Aanrader

Erg vriendelijk personeel, en goed geholpen. Aanrader!

Goed bedrijf met een mooi wagenpark

Goed geholpen door Koen, Stefan en de andere collega’s. Heldere prijzen en goede communicatie tijdens de afhandeling.

Goede en vriendelijke service

Ik werd goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan. Hele fijne ervaring alleen onderhandelen was niet mogelijk.

Top ervaring!

Vandaag onze auto seat leon fr opgehaald. Heel erg blij mee! Goed geholpen door Stefan en zijn familie. Ze zijn erg behulpzaam, denken mee en geven goed advies. Kortom zeer tevreden klant. We komen hier zeker weer terug. Het is het zeker waard om er een o kijkje te nemen. Ze hebben veel mooie auto's staan.

Non-nonsens, genoeg keuze en goede prijzen

Naar aanleiding van het aanbod en recensies zijn wij beland bij Jan Bogert. Zij hadden alle modellen staan waar we geïnteresseerd in waren dus konden we mooi vergelijken. Aldaar konden op het gemak bekijken wat we wilde. Een proefrit was ook geen probleem. Men heeft er geen gladde verkooppraatjes maar we moesten wel alles zelf uitzoeken. Men liep niet mee om het eea uit te leggen of toe te lichten. Omdat we op een zaterdag kwamen en het druk was was de tijd die we kregen voor een proefrit summier. We hebben de auto gekocht. Op de dag van aflevering stond deze mooi gewassen voor het bedrijf. Binnen kregen we de sleutel na het tekenen. Dat was het. Het had wat persoonlijker gemogen.

Ik ben dinsdag naar de auto gaan kijken. Ik werd hierbij netjes geholpen. Daarnaast heb ik vrijdag de auto opgehaald en hebben we alles netjes samen afgerond. Top service en vriendelijk personeel!

Teleurstellend

Met vertrouwen een auto gekocht bij Jan Bogert. Werden vriendelijk behandeld en de service leek ook goed. Helaas na de koop erg teleurgesteld in dit bedrijf. Professionaliteit en eerlijkheid bleken niet oprecht. Een nette mail gestuurd maar hier geen enkele (!) reactie op ontvangen. Ik beveel deze garage niemand aan.

Aardig en gastvrij. Auto voor mooie prijs ingeruild.

Nog nooit van mijn leven zo n aardige verkopers gezien. Ze laten je rustig kijken zonder de hinderlijke verkoop praatjes. Eenmaal de keus gemaakt. Gezellig aan de tafel met een bakje koffie de papieren voor elkaar gemaakt. De vorige auto van Jan Bogert 4 jaar geleden gekocht. altijd goed gereden zonder problemen en dat 250.000 km. Kortom een tevreden klant. Bert Spijkerman

Duidelijke afspraken, eerlijke prijs. Wij zijn geholpen door Stef die ons alle nodige informatie kon geven en het voelde vertrouwd, zonder opdringerige verkoop methodes. Ondanks dat er veel bezoekers zijn was er gelegenheid voor alle vragen en vriendelijke ontvangst. Wij zijn heel blij met VW polo! Dankjewel Stef!

Makkelijk en snel afspraak maken

Een auto gezien op de site, met een belletje een afspraak gemaakt en konden dezelfde week nog langskomen. Vriendelijk personeel.

Correcte behandeling ontvangst etc

Snelle en vlotte koop incl aflevering met toebehoren, ga zo door....

Mooie occasions en klantvriendelijk personeel

Klantvriendelijke benadering en gastvrij. Mooie occasions. Auto voor mooie prijs ingeruild. Fijne en snelle service.

Fijne snelle service

Mooie zaak en klantvriendelijk personeel. Korte lijntjes en een snelle en heldere communicatie.

Korte lijntjes en heldere communicatie

Oktober 2023. Op internet een Kia Niro PHEV gezien en gekocht en huidige auto ingeruild. Familiebedrijf met goed verhaal, korte lijntjes en heldere communicatie, eigenlijk datgeen waar je op hoopt als je op zoekt gaat naar een nieuw karretje.

Mooie zaak met veel aanbod aan scherpe prijzen. Vriendelijk personeel. Kortom een aanrader!

