Uiterst professioneel en vriendelijke begeleiding bij aankoop van auto.

Ben zeer tevreden met de hele vriendelijke, respectvolle manier waarop de medewerkers mij te woord hebben gestaan alsmede de aankoop hebben afgerond. Bedrijf verdient absoluut een grote pluim !

Betrouwbaar

Wat een mooi en betrouwbaar bedrijf. Alles keurig geregeld. Wij zijn heel blij met onze mooie auto.

echt een top bedrijf

na een belletje heeft,een hele vriendelijke man mijn te woord gestaan. en een reuze keus aan goede maar ook jonge auto"s netjes allemaal en heel aardig te woord gestaan en uiteindelijk een auto bij hun gekocht. echt een top bedrijf

Zeer welkom ontvangen

Een Brabants warm welkom, vriendelijke mensen, mooie professionele uitstraling. Goed en vriendelijk ontvangen en geholpen.

Adequaat geholpen en auto voor goede prijs gekocht.

Autobedrijf Bogert is klantvriendelijk en duidelijk. Op zaterdagochtend gebeld of ik een proefrit kon maken en een uur later reed ik al in de betreffende Auris. Garage Bogert was duidelijk dat over de prijs niet te onderhandelen viel. Wel even jammer, maar de aangeboden auto's zijn idd qua prijs lager dan bij andere bedrijven. Afwikkeling van de koop verliep prima. Over alles keurig gebeld en bij aankomst stond de auto klaar om mee weg te rijden. Formaliteiten waren binnen een kwartier vriendelijk en ook zorgvuldig afgehandeld.

Al voor de 2de keer een prachtige auto gekocht

Vakkundig, vriendelijk, behulpzaam en meedenkend personeel. Groot gevarieerd aanbod aan hoogwaardige occassions.

perfect

Prettige ervaring met autobedrijf Jan Bogert b.v. Zeer veel keus uit nette jong gebruikte auto's. Netjes afgeleverd volgens afspraak. Hopen dat we veel plezier van onze Peugeot 3008 mogen beleven. Dank voor de service en de nette aflevering.

Su-per

Top service, auto bekeken en meteen meegenomen door supersnel handelen. Vriendelijke medewerkers

Prima no nonsense bedrijf

Wij hebben recent een jong gebruikte Volvo xc40 aangekocht. Kort na de aanschaf wat pech met de werking van de achterklep gehad waarbij het bedrijf uit coulance het niet verzekerde gedeelte heeft vergoed. Zowel bij de verkoop als after sales een prima bedrijf zonder gebakken lucht.

Uitstekende service voor snelle beslissers

Ruime keuze uit kwalitatief goede auto's. In alle vrijheid diverse auto's bekeken. Proefrit maken was geen probleem en men nam alle tijd voor het beantwoorden van vragen. Een auto in optie nemen (om nog even rustig in overweging te nemen) is niet mogelijk, gezien de grote belangstelling voor deze auto's.

Hele prettige samenwerking met Koen gehad die ons super heeft geholpen en een mooie auto heeft afgeleverd!

Met zo’n assortiment en prettige begeleiding moet je hier wel slagen!

Op een zaterdag in juli kennis gemaakt het team van Bogert. Het welkom was hartelijk, de koffie goed. Maar belangrijker: ze konden goed uitleggen waar de auto’s vandaan komen en op basis van wat voor selectiecriteria de auto’s naar Dinteloord komen voor verkoop door Bogert. We kregen alle ruimte voor proefritten en de opties en garantie-mogelijkheden werden goed uitgelegd. Uiteindelijk kwam ik in een andere auto terecht dan ik dacht; er is veel keuze! Prettig was dat ze mij uiteindelijk niet naar een duurdere auto duwden en mij de keuze lieten doen: het werd de goedkopere. Een prachtige auto voor een goede prijs. In de eerste maand waren me 2 dingetjes opgevallen, iets met de spiegel en het dakraam. Inmiddels zonder morren kosteloos door Bogert opgelost! Een mooi moment om een paar sterren te geven.

Prima !

In maart een mooie VW Golf gekocht. Reed prima en zag er mooi uit. Omdat hij gewoon goed was twijfelde ik of het wel nodig was om de extra garantie via cargarantie te nemen. Voor de zekerheid toch de Comfort garantie afgesloten. In september merkte ik bij het schakelen van 1 naar 2 dat het wat minder soepel ging. Met de auto even naar Jan Bogert gereden. Was inderdaad iets niet helemaal goed met de versnellingsbak. Er werd een afspraak gemaakt bij een revisiebedrijf en de auto werd onder de garantie gerepareerd. Top geregeld. Achteraf blij met het afsluiten van de extra garantie .

Vriendelijke en goede service!

Medewerkers nemen je vriendelijk in ontvangst. In alle rust naar de gewenste auto kunnen kijken en een rondje in mogen rijden. Service verliep super, snel en to the point!

