goede vakkundige kennis. Open en transparant.

Goede, betrouwbare service.

Fijne service. Betrouwbaar en eerlijk advies.

Top garage

Top garage je word altijd goed en correct geholpen En afspraken worden na gekomen

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht