De beste en goedkoopste van Drenthe.

Als we een aanhanger nodig zijn, gaan we altijd naar Bouwman aanhanger verhuur. De nieuwste aanhangers, en om de prijs hoef je het niet te laten. Zeker een aanrader als je een aanhanger nodig hebt,ook voor een halve dag.

uitstekend materiaal en service

De snoeiwagen is zeer geschikt om tuinafval weg te brengen. Door de loofrekken kan er geweldig veel in zonder dat je bang hoeft te zijn dat het van de wagen valt.

Service, zoals altijd perfect!

Super, zeer goede site. Gemakkelijk een aanhanger te reserveren. Klantvriendelijk en perfect geregeld!

Prima bedrijf

Prima bedrijf.. alles volgens afspraak. Makkelijk online bestellen

Kwalitatieve aanhangers en goede service

Mooie aanhangers van goede kwaliteit waarmee je veilig op pad gaat. In ons geval voor vervoer van fietsen tijdens vakantie .

Goede kwaliteit, geweldige service

Wij hebben een dichte kar gehuurd om mee te nemen naar Italië. Wij gingen met 10 man op vakantie en zij kwamen met dit idee om deze kar mee te nemen. Zeer goed mee gedacht! Het bleek dat wij wielkeggen verplicht bij ons moesten hebben in Duitsland. Dit werd direct bij elkaar gezocht. Ook gaven ze ons een reserveband mee. Geen borg vooraf hoeven betalen. Echt top!!

Zeer nette aanhangwagen, handig te reserveren

- Snelle on-line reservering. - Overzichtelijke site / keuzemogelijkheden - Geen verassingen achteraf - Zeer nette / nieuwe aanhangwagens - Erg gunstige / nette prijsstelling

Voordelig, goed materiaal en uitstekende service

Voordelig, goed materiaal en uitstekende service

Perfecte service, goede kwaliteit aanhangers en verstand van zake!

Super bedrijf met hele goeie aanhangers en niet duur

Super makkelijk om te bespreken. Mooie en goeie aanhangers Vriendelijk en heel hulpzaam

Perfect geregeld

Online reserveren, betalen, ophalen, terugbrengen. Perfecte service. In een woord, geweldig.

makkelijk online reserveren en betalen en niet duur.

Kar stond klaar. Aankoppelen en rijden maar. Geen borg o.i.d. betaalbaar.

Keurige aanhangwagen!!

Heb onlangs een keurige aanhangwagen met huif dij Bouwman gehuurd. Alles technisch top in orde, eigenlijk als niet. Wel even zelf aankoppelen en witte kentekenplaat erop zetten............en er weer af halen (niet vergeten!)

Top service, top materiaal.

2 motoraanhangers gehuurd voor een weekje naar de Alpen. Goed materiaal en in overleg veel mogelijk.

Snel en goed geregeld!!!!!

Helemaal goed Net als de vorige keer Netjes geregeld.

Zeer goed.

Prettig

Mooi materiaal Goede uitleg Snelle afhandeling zowel voor het ophalen als het brengen Klein puntje ter verbetering Aanhanger met 4 motoren €50,00 per dag 1 beugel ook €50,00 per dag ? Ps werd wel gelijk goed opgelost

Makkelijk en goedkoop een aanhanger huren.

Makkelijk online een aanhanger huren.

Vriendelijk, attent en behulpzaam

Super service en vriendelijk

Nu al twee x via gehuurd eenmaal een grote aanhanger voor vier motoren en recentelijk een kleinere voor twee motoren Beide met een super systeem Om de motoren vast te zetten en de aanhangers zijn van top kwaliteit Liggen super achter de auto alles werkt super de oprij plank zat bij beide voortuinen goed vast wat bij andere aanhangers nog wel eens een twijfel puntje is Contact loopt altijd super. Ik kies altijd voor telefonisch contact. Omdat vooral met zulke dingen ik graag de extra bevestiging hebt en je elkaar even kan spreken wat altijd fijn is

Goede service en geweldig materiaal!

In één woord: SUPER!

Goed materiaal

Perfecte aanhangwagen gehuurd.

Goed geholpen

Goeie service, hulp bij koppelen aanhangwagen en tips gekregen voor het bevestigen van een kast.

Service

Keurige service en klant vriendelijk

Eenvoudig reserveren van een aanhanger via internet. Prettig personeel, fijn geholpen in de stromende regen; men had alleen vergeten om bij een kleine aanhanger te vermelden, dat je zelf een nummerplaat mee moest nemen.

Wiltonstraat 12

9403AV Assen

Over Bouwman Aanhangwagens Assen

Over Bouwman Aanhangwagens Al meer dan twintig jaar is Bouwman Aanhangwagens Assen een begrip in Assen en omstreken. Voor de verkoop en verhuur van aanhangwagens bent u bij ons aan het juiste adres. Aanhangwagen specialist sinds 2001 In 2001 is Bouwman Aanhangwagens gestart met een vestiging in Assen. Na ongeveer zes jaren in dienst te zijn geweest heeft Wouter Lubbers het stokje overgenomen en is verder gegaan onder dezelfde naam. Sinds die tijd is Bouwman Aanhangwagens Assen uitgegroeid tot een grote landelijke specialist in aanhangwagens. Naast aanhangwagens is Bouwman Aanhangwagens een grote speler op het gebied van motortrailers. Vanuit eigen ervaring met motorrijden, zijn de motortrailers toegevoegd aan het assortiment om zo in te spelen op de behoefte van de motorrijder. Onze persoonlijke en deskundige aanpak zorgt dat u het beste advies krijgt bij uw koop of huur van een aanhangwagen. Met onze goed uitgeruste werkplaats is ook onze service op het hoge niveau dat u van ons mag verwachten.