Top bedrijf...gewoon af!!

Zoals gezegd...TOP bedrijf. Kwaliteit voor alles!!

Transparant, duidelijk en no nonsens.

Net bedrijf met dito auto's. Vriendelijk personeel wat je wensen aanhoort en afspraken nakomt. Zeer tevreden over de auto en de aflevering op korte termijn.

Goed autobedrijf met mooie jong gebruikte auto’s

Prima autobedrijf. Kwam voor een Ford Focus. Wist wat ik zocht en bij Jan Bogert gevonden. Werd volledig vrij gelaten om de auto in alle rust te bekijken. Een proefrit maken was geen probleem. Verder alles prima en vlot afgehandeld. Er was nog een kleinigheidje met het aanvragen van het kenteken. Ook dit is prima afgehandeld. Gelukkig geen opdringerige verkoper met een (te) snelle babbel. Ik vind dit persoonlijk erg prettig. Helemaal als je weet wat je zoekt en ook daadwerkelijk vindt. Wat mij betreft is Jan Bogert een autobedrijf waar je een prima (jong) gebruikte auto kan kopen.

Zijn klant vriendelijk nemen de tijd voor je vragen En telefonisch ook zeer goed te bereiken

Zeer mooie VW golf variant op internet gezien, afspraak gemaakt voor proefrit en advies gekregen om eigen auto te verkopen via wijkopenauto’s.nl , vanwege de hoge km stand. Dit was binnen 2 dagen geregeld voor een goede prijs boven verwachting. Vriendelijke mensen en lekkere koffie. Een tevreden klant.

Hele goede service

Zijn erg goed geholpen. Hele aardige mensen. Net bedrijf

Prima autobedrijf

Goed. Zou mijn volgende auto er weer zo kopen

Goed gesprek. Koffie. De tijd om rustig de auto te inspecteren. Niet opdringerig. Prettige manier van een auto kopen.

Hele goeie service

Hele goeie service en ruime aanbod aan auto’s. Netjes gepoetste auto’s. En hele lieve eigenaren. Top bedrijf en raad ik zeker aan om hier voor een auto te kijken.

Klantvriendelijk en proffesioneel !

Goede service, hartelijke mensen, kwalitatieve autos ✅

Op een drukke zaterdag kwamen wij in deze mooie zaak. We hadden geen afspraak gemaakt en ondanks de enorme drukte vond men toch een vrij moment om ons te helpen. Na goed advies en veel auto's te hebben bekenen hebben we een testrit gemaakt. Deze auto is het ook geworden. Met de financiering (niet via Jan Bogert) ging het niet vlekkenloos. Gelukkig dacht men mee en mochten we de auto een dag later dan gepland toch ophalen. Kortom een mooie zaak vol nette en glimmende auto's alsook vriendelijk en meedenkend personeel. Door de grote keuze aan merken en modellen kan je ook verschillende opties makkelijk vergelijken.

Vriendelijke en professionele klantbenadering.

Op een prettige manier werd duidelijk uitleg gegeven omtrent alle relevante zaken die je bij een mogelijke aankoop van een auto wil hebben. Alle ruimte werd geboden om de auto te bekijken en mee proef te rijden. Auto stond er piekfijn bij, er was aandacht aan besteed voordat ie in de verkoop ging. De klantbenadering vond ik prettig.

Superblij met onze nieuwe auto

Wij zijn heel vriendelijk geholpen bij het kopen van onze nieuwe auto. Geen vervelende verkoop praatjes maar gewoon recht door zee. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Super aardige mensen. Wij bevelen Autobedrijf Jan Bogert dan ook ten zeerste aan.

Ik heb een auto gekocht bij Jan boogert en bij het ophalen ben ik netjes geholpen en is alles goed doorgenomen. De dingen die nog gedaan moesten worden is netjes opgelost. Bij eventuele issues kan ik Jan boogert contacten. Dat geeft mij en als koper een goed gevoel. Dat is pas klantvriendelijkheid!!!

Goede ervaring!

Opel Astra gekocht met hele mooie opties. Netjes ontvangen in de zaak. Goede uitleg gehad over de voorwaarden en garantie. En uiteraard een uitgebreide proefrit kunnen maken. Vandaag auto opgehaald, dus nog even afwachten wat de auto doet. Maar over van Bogert niks dan lof.

Snelle, efficiënte service

Ik ben bij hen langs geweest om een ​​auto te bekijken met de bedoeling deze te kopen. Na een proefrit waren alle documenten, betalingen en inschrijvingen in orde en kon ik de auto naar huis rijden. Zeer efficiënte service!

Een update

Eind januari een Ford Focus gekocht bij Jan Bogert. Nu in Juli zijn wij nog steeds superblij met deze Focus. Een top auto. Geen enkel probleem, rijd super en zoals Jan al zelf zei. Hier gaan jullie heel veel plezier aan beleven. Hij heeft gelijk gekregen. Een perfecte auto welke zuinig rijd en geheel is zoals hij is verkocht. Nogmaals dank voor de prettige manier van zaken doen.

Betrouwbaar bedrijf, no nonsense en uitstekende service

2 jaar geleden een auto gekocht naar volle tevredenheid, fijne mensen en nu, let op: na 2 jaar dus!, een probleempje met de trekhaak volledig kosteloos opgelost! Super zo’n bedrijf die meedenkt ook na de koop. Mensen van Bogert nogmaals bedankt!

Fijn bedrijf, mooie auto gekocht!

Fijn bedrijf, prima geholpen, mooie auto gekocht.

Zeer tevreden over autobedrijf Jan Bogert

Medewerkers denken mee met de wensen van de klant en zijn vriendelijke en behulpzaam. Auto wordt in uitstekende staat opgeleverd. Als extra service is er zelfs een kentekenplaat voor de aanhanger geleverd!

Heel vriendelijk en geen gepush

Ik heb via een advertentie op internet hier vandaag een mazda gekocht. Je weet nooit waar je dan beland, maar Jan Bogert kan ik zeker aanraden. Geen gepush, nette schone zaak en heel relaxed. En goede koffie!

Prima gedegen service, aardige mensen

Groot autobedrijf, alles prima op orde.

Prima auto

Rij nu ruim een maand met de auto zonder klachten! Auto was weliswaar niet van 1e eigenaar (niet verteld) maar een prima auto. Vriendelijke ontvangst, goede koffie alleen bij aflevering weinig info mbt tot de auto. Voor een nieuwe occasion zeker een garage om te bezoeken!

Hier kun je met gerust hart een auto kopen!

Afgelopen maand een VW Passat GTE gekocht. Prima service, mocht rondje proef rijden. Werd heel duidelijk verteld wat de prijs is, waar auto vandaan komt. Eventuele plekjes op de zijkant van de deur werd keurig weggewerkt. Auto kreeg nog een inspectiebeurt. Alles geleverd volgens afspraak. Rij er nu een maand in en geen verborgen gebreken geconstateerd. Super leuke mensen ook, die met je meedenken en je goed adviseren.

Prima service!

Prima autobedrijf,snelle service,duidelijke uitleg en lekkere koffie!

Wipmolen 3

4671HE Dinteloord