super geholpen en erg klantvriendelijk, aanrader!!!

snel en goed geholpen

Gewoon goed

Vertrouwen, professioneel, gemoedelijk.

Door "toeval" vorige week bij Auto de Kievit terecht gekomen in onze zoektocht naar een Mini Cabriolet. Vanaf het allereerste telefonisch contact met Sjoerd en het verkooptraject met Johan een buitengewoon plezierige ervaring. Vandaag de Mini opgehaald, alles volgens afspraak uitgevoerd. Een goede basis van vertrouwen. Auto geleverd met 6 maanden Bovag garantie. Mocht er gedurende deze periode toch iets zijn, weten we dat we de afloop ook daarvan met vertouwen tegemoet zien.

Nette vriendelijke garage

fijne mensen en goede auto's

contact was heel goed,snel en duidelijk. komen afspraken na . mijn mening over auto bedrijven in Apeldoorn is wel positief veranderd door deze ervaring.

het komt mij goed over en ze maken altijd tijd voor je vrij

Goed en vriendelijk geholpen

Ik kwam kijken voor een Suzuki Alto en werd vriendelijk geholpen. Gelijk de vraag of ik een proefrit wilde maken. Na de proefrit alle zaken netjes in orde gemaakt. Het was een auto van 500 euro maar toch voor zo'n goedkope auto alle aandacht en service. Er zaten ook netjes nieuwe vloermatten in. Zeker aan te raden dit bedrijf als je zonder druk en met goede service een auto wilt kopen

Je word er goed geholpen.

Ze denken goed met je mee om de auto weer zo snel mogelijk weer in orde te maken.

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Betaalbaar, transparant en zeer klantvriendelijk

Auto de Kievit is al jarenlang onze vaste autodealer. Een dealer waar je niet als een nummer wordt behandeld, waar werkplaatstarieven nog betaalbaar zijn en waar men altijd in oplossing denkt!

Een uitstekende service, ze hielden mij goed op de hoogte zodat ik wist waar ik aan toe was. Ik kan nu eindelijk genieten van mijn nieuwe aankoop.

Nette betrouwbare garage waar we prima geholpen zijn

Hartelijk ontvangst en we konden vlot een afspraak maken voor een apk van onze auto En er is dat gedaan wat we afgesproken hebben Voor een zeer schappelijke prijs super blij mee Jullie zien ons zeker terug Esther van megen

Goede communicatie met het gewenste resultaat

Goede en duidelijke communicatie. Snel geholpen bij het oplossen van een kapotte airco.

Altijd betrouwbaar geweest

Vriendelijke benadering ook buiten de openingstijden!

Keurige ontvangst 's avonds, direct kopje koffie aangeboden , nam alle tijd, helemaal niet opdringerig. Mooie Vito gekocht voor hopelijk veel veilige kilometers!

Zeer prettig!

Zeer prettig! Direct auto gekocht en kon hem ook direct meenemen.

Super!

Goede service! Aardig aan de telefoon en in de zaak. Bellen netjes om te overleggen over eventuele extra kosten. Na een simpele airco check kreeg ik m’n auto zelfs gewassen terug! Super!

Goede, snelle service

Kon snel terecht voor het wisselen van de banden, kon er op wachten

Super goede service.

Snelle deal gesloten, vriendelijk in contact en erg duidelijk over de auto dit is gekocht.

Zeer nette snelle service

Nette service garage die goed werk levert!

Snel geholpen, met extra service.

De bandenwissel was op afspraak en werd snel verricht; daarna werd de auto ook nog gewassen.

Goede service!

Zoals het hoort. Vriendelijk geholpen, alles werd netjes geregeld.

Zoals altijd uitstekend

Het team van Auto de Kievit komt afspraken na en denkt in oplossingen. Medewerkers zijn vriendelijk en correct.

vermoedelijk goede APK- en servicebeurt; daarmee wel behoorlijke kosten al aan niet goemaar

Het garagepersoneel nam (de hele dag) de tijd voor de diverse nodige werkzaamheden. Als service werd de auto vervolgens door Johan met (hogedrukspuit) schoongewassen. Prettig toelichtend gesprek met hem bij het ophalen van de auto. Eén wieldop is (vermoedelijk door loshalen in garage) beschadigd.

Super vriendelijk personeel en goede kwaliteit prijs verhouding

Zwolseweg 538

7345AN Wenum wiesel