Goede service en nette prijs.

Vriendelijk, goede service en nette prijs.

Een eerlijk en professioneel bedrijf

Nette en eerlijke behandeling! Auto netjes afgeleverd.

Duidelijk en transparant

Vriendelijke verkoper. Hulpvaardig en bereidwillig om te komen tot een goede verkoop en aankoop.

Top !

Uitermate vriendelijk en betrouwbaar familiebedrijf. Behulpzaam, eerlijk en vooral betrouwbaar. Niet gewoon een tevreden klant maar voor de volle honder procent een tevreden klant !

Prima service!

Dit autobedrijf is prima service! Heel fijne mensen en nemen serieus voor auto’s verkopen. En oude auto inruilen geen problemen. We zijn doof en hebben verrast dat mensen heel geduld hebben gebleven voor communicatie. Zeker aanrader voor dit bedrijf.

geweldig

Had gebeld voor een Seat Arona. Was tegen sluitingstijd. Kon toch langs komen. Vriendelijk ontvangen door Jan. Mooi inruil voorstel ontvangen, proefrit kunnen maken ondanks het tijdstip. Week later de seat opgehaald alles geregeld zoals afgesproken, in een woord geweldige ervaring. Echt een aanrader.

Prima autodealer, goed ontvangen, geholpen en de verkoop netjes afgehandeld. Ophalen van de auto (die voor jezelf dan toch nieuw is) mag iets meer een ‘feestje’ van gemaakt worden. Bosje bloemen of ander kleinigheidje. Je krijgt de sleutels en dat was het.

Keurig verzorgde auto en zaak

Nette zaak, gerund door een vriendelijke, betrokken familie. Nette auto en faire prijs.

Geweldig mooi autobedrijf!

Geweldige ervaring opgedaan bij de aanschaf van onze Renault Kadjar. Ontvangst was hartelijk met een goede bak koffie. De hulp en uitleg die werd geboden, in een woord...GEWELDIG. Wij hadden direct veel vertrouwen in het autobedrijf en.....zij hadden veel vertrouwen in ons als klant!!

Fijne beleving

Mijn Beleving bij Autobedrijf Jan Bogert, Is een ontzettend fijne en goede ervaring bij aankomst ben ik zeer goed te woord gestaan door Coen van het auto bedrijf J Bogert, waar ze naar mij gevraagde auto keurig en netjes klaar hadden gezet, met de ruimte om hem goed te hebben kunnen bezichtigen en een fijne en duidelijke babbel over de auto te vertellen, daarnaast bood die ook aan om een proefrit te maken wat ook zeer goed beviel een zeer fijne en betrouwbare auto, de vertrouwen goed netjes en beleefd dus was voor mij het reizen waard!

Mooi Bedrijf

Alles snel afgehandeld wij rijden heerlijk. Tot de volgende keer. Met Vriendelijke Groet, Opel Corsa

Hele fijne bedrijf

Ons bezoek aan de showroom als prettig ervaren en auto gekocht

Mooi familie bedrijf

Deskundig en klantvriendelijk bedrijf. Hele mooie auto gekocht, goeie uitleg.lekkere koffie ook.

Goede service en betrouwbaar!

We hebben een mooie passat gte gekocht bij autobedrijf Jan Boogert. Deze hebben we volledig naar wens ontvangen en zijn erg blij met de geleverde service en klantvriendelijkheid.

Een aanrader!!!!

Zeer nette en vakbekwame verkopers. Vriendelijk geholpen en onder de genootschap van lekkere koffie is de koop tot stand gekomen. Ik raad iedereen aan, die opzoek is naar een mooie en eerlijk occasion, daar te gaan kijken. Zo als eerder geschreven zeker een aanrader!!!!!!!

Klantvriendelijk

We werden vriendelijk ontvangen in de auto garage. Proefrit met de auto is fijn verlopen. 1,5 week later de auto opgehaald. Werknemers waren erg klantvriendelijk. Aanrader als je op zoek bent naar een leuke auto!

