goede service, goed behandeld

Leuke auto gekocht, na half jaartje toch enkele problemen, een weekje leenauto mee gekregen en alles is prima opgelost, ook de werkplaats van Nauta alle lof

goede service, goed behandeld

Tweedehands auto gekocht voor goede prijs. Helaas begaf de motor het binnen een half jaar, de aankoopgarantie dus nog net niet verstreken. Zonder probleem is de auto opgehaald (aan de andere kant van het land) en de motor vervangen door een jonger exemplaar. Ook vervangend vervoer was netjes geregeld. De auto rijdt weer als van oud. Ik ben ontzettend tevreden over de geleverde service, hier kunnen veel garages een voorbeeld aan nemen.

goede service, goed behandeld

Airco check gehad, snel en een eerlijke prijs.

goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met deze zaak is dat het voor mij een vertrouwd gevoel geeft en dit is eveneens onlangs nogmaals bewezen.

Top service !

goede service, goed behandeld

Airco check gehad, Prima!!!

Jeltewei 240

8622DC Hommerts