voor het wisselen van banden het juiste adres, verder nog geen ervaring
In een woord: Orima!
Zeer goede ervaringen, goede service, snel klaar.
Goed en klantvriendelijk. Tevreden klant.
We hebben deze zomer bij Rob Boerema voor 3 weken een Camper gehuurd. Dat was een prima ervaring met een goede Camper en uitstekende service.
IK heb zowel mijn auto als mede de camper in onderhoud. Dit tot grote tevredenheid.
Goede en betrouwbare service
Top garage, fijne mensen en vakmanschap alhier. Wij kunnen deze garage bij iedereen aanraden.
Ik kom er al jaren en de service is super. Rob doet altijd net dat beetje extra om van dienst te zijn. Betrouwbaar en professioneel.
Net bedrijf, top service en verstand van zaken!
Goede service, flexibel, nette afhandeling schade.
Bedankt voor de positieve reactie over de huur van de camper
Uitermate correct en efficiënt, goede service en persoonlijke benadering. Duidelijke afspraken en ingericht op de moderne tijd. Planning en afspraken eenvoudig via mobiele en online diensten zelf te realiseren of middels persoonlijk contact.
Altijd goede service, en je wordt er vlot geholpen.
Een deskundig en klantvriendelijk all-round onderhouds- en reparatiebedrijf voor auto\'s.
Dit was voor mij het eerste bezoek. Zeer tevreden. Na 35 jaar klant bij Koops Assen, ga ik nu over voor een bedrijf in eigen dorp.
Goede service,goed advies,betrouwbaar en prijs/kwaliteit prima
erg goed en duidelijk
Bijzonder plezierig en deskundig
Heldere communicatie en betrouwbare service.
Goede en snelle service