Erg Tevreden

Een goede, professionele bedrijf met kwaliteiten.

Uitstekend geholpen en qua auto meteen geslaagd!

Vriendelijk ontvangen in dit familiebedrijf, we kwamen kijken en uiteindelijk meteen geslaagd en een mooie gezinsauto gekocht die we nu met veel plezier rijden.

Fijne garage om een auto te kopen met goede auto’s

Fijne garage

Wij zijn vriendelijk geholpen en kregen alle tijd om de auto te bekijken en een proefrit te maken. Auto ziet er echt top uit, over de prestaties kunnen we nog niet echt oordelen, omdat we hem pas 1 dag hebben. Enige puntje van kritiek: de prijzen op de site zijn ‘scherpe prijzen’, wat betekent dat er wel kosten voor een afleverpakket bijkomen en ook het garantiepakket is verplicht. Wij hadden hier geen behoefte aan, maar hier kwamen we niet onderuit.

Ontspannen autoshoppen!

Wij konden rustig rondkijken en werden zonder opdringerig verkoop-gedoe geholpen toen wij wat vragen hadden! Heel eerlijk en fijne mensen! Mooie ruimtes waar de auto's stonden, zeker een kijkje waard!

Heel erg goed!

Ik had gelijk een goed gevoel toen wij aankwamen bij autobedrijf Jan Bogert! Wij Werden vriendelijk ontvangen en mochten alle tijd nemen om een auto te bekijken. Wij zijn heel blij met de auto! Ik zou dit bedrijf echt aanbevelen bij familie en vrienden!

uitstekend bedrijf

Ik ben wat huiverig voor zelfstandige garages en ga bij voorkeur naar naar merkdealers. Maar dit onafhankelijke bedrijf heeft alles goed geregeld. Alles werd open besproken, ging in goed vertrouwen en volgens afspraak. Ik heb een importauto gekocht met een lage km-stand. Toen ik er naar vroeg wisten ze me te vertellen dat ze de km-stand zelf altijd checken en deze juist moest zijn. Nadat ik de auto had gekocht, heb ik via het uitlezen van de laatste km-stand in Duitsland, kunnen zien dat de km stand logisch en inderdaad zo laag is. Gewoon een eerlijke ervaring met Jan Bogert BV.

mooi bedrijf , fijne mensen .

voor de tweede keer een auto naar mijn zin gekocht en de oude auto ingeruild .

Goede server en vriendelijk personeel.

Een mooie showroom en aardige mensen. En de auto stond al gepoetst buiten om een proefrit we maken. En toen de deal rond was vonden we het ook fijn dat ze een uitzondering wilde maken dat we de auto zaterdag mochten ophalen inplaats van (gebruikelijk)vrijdag aangezien we niet in de buurt wonen. Dus een zeer fijne dealer om een auto te kopen.

Klantvriendelijk, deskundig, snel

Klantvriendelijk, deskundig, snel

Goed en snel geregeld

Ik heb hier 2 weken geleden mijn auto gekocht. Zeer ruime keus aan occasions. Auto's zagen er netjes uit en prijzen waren prima. Personeel is zeer vriendelijk en totaal niet opdringerig. De auto was geheel gereinigd ( zowel binnen als buitenkant) en gekeurd bij afhalen.

Zeer goede en professionele ondersteuning, fijn bedrijf

Goed advies, ruime keuze en een prima service

Goed geholpen, prima service

Goede service en goede auto’s

Super services

Ik kan altijd en met al mijn vragen terecht. Als het me even niet lekker zit kan ik om advies vragen. Ik heb nu twee auto’s gekocht zonder problemen aan mijn auto. Het bedrijf is betrouwbaar. Bedankt voor alle hulp.

Een mooie auto meegenomen!

Auto met veel opties voor een schappelijke prijs in deze tijd meegenomen. Erg blij met onze aankoop!

Top service, mooi en eerlijk bedrijf

Goed bereikbaar Prettige mensen Snel reageren

Vriendelijk, persoonlijk en eerlijke benadering

Bij mijn eerste telefonisch contact werd ik heel vriendelijk te woord gestaan. Bij ons bezoek aan de vestiging werden we keurig naar de auto begeleid waarin we geïnteresseerd waren. Geen druk werd opgevoerd om iets te kopen. We zijn fijn geholpen en hebben een heel goed gevoel bij de koop. Gelukkig staan op hun internet site alleen auto's die nog beschikbaar zijn en word je niet overspoeld met "verkochte" auto's. Gewoon een keurig familiebedrijf.

Netjes en vriendelijk geholpen!

Ben goed geholpen door een vriendelijke verkoper. Samen naar de nieuwe auto wezen kijken. Proefritje gemaakt en uiteindelijk verkocht. Vriendelijk ontvangen, ook bij het ophalen van de nieuwe auto.

Net bedrijf, autos staan er goed bij.

Ze nemen de tijd en geven je de ruimte rustig rond te kijken en alle auto's staan er netjes bij. Proefrit was geen probleem en snel geregeld. Mooi familie bedrijf en goede service waar ze de tijd nemen voor de klanten

Vriendelijke service, mooie auto's

Mooie en goede auto's met snelle levering en goede prijs.

Netjes geholpen en goede service

Keurig bedrijf met volop keuze

Goeie service en klantvriendelijk personeel

Ik heb een auto aangeschaft bij dit bedrijf en ben zeer tevreden. Goede klantvriendelijkheid en juiste afgestemde service. Kortom erg tevreden. Zeer professioneel!

Prettig bedrijf

Heb vandaag mijn auto opgehaald. Zag er tiptop uit en ben op een zeer vriendelijke wijze geholpen door de familie Bogert. Vooraf goede info over de auto gekregen. Kijk uit naar vele fijne km. met mijn renault grand scenic.

Een echt familiebedrijf

Uitstekende ervaring met het bedrijf! Er wordt tijd en aandacht voor je genomen!

Top bedrijg auto verkoper weet waar hij over praat

Supper gast vrij en vriendelijk wel standvastig prijs is prijs voor de rest wel nette prijzen aanrader wat mij betreft

Wipmolen 3

4671HE Dinteloord