4 sterren: goede service, goed behandeld

auto lemmer is een goed bedrijf met prima auto,s heb er veel gekocht en nooit een slechte er tussen gehad en eventuele problemen lost andre altijd keurig op

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring mee gehad. Alles is netjes afgehandeld en de auto is netjes opgeleverd. Goed te woord gestaan en deskundig geholpen. Kortom is het fijn om hier een auto te kopen en zal aan dit adres zeker weer denken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ooit Alfa Romeo bij Auto Lemmer gekocht. Praat ik over jaren terug. Wat een ontzettend oprechte vakman is de eigenaar Andre. Ondertussen wil ik eigenlijk alleen al om de service en vakmanschap van deze man een auto bij hem aanschaffen maar had net mijn merk niet staan. En gaf met alle liefde toch advies waar ik op moest Letten mocht ik m\'n oogappe ... auto ..tegen komen. Echt waar Zoek je een auto ga naar auto lemmer Altijd goed.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alle auto\"s zien er keurig uit. Men vertelt duidelijk waar je aan toe bent wanneer een auto met of zonder garantie koopt. Zelf een auto gekocht zonder garantie, maar nadat ik binnen een week aan had gegeven dat de auto niet lekker reed, heeft A6 kosteloos het probleem verholpen. Ze laten je niet zomaar in de steek mocht er kort na aanschaf een probleem zijn. Daarnaast zijn ze gewoon echt scherp geprijsd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dit weekend bij Auto Lemmer mijn eerste auto aangeschaft, natuurlijk een hele grote stap voor een jonge van net 20! Bij het eerste contact al meteen een goed gevoel, een hele vriendelijke meneer die direct vertrouwd overkwam. Hij was ook heel open in zijn manier van werken en had echt passie in zijn werk. Verder ook veel handige tips gekregen voor het rijden van de auto en het onderhoud en ik werd goed geholpen in het aankoop proces. En ik mocht altijd contact opnemen mocht er iets mis zijn. De auto was gewoon PERFECT! Ik rij er nog steeds in met dezelfde grijns van oor tot oor die ik bij de testrit had. Heel erg blij met mijn aankoop en erg trots op mijn autootje. (alle auto\'s zagen er trouwens piekfijn uit) Ik kan Auto Lemmer echt bij iedereen aanbevelen! (Van te voren ook op deze site gekeken voor recensies van de garage en mocht je twijfels hebben aan de hand van wat slechte recensies, lees zijn reactie, dan zie je ook wel dat het niet bij hem ligt)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eigenaar geeft duidelijk aan wat de mogelijkheden zijn en komt de gemaakte afspreken volledig na.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb bij auto Lemmer een Peugeot 307 cc gekocht en alleen maar kosten gehad. Ik ben inmiddels 1000 euro lichter en er is niets vergoed door auto Lemmer omdat deze wagen geen BOVAG garantie had (was heel toevallig voor een kennis verkocht). Als ik een auto bij een BOVAG garage koop verwacht ik ook BOVAG garantie, Deze mail gaat dus ook naar BOVAG. Ik ben inmiddels al te lang aan het lijntje gehouden, ook gaat er bericht naar SBS6. Ik heb meerdere malen langs de weg gestaan en zo\'n beetje alles vervangen wat er te vervangen is. Na lang aandringen mocht ik een keer langs komen en is er een map sensor voor een paar tientjes vervangen. Tijdens de proefrit hierna gaf ik aan dat er iets aan de hand was met de kolomschakelaar en werd er gezegd dat hier een aantekening van gemaakt werd en zodra het euvel weer terug keerde dit opgelost zou worden. Het kwam direct op de terug reis weer terug en na het melden hiervan werd er gezegd dat zij het onderdeel wel wilde bestellen, maar op mijn kosten (mooie service). U zult begrijpen dat ik hier nooit meer kom en ook niemand aanraad hier een auto te kopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring met A6.nl Hoewel onze auto gekocht was zonder garantie is de auto toch kosteloos gerepareerd. Nogmaals bedankt Henk Jan! Vriendelijk personeel en nette uitstraling van het pand. Ik weet waar ik mijn volgende auto weer ga halen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie Megane Estate gekocht. Netjes geholpen, goede ervaring. We hadden er voor gekozen om de auto zonder garantie te kopen en dan loopt je risico natuurlijk. Helaas hadden wij pech en hadden we na 3,5 maand een garagerekening van 800 euro voor onder andere nieuwe remblokken en remschijven en een lekkende versnellingsbak. Maar dat is dus de gok die je neemt door zonder garantie te kopen want die mogelijkheid was er wel... Verder mooie en fijne auto!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eigenaar is nette man en verteld geen onzin. Kreeg een kopje koffie en een net voorstel. De aflevering van de ford was keurig en precies volgens afspraak .

