goed en betrouwbaar
Eigenaar kwam vertrouwt over wat ik in verleden niet heb ervaren met andere auto verkopers en alles goed afgehandeld zou zo weer een auto bij accent kopen wie weet en nog bedankt.
Zeer klantvriendelijk
Prima service, nette aflevering, komt afspraken na
Netjes geholpen bij aankoop gebruikte auto
Alles netjes geregeld en een goed gevoel aan overgehouden
Correct en professioneel
Vriendelijke ontvangs open en vrij Pieter dringt niet op of aan,alles volgens afspraak geregeld prima bedrijf zeker een aanrader voor wie een auto of bedrijfsbus zoekt.
klantvriendelijk en komt afspraken na.
Keurig nette zaak, ik had snel een andere auto nodig. Men zorgde ervoor dat ik binnen twee dagen de auto in mijn bezit had. Dus prima service, vriendelijke eigenaar die je niets opdrong.
Naar aanleiding van onze wensen heeft Pieter een auto gezocht en voor ons geïmporteerd. Alles werd binnen korte termijn goed geregeld. Afspraken worden nagekomen en er wordt meegedacht. Bedankt voor de goede zorgen!
Moet zeggen zeer goed geholpen door de eigenaar Pieter alles wat hij beloofde is hij nagekomen
Zeer tevreden over dit bedrijf! Positief verrast door de goede en vriendelijke service. Zeker de moeite waard om zaken mee te doen, Ik ben aan een leuke en goede auto geholpen.
Een betrouwbaar adres. Je word niet opgedrongen. Neemt de tijd voor je. vragen zijn snel beantwoord. Wat nodig is word uitgevoerd.
Alle afspraken nagekomen. Keurig afgeleverde 2 e hands auto. Moeilijk om nog wat van de prijs af te doen. Waar voor ons geld gekregen. Reden om nog eens terug te komen. Correcte ontvangst en documentatie.
Eerste auto voor mijn dochter gekocht. Prima auto en goede afhandeling!
> goed