afspraak goed nagekomen

was heel goed nageko,en

Goede service vriendelijk personeel

Goede service vriendelijk personeel

Alles goed gedaan

Al meer dan 10 jaar uitstekend. Volste vertrouwen dat Fijneman de auto onderhoudt zoals we dat graag zouden willen, namelijk naar wat nodig is. Met altijd eerlijk advies en vakmanschap in uitvoering.

Eerlijk, transparant en weten wat ze doen!

Ze helpen je super goed. En overleggen ook super met je. En ze weten allemaal goed waar ze het over hebben.

snelle service

altijd snel en vriendelijk personeel.

Top garage.

Mijn auto een grote beurt en apk gehad. Zoals altijd top service en professioneel geholpen.

Super goede garage!

Breng al jaren mijn auto hier voor de APK en af en toe een beurt. Vriendelijk personeel, bellen wanneer er iets gedaan moet worden om te overleggen. Je komt niet voor onverwachtse kosten te staan. Ik kan de garage alleen maar aanbevelen en blijf hier met mijn auto (en eventueel toekomstige auto’s) komen!

Goed en vertrouwd

Goede snelle service Vriendelijk personeel en nooit na een reparatie na te hoeven denken of het wel goed gedaan is EEN AANRADER !!!

Prima! Alles vlot en netjes verlopen!

Grote beurt plus APK. Naar volle tevredenheid verlopen!

Vertrouwde service

Goede service en duidelijke afspraken maken. Goede specificatie op de rekening

Verstand van zaken en zeer klantvriendelijk

Verstand van zaken en zeer klantvriendelijk

Uitstekende service

Zeer goede service waaronder de uitleg en sociaal gedrag

Eerlijk duidelijk begripvol

Keurig geholpen.

Keurig geholpen zonder afspraak.

Vlotte snelle service.

Top! Vriendelijk, Eerlijk en behulpzaam!

Top garage! Ben hier nu voor een 2e keer geweest en wat n fijne garage is dit toch! Kan t iedereen aanraden.

Top tent

Altijd correct met info en prijzen. Denken mee en doen wat ze beloven!

Top service

Altijd goed geholpen door de kanjers van Fijneman.

Goede klant gerichte garage

Bij Garage Fijneman krijgt mijn auto een goede onderhoudsbeurt. Altijd overleg mogelijk. Vriendelijk en deskundig personeel en eigenaar.

Goed geholpen

Netjes snel en goed geholpen

Prima, zoals altijd

Eerlijk, zorgvuldig, betrouwbaar, vriendelijk, zoals ik ieder jaar zeg: fijne mannen!

Goed geholpen!

Prettig, goede uitleg. Goede communicatie. Bedankt!

Prima eerste indruk

Voor het eerst mijn auto laten onderhouden. Prima geholpen. Mooie garage en kundige mensen

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht