Perfecte aanhangwagens tegen zeer scherpe prijs.

Voor het eerst hier een aanhangwagen gehuurd tegen een zeer nette prijs. Geen gezeur met allerlei extra’s wat je moet afsluiten of borg. Zeer netjes en vriendelijk geholpen. De aanhangwagen was als nieuw. Een absolute aanrader dit bedrijf.

Super service

Al een paar keer een kar en motortrailer gehuurd, maar nog geen recensie geschreven. de Service bij Bouwman is top. Ook het materiaal wat je meekrijgt is van grote klasse. Zal er nog wel vaker langs gaan voor een kar of trailer.

Professioneel, accuraat en klantvriendelijk

Prima service!

Goed verzorgd

Netjes en de prijs ook netjes we zijn heel tevreden

Waar voor t geld en fijne service

“Even snel een aanhanger, ongeacht wat je wilt vervoeren”. Dank je wel en tot snel.

Een service gerichte zaak met uitstekende aanhangers.

Zeer klantvriendelijk verhuurbedrijf met verschillende keuzes aanhangers. Hulp bij het aankoppelen is geen probleem, de prijzen liggen ook een stuk lager dan in de omgeving. Aanhangers zijn van zeer goede kwaliteit!

Super bedrijf

Mooi en goed spul waar je mee weggaat en niet te duur.

Snel, goed en flexibel

Top bedrijf

Dat wat je wil, aankoppelen en weg.

Snelle en voordelige verhuur van goede aanhangwagens.

Top bedrijf

Top bedrijf, Top aanhangers, kortom perfect.

Goed materiaal voor een prima prijs.

Makkelijk te reserveren en snel en adequaat geholpen bij het ophalen van de gereserveerde aanhanger.

Geweldige service

Goed geregeld, goed materieel en geen gedoe

Reserveren en betalen is kinderlijk eenvoudig, prijsniveau is concurrerend. Staat van de aanhangers is uitstekend en een goede service!

Mooie nieuwe tandemasser.

Mooie tandemasser in nieuwstaat mogen huren voor een dagdeel. 15 te laat Inleveren werd goed opgelost.

goed, betrouwbaar , klantvriendelijk

huur regelmatig ,het gaat altijd goed en volgens afspraak.

Uitstekende kwaliteit, uitstekend product.

Uitstekende kwaliteit, een uitstekend product en vriendelijke mensen met verstand van zaken.

Vriendelijke mensen, goed gedacht aan der cursus regels, prima aanhanger.

Prima aanhangwagen

uitstekend toestand materiaal

behulpzaam

zoeken naar een oplossing voor het juiste transportmiddel

Prima online reservering en betaling en top aanhangers

Door mijn fout moest ik de reservering en de betaling laten wijzigen en dat was binnen 3 minuten telefonisch afgehandeld met aan het einde van het gesprek een nieuwe factuur via email. Aanhangers die ik heb gehuurd in nieuwstaat, zijn super degelijk, super handig in gebruik en technisch in uitstekende staat. Uitgebreide keus in het type aanhanger. Prima prijsstelling. Prettige en oplossing gerichte medewerkers. Kortom, wat kun je nog meer wensen. Absolute aanrader.

Goede prijs/kwaliteit verhouding en makkelijk te boeken.

Ze verhuren jonge, technisch uitstekende solide aanhangers, tegen een schappelijke prijs.

Goed geregeld👍👍👍

Behulpzaam en reservering snel geregeld

Gewoon geweldig

Conform afspraak is alles geregeld. Super prijs voor een bijna nieuwe aanhanger huren. Zekers een aanrader, voor mij geen andere verhuurder meer.

Kwaliteit zoals het hoort te zijn!

Snel, betrouwbaar en volgens afspraak. Kwalitatief top producten die je zonder aarzeling en tegen scherpe tarieven kunt huren.

Hele fijne toko

De beste locatie om een kwalitatief goede kar te huren voor een heel schappelijke prijs. Vriendelijke mensen, makkelijke website met online reserveringsmogelijkheid en geen gedoe met borg betalingen. Bij dit bedrijf begrijpen ze dat de meeste mensen gewoon deugen. Bedankt voor wederom een goede ervaring!

Wiltonstraat 12

9403AV Assen

Over Bouwman Aanhangwagens Assen

Over Bouwman Aanhangwagens Al meer dan twintig jaar is Bouwman Aanhangwagens Assen een begrip in Assen en omstreken. Voor de verkoop en verhuur van aanhangwagens bent u bij ons aan het juiste adres. Aanhangwagen specialist sinds 2001 In 2001 is Bouwman Aanhangwagens gestart met een vestiging in Assen. Na ongeveer zes jaren in dienst te zijn geweest heeft Wouter Lubbers het stokje overgenomen en is verder gegaan onder dezelfde naam. Sinds die tijd is Bouwman Aanhangwagens Assen uitgegroeid tot een grote landelijke specialist in aanhangwagens. Naast aanhangwagens is Bouwman Aanhangwagens een grote speler op het gebied van motortrailers. Vanuit eigen ervaring met motorrijden, zijn de motortrailers toegevoegd aan het assortiment om zo in te spelen op de behoefte van de motorrijder. Onze persoonlijke en deskundige aanpak zorgt dat u het beste advies krijgt bij uw koop of huur van een aanhangwagen. Met onze goed uitgeruste werkplaats is ook onze service op het hoge niveau dat u van ons mag verwachten.