5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Perfecte service, goede prijs, uitstekend materiaal. Al 5 opeenvolgende jaren de vaste leverancier voor de motoraanhanger tbv ons Schwarzwald-weekje

4 sterren: goede service, goed behandeld

Proffesionele verhuurder! Heeft verstand van zaken en bovenal betrouwbaar en nieuw materiaal wat verhuurd wordt. Uitstekend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke mensen die alles zeer duidelijk uitleggen. Waardoor de motor op de aanhanger sjoren een simpel klusjes is .

Keurige service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Huur al jaren motoraanhangers bij Bouwman en altijd perfecte service en adviezen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

super altijd goed geregeld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekend bedrijf, zeer deskundige medewerkers. Goed materiaal (aanhangers en toebehoren)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden. De gehuurde trailer stond klaar en de formaliteiten verliepen heel snel. De trailer was perfect.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had een trailer voor 2 motoren gereserveerd. Kwam deze op zaterdag om 14.20 halen. Wist niet dat ze om 14uur al dicht zouden zijn. Medewerker was super vriendelijk. Kreeg een kar voor 3 motoren mee. Duidelijke instructies gekregen. Aanrader!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima aanhanger. Netjes en vlotte afhandeling.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor de 2de keer een snoeiwagen gehuurd. Keurige aanhanger met alle benodigde accessoires. Zeer vriendelijke medewerkers. Aanhanger stond al gereed vóór 8.00 uur. Geen borg en vlotte registratie. Ik kom hier graag terug.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik huur regelmatig aanhangers bij dit bedrijf en het materiaal is altijd goed en netjes. Geen gezeur achteraf en geen 2a300 euro borg want dat houd sommige mensen zoals ik zeker tegen on elders te gaan huren. Daar komt bij dat de mensen in dit bedrijf prettig in de omgang zijn en service gericht werken. Echt een aanrader dus.

• Deskundigheid N.v.t.

Prima service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eerste ervaring prima. Nette aanhangers in de verhuur. Verhuurproces ook zonder problemen. Aandachtspunten: Bij de verhuur van een 1350kg aanhanger bleek deze achteraf een 1100kg te zijn, dus dan ook geen laadvermogen van 950kg zoals geadverteerd! Iets wat niet kan zonder vermelding bij het ophalen van de aanhanger. Service voor de verhuur op een 7 omdat ik vindt dat een verloopstekker en een netje er gewoon bij hoort.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben een aanhanger gehuurd. Prima aanhanger voor een goede prijs.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Aanhanger was nieuw en schoon. Binnen 5 minuten was ik klaar met ophalen van de aanhanger. Inleveren ging ook zonder problemen. Prima bedrijf dat ik zeker aanbeveel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik had voor onze toneelvoorstellingen op verschillende tijdstippen aanhangwagens nodig. De reservering daarvan verliep zeer gemakkelijk. In de tussentijd had ik nog al wat aanvullende vragen en verzoeken, alles wordt altijd goed en professioneel opgelost. Prettige en professionele service, een aanrader dus.

Wiltonstraat 12

9403AV Assen

Over Bouwman Aanhangwagens Assen

Over Bouwman Aanhangwagens Al meer dan twintig jaar is Bouwman Aanhangwagens Assen een begrip in Assen en omstreken. Voor de verkoop en verhuur van aanhangwagens bent u bij ons aan het juiste adres. Aanhangwagen specialist sinds 2001 In 2001 is Bouwman Aanhangwagens gestart met een vestiging in Assen. Na ongeveer zes jaren in dienst te zijn geweest heeft Wouter Lubbers het stokje overgenomen en is verder gegaan onder dezelfde naam. Sinds die tijd is Bouwman Aanhangwagens Assen uitgegroeid tot een grote landelijke specialist in aanhangwagens. Naast aanhangwagens is Bouwman Aanhangwagens een grote speler op het gebied van motortrailers. Vanuit eigen ervaring met motorrijden, zijn de motortrailers toegevoegd aan het assortiment om zo in te spelen op de behoefte van de motorrijder. Onze persoonlijke en deskundige aanpak zorgt dat u het beste advies krijgt bij uw koop of huur van een aanhangwagen. Met onze goed uitgeruste werkplaats is ook onze service op het hoge niveau dat u van ons mag verwachten.