Bijzonder goede oplossing gericht en meedekende serviceverlening
Erg klantvriendelijk bedrijf. Ze zijn duidelijk in communicatie.
Rob heeft een wiel sensor van mijn PT Cruiser vervangen en de storingslampjes van het ABS en Traction Control systeem op het dashboard gereset. Prima werk voor een redelijke prijs.
Goed en deskundig
klantvriendelijk, ruim tijd voor je, goede service, niet duur, open en eerlijk
Ben bij dit bedrijf gekomen op aanraden/tip van een collega. De eerste indruk is prima. Je wordt vriendelijk te woord gestaan. Ze houden je goed op de hoogte van de gang van zaken wat betreft de auto. De afhandeling is ook zeer klantvriendelijk, via sms/mail en bij het ophalen van de auto.
Erg tevreden, goede service en deskundig personeel. Altijd vriendelijke geholpen voor ook nog eens een zeer scherpe prijs
Perfecte snelle analyse en reparatie, de Chrysler Town and Country rijd weer als een zonnetje....hij \"vaart\"over de weg..... Ik raad autobedrijf Rob Boerema ten zeerste aan !! gewoon doen!!
Wat mij betreft zijn de onderstaande criteria het motto en de drijfveren van garagebedrijf Rob Boerema. Rob gaat ver in het verlenen van service en alles is bespreekbaar! Reminders en facturen per mail zijn een uitkomst en de afspraken per mail komen direct in mijn agenda, scheelt mij weer!☺ In 1 woord;\"Top!\"
De jaarlijkse winterbandenwissel, nog steeds een uitstekende service ervaring. Echt een \"serviceproduct\" gezien de lage prijs inclusief opslag! En vriendelijke ontvangst en -voor de korte wachttijd ook nog een kopje koffie. Aanrader!
Goede, snelle service van de baas zelf. Prima!!
Service gericht en goede communicatie.
Kundig en servicegericht personeel en een nette, moderne werkplaats. Heel tevreden.
Voor en na vakantie voorbanden opgepompt. Toch maar naar de garage. Gebeld, kom maar langs. Binnen half uur geholpen en lek gerepareerd. Schroefje bleek de veroorzaker. En de prijs, 8 euro\'s.
Rob en zijn medewerkers staan voor kwaliteit! Er wordt met de klant meegedacht, goed overlegt en tijd gemaakt. Fijne persoonlijke benadering.
meer dan tevreden
deskundig, betrouwbaar, flexibel en klantgericht
Uitstekend! Deskundig, Klantvriendelijk, Betrouwbaar Winter/ zomerbanden opslag is ideaal. Handig dat er leenfietsen zijn!!