Denkt mee

Denken goed met je mee.

Correct en duidelijk

Geen verrassingen je weet waar je aan toe bent, wel fijn bij een auto bedrijf.

Super persoonlijk, vertrouwd en geduldig.

Op elk vlak een persoonlijke en betrouwbare behandeling. Niets dan lof.

Perfecte service

Enorm goede ervaring bij de aankoop van onze occasion. Makkelijk contact en soepel verlopen. Enorm blij mee!

Zeer vriendelijk, enthousiast en vakkundig!

Onlangs hebben wij een prachtige Toyota C-HR gekocht en zijn daarbij zeer goed geholpen. Gemaakte afspraken werden allemaal nagekomen. Kortom: we zijn zeer tevreden over de auto maar ook over het autobedrijf. Mocht u een auto zoeken, dan is dit bedrijf een aanrader!

Netjes geholpen

1 opmerking had graag meer uitleg over de auto gehad

Solide en makkelijk

Zie boven

Slecht

Auto in reparatie gegeven. 3 banden vervangen en uitgelijnd. Uitlijnen echter niet vakkundig uitgevoerd daar na 7 maanden de banden compleet schuin afgesleten waren en dus wederom (door een andere garage) vervangen zijn. Een review geplaatst op Google wordt als "dispute" bij Google gemeld. Jammer want reviews zijn er voor gemaakt om de tevredenheid of ontevredenheid van de klant weer te geven.

Autobedrijf Gert van Keulen staat altijd voor je klaar met uitstekende service

Mijn ervaring met Gert van Keulen autobedrijf is dat ze altijd met een juiste oplossing komen en mocht je onverhoopt eens pech hebben met de auto dan is de snelle, uitstekende service die ze leveren erg fijn. Ze hebben echt een no nonsens mentaliteit. de Klant is bij Gert van Keulen dan ook nog echt Koning.

Top service

Zeer tevreden over de service die mij is aangeboden door de werkplaats. Een week na reparatie netjes opgebeld of alles is opgelost. Dit was ik zeker niet gewend bij mijn vorige garage, net even die extra aandacht die je graag ziet.

mijn ervaring is goed

mijn ervaring is goed het belangrijkste is dat ik vertrouwen heb in het bedrijf en het vriendelijk en fijn personeel Top

Ouderwetse service waar je blij van wordt. Niet verder zoeken!

Goede service, klantvriendelijk, behulpzaam, goed advies, transparant, betrouwbaar, kundig. Zeer tevreden over deze garage!

Zeer goeie service

Zeer tevreden over de gang van zaken en hoe alles geregeld word. Ook een keurige aflevering

Prima service en advies bij de aankoop van mijn auto.

Een fijne garage met ouderwets goede service.

Zeer netjes geholpen

Wij hadden een vraag over een auto en zijn netjes en snel geholpen

Voor het eerst onze auto daar gekocht maar zouden onze volgende daar zo weer kopen Goeie service Vriendelijk personeel

Uitstekende service en erg klantgericht

We zijn uitstekend geholpen door de medewerker van Autobedrijf Van Keulen. Vriendelijk en servicegericht!

Prettig gesprek,en goeie uitleg

Levering als afgesproken!!

Topbedrijf

Super geholpen, gewoon goed.

Zeer cliëntvriendelijke manier van zaken doen.

Het bedrijf heeft op mij een zeer betrouwbare indruk gemaakt. En geeft op alle gebruikte auto's 12 maanden garantie geven. Dat is altijd een geruststellende gedachte. Een prima bedrijf om een auto te kopen.

Heb al vaker met gladde verkoop praatjes te maken gehad in het verleden Maar dat het ook heel anders kan bleek bij "Gert van Keulen" Ik kwam er kijken voor toyota corolla Na test rit met verkoper Alwin wat puntjes op papier gezet ,echt alles netjes volgens afspraak opgelost zelfs ipv 2 nieuwe banden hadden ze toch maar alle 4 banden vernieuwd ! auto stond blinkend in showroom ,dus dikke 10 voor autobedrijf "Gert van keulen"

Zo doorgaan

Klantvriendelijk en toegankelijk voor een bedrijf waar ik nog nooit ben geweest. Nemen rustig de tijd voor je niet opdringerig en als we iets niet snappen nemen ze alle tijd om het uitgelegd. Een bedrijf waar je een goed gevoel aan overhoudt

Positief, zeer goede service

Goed geholpen, bedankt voor de koffie! Ook is het een transperant bedrijf wat eerlijk handeld. Blij met de auto en de service die hierbij tot stand kwam!

zorg en aandacht

bevlogen