Goede communicatie, betrouwbaar en duidelijk

Een fijne garage met mooie occasions. Km-, en volledige onderhoudshistorie. Ruime keuze ! Contact verliep vriendelijk en gastvrij. Kortom een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een goede 2ehands auto.

Top bedrijf, een aanrader. Moet je zeker eens gaan kijken.

Op internet kwam ik deze garage tegen. Ik was op zoek naar een VW Polo. Daar weesten kijken en was gelijk verkocht. Prachtige, mooie auto's daar. In mooie en perfecte staat. Werden netjes te woord gestaan. En mochten zelf overal rondkijken, heel veel auto's en heel veel merken waar je uit kon kiezen. Het is een garage met vrij nieuwe auto's. Ik had mijn oog laten vallen op een mooie VW polo en wij konden daar ook gelijk een proefritje meemaken. (ik adviseer je wel zie je al een auto op hun website staan die je graag wilt bezichtigen maak vooraf een afspraak want voor je het weet is die verkocht) Na het proefritje gelijk alles afgehandeld en vandaag heb ik de auto opgehaald. Super blij mee!!

Perfecte service

Hele vriendelijke mensen die je goed willen helpen. Ik heb m’n eerste auto hier gekocht en kreeg perfecte uitleg over alles dat ik moest weten. Een geweldige ervaring, en de auto vertoonde na de eerste (lange) ritten geen onverwachte problemen of gebreken, precies zoals aangegeven."

Vakkundige behulpzame zaak!

Wij zijn super geholpen!

Vriendelijk

Handelen snel, klantvriendelijk, een hecht familie bedrijf. Voelt fijn om zaken mee te doen. Inmiddels voor de tweede keer een auto gekocht.

Fantastisch

Wij hebben vrijdag een vw polo gekocht bij dit auto bedrijf ! Super mooie zaak , zeer vriendelijk en professionele mensen in dit enthousiaste familie bedrijf ! Wij kwamen onverwachts binnen en zijn super geholpen !

Recht voor zijn raap, goed geholpen

We hadden een proefrit ingepland via de mail. We werden vriendelijk ontvangen en mochten ook rustig eerst even rond kijken en passen in andere auto’s. Dit was een erg prettige ervaring. Na wat auto’s te hebben gezien en in te hebben gezeten, onze zinnen gezet op een auto. Over de prijs valt niet te onderhandelen en de pakketten die ze hebben ben je verplicht af te nemen. Wij hebben besloten om een auto te kopen en zijn goed en vriendelijk verder geholpen. Mochten wij ooit weer een nieuwe auto willen aanschaffen. Komen wij zeker terug!

No No nonsens en goede service

Een eerlijk bedrijf die alleen met verkoop gebruikte lease auto’s werkt. Zo weet je meteen dat de auto in goed onderhoud is geweest. Familie bedrijf en dat merk je. Natuurlijk willen ze auto’s verkopen maar geen 3 delige pakken en gladde showroom . Nee gewoon zoals het is. Jij als klant krijgt de eerlijkste en goedkoopste prijs en dat weten ze . Dat is hun verdienmodel. Eerlijk prijs en goede auto’s. Betrouwbaar en service gericht. Een aanrader! Ik ben heel blij met mijn Skoda Karoq. Voor mij 1,5 uur rijden maar het was het meer dan waard. Groeten uit Huissen!

Ik had er niet eens een proefrit nodig

Verkoper bood een uitstekende service aan en was heel erg klantvriendelijk. De 5008 is een super auto .Heb er geen spijt van. Echt een top bedrijf. Dank jullie wel

Goede auto voor goede prijs

Vele nette occasions over meerdere showrooms. Grote locatie met voor ieder budget een passende auto. Verkoper was erg prettig in de omgang en luisterde goed naar onze wensen. Hij nam alle tijd voor ons zonder en meerdere proefritten waren geen probleem. Hielp ons op basis van onze wensen zonder op te dringen of iets duurders te verkopen. Voelden ons zeer goed behandeld. Enig puntje van kritiek waardoor het geen 5* is, was de voorbereiding bij het ophalen. Deze was niet goed georganiseerd waardoor het onnodig lang duurde. Zeker mijn 1e bezoek bij een volgende auto.

Wipmolen 3

4671HE Dinteloord