Goed geholpen

We zijn goed geholpen met de aankoop van onze nieuwe auto.

Mooi autobedrijf, prettig samenwerken

Wij hebben een Opel Astra aangekocht, deze viel op online door de lage km stand, opties en de scherpe prijs. We zijn naar de andere kant van NL gereden hiervoor en de verwachtingen zijn overtroffen! De auto is echt tiptop in orde, prettige mensen om mee samen te werken. Echt een familiebedrijf, geen opdringerige verkopers maar ze lieten ons juist alleen de auto bekijken en inspecteren. We konden daarom de tijd nemen en mochten een rondje rijden zonder gedoe. Prijs was vast, niet onderhandelbaar vanwege een goede vraagprijs. Zelfs aan de kinderen is gedacht met een leuk speelhoekje en koffie-thee! Bedankt en wellicht tot ziens!

Goede snelle service

Wij hebben onze wagen hier gekocht! Was goede snelle en vriendelijke service! Ze hebben veel mooie en jonge auto’s met nette km-stand op voorraad staan. Wij hebben de wagen net en hopen er veel veilige km’s mee te mogen maken. Ps, ze hebben ook een goede speel hoek voor de kleine kinderen zodat je zelf goed kan praten en de kinderen zich vermaken.

Goed bediend bij dit warme familiebedrijf.

Ik hier recent een auto gekocht, vooralsnog naar alle tevredenheid. Professioneel bediend, eerlijk verhaal. Erg tevreden over de auto tot dusver, maar ik heb hem nog niet zo lang. Toen ik de auto kwam ophalen was vrijwel de hele familie aanwezig en dat was erg hartelijk en plezierig.

Prima ontvangst, uitleg en nette opgeleverde auto!

Bij proefrit een prima ontvangst en uitleg van de opzet, garantie en oplevering. Inruil voor een faire prijs. Bij ophalen stond een nette onderhouden en gepoetste opgeleverde auto!

heel fijn bedrijf

wij hebben afgelopen vrijdag onze I3 ontvangen. zeer prettig bedrijf die je alle ruimte geeft om je toekomstige auto te bekijken en te testen. goede service en perfecte alflevering. zeker een aanrader.

Goede service, vlotte communicatie en heel blij met onze tweedehands auto

We hebben een fantastische tweedehands auto gekocht bij autobedrijf Jan Bogert. De communicatie was goed, de ontvangst was hartelijk en de auto konden we direct meenemen. Heel blij mee!

Keurig

Een net vriendelijk bedrijf. Vriendelijk ontvangst, goed geholpen en een nette afhandeling.

Een vriendelijk en betrokken team heeft ons de auto verkocht en toen we onderweg problemen hadden met de auto, stonden ze ook meteen weer voor ons klaar.

Zeer goed leuke vriendelijke mensen

Vorige week wezen kijken naar bmw x1 Gister opgehaald stond klaar gepoetst en beurt gehad Hele leuke vriendelijke mensen Echte aanrader

Nette verkoop

Snelle koop gesloten voor een bestelbus. Netjes ontvangst met een bakje koffie en ranja voor de Kids. Eerlijke prijs. Weinig aan te merken.

Betrouwbaar, betaalbaar, servicegericht en netjes!

Een bedrijf dat serieus met zijn klanten is!

Vriendelijk personeel, ik ben goed geholpen en erg tevreden met mijn auto.

Mooie deal

Mooie auto gekocht, een ietwat agressieve verkooptechniek, maar uiteindelijk tot een mooie deal kunnen komen. Service is goed. Vriendelijk personeel.

Fantastisch

Ik zag een interessante auto op de website en heb toen een afspraak gemaakt om de auto te bekijken. Auto werd netjes binnen gezet en we konden de auto rustig op ons gemak bekijken. Voor vragen konden we desbetreffende erbij roepen. Een goede deal kunnen maken en de auto konden we 3 dagen later ophalen. Prettig geholpen en vriendelijke medewerkers

Geweldig,aardige en vakkundige mensen

Auto vandaag opgehaalt en rijdt geweldig lekker

Goed draaiend familiebedrijf

Wij (mijn vrouw en ik) hebben gisteren een auto gekocht (Mazda CX-5) bij Jan Bogert, wij komen uit het hoge Noorden maar zijn warm ontvangen door de familie, koffie, olliebol en geen vraag was te veel. Wij konden de auto direct meenemen, wat wij niet hadden verwacht, maar de auto's staan daar klaar om direct mee te kunnen nemen. Alles was supersnel geregeld, thuis gekomen de tenaamstelling codes van onze oude auto gemaild en het vrijwaringsbewijs in de mail ontvangen. Wij zijn superblij met onze nieuwe aankoop.

Ik ben goed geholpen

Ik zag een auto te koop op de website, heb een afspraak gemaakt voor een proefrit en ben langs geweest, een uur later stond mijn nieuwe auto bij mij op de stoep :)

Goede priis/kwaliteit

Auto had een prima prijs en kon na de koop meteen meegenomen worden.

Altyd ttop

Dit is mijn derde auto all en altyd goed en goede service, en lekkere koffie altyd en een praatje

De gekozen auto stond keurig klaar voor proefrit. Nette inruil voor oude auto Volgende dag reeds op kunnen halen

Nette auto voor mooie prijs

Na wat onderhandelingen (helaas wat weinig ruimte) toch eruit gekomen en nu een trotse eigenaar van een zeer nette Ford Focus. Helaas kom je niet onder de pakketten uit maar daar integen heb je wel extra garantie . Na 3 dagen kon ik hem ophalen en rijd nu inmiddels alweer een week vrolijk rond ..

's Ochtends gebeld en ik kon 's middags gelijk een proefrit maken. Auto gekocht en ik kon hem een week later ophalen.

Vriendelijke mensen welke snel en netjes zaken doen

Wij hebben naar volle tevredenheid een occasion gekocht bij dit autobedrijf. Onze auto ingeruild en de nieuwe direct meegenomen. Het is een fijn familiebedrijf met vriendelijke mensen!

Wipmolen 3

4671HE Dinteloord