Net bedrijf met goede service

Goed geholpen door klantvriendelijke verkopers, auto's zien er keurig uit en de auto wordt netjes afgeleverd.

perfect

Super goed en snel geholpen

Fijne mensen, mooie geleverde auto, duidelijke website

Tot nu toe erg tevreden. Mooi geleverde auto een Renault Espace. Redelijke prijs terug gekregen bij omruil. Alles verliep snel en duidelijk. Kortom een aanrader.

Absolute aanrader

Nadat ik een paar dagen eerder al even was wezen kijken naar een paar opties binnen het ruime aanbod auto’s in het (wat) luxe(re) segment zijn we vandaag met vooraankondiging én een gerichte gemelde keuze naar Dinteloord afgereisd. Daar vonden we de twee auto’s keurig volgens afspraak al buiten voor het pand. We werden allerhartelijkst ontvangen door verkoper Derk Boudeling die ons eerst de kans gaf beide auto’s te inspecteren voor we in gesprek gingen onder het genot van een kopje koffie. Hij toonde uitstekende kennis van zaken te hebben en kon ons goed adviseren. We kregen de auto mee voor een testrit terwijl hij onze auto zou bekijken voor evt. inruil. De Volvo V60 2.0 d2 voldeed zelfs boven onze verwachting, een zeer mooie uitvoering in uitstekende staat. Bij terugkomst hebben we de zakelijke kant op zeer correcte wijze afgehandeld waarbij we elkaar netjes tegemoet zijn gekomen over de inruilprijs. Ons werd aangeboden de auto een definitieve kleine beurt te geven en ter plekke te keuren zodat we onze aankoop meteen konden meenemen. Tenaamstelling werd tegelijk geregeld. Al onze vragen werden adequaat beantwoord en alle afspraken zijn netjes nagekomen door zowel verkoper als werkplaats. De enige kleine aanbeveling die we hebben gegeven was op voorhand meer transparantie te geven over of het afleverpakket dat als optie op de site staat gegeven al uitgevoerd is en dus standaard opgeteld moet worden bij de geadverteerde prijs of niet. In ons geval bleek het pakket al uitgevoerd, wat meteen een slordige €600 bij de prijs op drukte. Mocht fa. Bogert onze suggestie (vooralsnog) niet overnemen, dan is het wellicht verstandig om vooraf even te informeren als je gericht voor een auto gaat kijken ter voorkoming van verrassingen. Al met al een hele goede ervaring met een professioneel bedrijf waar we ook in de toekomst nog graag eens terug hopen te komen.

goed autobedrijf

We kwamen in eerste instantie alleen om te kijken omdat het eind van de dag was. Ze boden zelf aan om een proefrit te maken ondanks vlak voor sluitingstijd. Na de proefrit met een kop koffie de koop rond gemaakt. Week later auto opgehaald. Zeer tevreden

Superfijne hard werkende mensen

Gekeken voor een vw passat, goede service en hele nette prijs; meteen getekend en meegenomen. Hartelijk dank!

Eerlijk autobedrijf

Aangekomen bij Jan Bogert op ons gemak door de ruimtes gelopen om diverse auto's te bezichtigen toen we onze auto hadden gevonden hebben ze de auto's buiten gezet en hebben direct een proefrit kunnen maken , zijn goed geholpen door Koen.

Heel fijn geholpen door de verkoper

We hebben hier een schitterende auto gekocht we werden fijn geholpen en gewoon lekker alles in overleg afgehandeld. Een leuk familie bedrijf waar men de tijd neemt voor je neemt geen gehaast en gedoe. Ik zeg een dikke 10 voor autobedrijf Bogert. Bedankt voor de snelle en gepaste afhandeling van de inkoop van mijn auto en de koop van de nieuwe auto.

Wipmolen 3

4671HE Dinteloord