Waardeloze aftersales

Fijne koop ervaring, waarvoor ik een 10 heb gegeven… maar het ware bedrijf toont zich als er achteraf problemen optreden met de auto. Zelden zo’n slechte ervaring gehad. Ten eerste 3 weken onbereikbaar! Sta je dan met je defecte auto. Binnen een week defect overigens. Op zich kan dat gebeuren, maar het gaat erom hoe je vervolgens wordt geholpen. Iets van kastje naar de muur. Geen verantwoordelijkheid nemen. Wat een waardeloos bedrijf. Ik heb meteen een hekel gekregen aan de net gekochte auto en heb hem meteen ingeruild voor een splinternieuwe. Heb je dat gezeik niet. Stelletje prutsers. Oh ja, kun je voor bijna 1000€ euro je garantie afkopen bij Cargarantie. Ga er maar van uit dat je niks niet garantie hebt. Ze zouden zich beide rot moeten schamen. Ver van wegblijven is mijn advies.

Heerlijk bedrijf!

Onlangs een auto gekocht bij Jan Bogert. Wat een fijn familiebedrijf! Geen hijgende verkopers in fout pak, gewoon down to earth. Tel daarbij goede koffie, fijne service en meedenken met de klant bij. Een absolute aanrader!

Vreemd maar goed.

Een mooie auto online zien staan. Ben vervolgens komen kijken, de auto was kwijt en heb even moeten zoeken. Dit is een andere ervaring als bij menig auto bedrijf. Scherpe prijzen en jonge auto's krijg je ervoor terug. Dus daar ligt de balans hier, geen/ vreemde service ( ook de garantie van de auto uit handen geven aan car-garantie die heel laag scoort.) tegenover goedkoop een goeie auto. Gelukkig kom ik voor een auto en niet voor een gesprek en dat heb ik gevonden. Een goede goedkope auto. Tot nu toe ben ik zeer tevreden.

Contact, zowel live als via de mail is heel prettig verlopen.

Ik heb last minute gebeld voor een proefrit voor een auto; hierbij werd ik prettig telefonisch te woord gestaan. Ook de ontvangst bij Autobedrijf Jan Bogert was uitermate vriendelijk, evenals de afhandeling van de nieuwe auto. Ik zou dit bedrijf dan ook zeker aanraden aan vrienden en kennissen!

Wat een fijn bedrijf en klasse auto’s en service

Ik ben uitermate tevreden met dit bedrijf, kom binnenkort terug voor nog twee auto’s voor mijn dochters. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanraden die een mooie betrouwbare auto zoekt in combinatie met eerlijke mensen

Goede service.

Een auto koop je niet ieder jaar. Ik heb met mijn vorige auto 15 jaar gereden. Dan is de overstap naar een andere auto best wel groot. Jan Bogert heeft mooie auto's in de garage en op zijn site staan. Dat is een voordeel. Je kan thuis de site openen en de auto die je wenst bekijken. Uiteindelijk een auto naar mijn zin/budget gevonden en gekocht. Ik hoop er nog jaren plezierig in te rijden.

Goede service!

Via een algemene zoeksite hadden we een auto gevonden. Na 2x kijken en wat info hebben we hem gekocht. Gisteren opgehaald en de service is top! Auto schoon van binnen en van buiten en alles wat afgesproken was, was ook gedaan. Helemaal blij dus!

Koop hier met een gerust hart je nieuwe auto.

Het is een gestroomlijnd bedrijf dat enkel jonge auto's levert afkomstig van eerste eigenaar. Ik ben vriendelijk ontvangen, iedereen die er rondloopt is betrokken en servicegericht. Bij aankoop heldere uitleg gekregen en ik kon de auto al snel ophalen. Garantie is ook prima geregeld. En er is goede koffie :) zonder gekheid: koop hier met een gerust hart je nieuwe auto.

Na een rit vanuit Katwijk naar de garage, kwam. ik na file ellenda aan in Dinteloord, en ben door Wendy opgevangen. Wat een service. De auto rijdt geweldig en de service van de garage is uitmuntend. Niets minder wel veel meer. Er zouden meer bedrijven een voorbeeld aan Bogert in dinteloord kunnen nemen. Als er een bedrijf is waar de klant koning is dan is het dit bedrijf in Dinteloord wel. Bedankt Wendy voor de geweldige zorgen

geweldig goed

Prettige ontvangst toen we kwamen kijken Bij aflevering weer een prettige ontvangst en goed overleg over de gebruik mogelijkheden.

Eerlijk, spontaan, snelle service

Draaien niet om dingen heen. Zeggen eerlijk wat een auto kan of niet en wat hun hierin kunnen betekenen. Geen geslijm of valse beloftes. Mooi ook.om.te zien hoe spontaan er gewerkt wordt binnen dit familiebedrijf. Hou me altijd aanbevolen om daar ooit te komen werken als floormanager. Fijn bedrijf dus.

Wipmolen 3

4671HE Dinteloord