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Waardeloos...seat toledo 2,3 V5 mankeert nu nog steeds van alles aan......lekt olie,remmen rondom vervangen.....airco stuk...kachel radiator lek...geen veiligheidsgordels achterin,stoelbediening werkt niet...radio aansluiting was een zooitje....dynamo op de dag van afleveren al stuk..rechterdeur wil niet open,linker deur slot vervangen...achterraam rechts wil niet open...totaal al 2250 euro kwijt voor een auto die goed was en op nieuwe remmen stond....belachelijk,rdw spreekt er schande van....ik hoop dat mijn ingeruilde citroen C3 net zoveel klachten heb als ik......grove schande dit.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De eigenaar Andre is een hele fijne en oprechte verkoper. Neemt de tijd. Er zijn geen verborgen gebreken en de auto wordt vakkundig afgeleverd. Hierkoop je autos voor een scherpe prijs maar de kwaliteit en uitvoering van de auto\'s zijn ook in orde. Heb met veel plezier in mijn VW Corradoo VR6 rondgereden en ook de andere auto een Seat Toledo Sport was een prima wagen. ga zo door.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een keurig afgeleverde auto gekocht bij de keurige eigenaar van Auto lemmer! Bedankt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Auto Lemmer is een BOVAG bedrijf waar je goed kunt kopen. Ik heb er inmiddels 2 auto\'s gekocht, de auto\'s werden schoon en gepoetst afgeleverd. De bij verkoop gemaakte afspraken over de banden en onderhoud zijn prima nagekomen. Auto Lemmer kan ik iedereen aanbevelen om een auto te kopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaringen! Erg vriendelijk en een super auto gekocht! Top service!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het is een zeer net bedrijf ik heb er al twee auto\'s gekocht eerste Audi TT en nu een Mini Cooper. Goeie service zelfs met geen garantie word het nog netjes op gelost mocht je een probleem hebben. Super

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Afgelopen zaterdag bij Autobedrijf Lemmer een mooie Volkswagen Golf V 1.4 FSI aangeschaft. Werd goed geholpen, en we konden er samen goed uitkomen. Er moesten wat kleine dingen gebeuren aan de auto maar dit was geen probleem. Nu over 1 a 1,5 week ben ik in een mooie Volkswagen Golf V te zien. Bedankt Auto Lemmer!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Auto was 100% in orde maar hebben veel problemen en zijn antwoord is hij was goed en daar moet je het maar mee doen kom er nooit meer en raad het niemand aan

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ik kom al jaren bij andre,hij weet heel goed waar hij het over heeft,bezit veel kennis over auto\'s.heb inmiddels mijn derde auto bij hem vandaan. service,deskundigheid,prijs/kwaliteit staan hoog in het vaandel!!!! kortom voor een occasion,GROOT of KLEIN moet u toch echt bij auto-lemmer zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben goed geholpen bij dit bedrijf. De eigenaar nam alle tijd om mij te helpen en had een eerlijk verhaal. Ik kwam daar voor een tweedehands auto. Even een testritje gemaakt. Beviel goed. Tijdens het praten over de opties kwam het gesprek bij de velgen. Op dat moment zaten er nog standaard velgen onder. Hij vertelde dat het mogelijk was om hem af te leveren met een andere set velgen. Dus ik vroeg me af hoe dat zou staan onder de auto. Hij vond het geen probleem om die andere velgen onder de auto te zeggen om zo te kunnen laten zien hoe ze staan. Daar was ik wel blij verrast door. Verder is was de auto bij aflevering precies zo als we hadden afgesproken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Andre is een oprechte verkoper en denkt goed met je mee. Maakt dingen niet mooier dan het is en geeft gewoon aan wat er aan de hand is/wat zijn eigen bevindingen van de auto zijn. Zo heb ik aangegeven dat ik twijfelde of de airco wel genoeg koud werd en heeft hij mij een paar dagen later laten weten dat er inderdaad kans bestaat deze met een jaar gebreken zal vertonen. Hierop vervolgens een reparatievoorstel gedaan waarin alle kosten gedeeld werden. Aan kleine dingen worden gedacht zodat je met goed gevoel naar huis rijdt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Na aankoop van de auto bleek een reparatie van rond de 900 euro noodzakelijk.Na reclamering bij het bedrijf is een tegemoet van 225,- euro gedaan.(zijnde de helft van de arbeidskosten)Netjes toch? Een volgende keer weer naar Auto Lemmer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Handelaar met veel verstand van zaken en uiterst betrouwbaar. Staat garant voor wat hij verkoopt en heeft er ook nog eens lol in, optimale service.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik zocht (vanuit Noord-Holland) een speciale GOEDE sportieve auto van een bepaald merk. Dit autobedrijf had precies zo\'n exemplaar staan. Vriendelijke verkoper en verleent uitstekende service en neemt de tijd voor je, ook ná de verkoop, dat vind ik belangrijk. Zes maanden later ben ik nog steeds zeer tevreden over het bedrijf én het voertuig. Een door mij aanbevolen autobedrijf!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eigenaar verkoopt een eerlijke auto. Kent de historie van de auto. Geen bla bla, maar weet waar hij over praat. Geen verborgen gebreken. Prijs staat in verhouding tot leeftijd kilometers en merk/model. Dit bedrijf nooit overslaan indien je aan een andere auto toe bent. Auto Lemmer is een aanrader.

Klaaskamp 1

8531XE Lemmer