Snel reageren, vlotte afspraak, goed geholpen

Prettige behandeling door Wouter en zijn collega’s. Duidelijke afspraken en snelle + kwalitatief goede werkzaamheden. Prima kennis van zaken en goede communicatie naar klanten.

Zeer goed meedenkend bedrijf.

Recent bij bouwman een motortrailer gekocht en deze zal binnen enkele weken geleverd worden . Bouwman heeft ons perfect geholpen en houd ons per mail goed op de hoogte . Onze volgende trailer zal ook zeker van bouwman komen. Alles op motortrailer gebied onder 1 dak. Dus voor ons een zeer goede ervaring.

Geweldig !!!

Onlangs bij Bouwman diverse producten gekocht van Acebikes. Gemakkelijk online besteld, en de volgende dag, netjes ingepakt geleverd. Had van te voren diverse leveranciers van Acebikes bekeken, en Bouwman bleek uiteindelijk de voordeligste. Topbedrijf !!! topproduct !!!!

Goed bedrijf snelle afhandeling en vakkennis

Loop hier al jaren altijd vriendelijk en gezellig daar.

Bijzonder vriendelijk, vakkundig en meedenkend bedrijf.

Prima en snel geholpen

Men heeft duidelijk kennis van zaken en daardoor snappen ze meteen wat je zoekt.

Vriendelijk geholpen en correct

Prima!

Zeer klantgericht bedrijf.

Maandag gebeld en dinsdag mijn motortrailer geleverd aan huis ruim 200 kilometer verderop. Ik zeg dank voor het prettige contact en super service!

Ze hebben een goede service en denken met de klant mee.

Super bedrijf!

Top service !!

Had een loofaanhangwagen gereserveerd. Helaas stond ik op het afgesproken tijdstip voor een dichte deur. Nadat ik een mailberichtje had gestuurd kort daarop een reactie van Wouter.. (ik was inmiddels weer thuis) "Glad vergeten...." geen smoesjes maar gewoon zoals het is... Wouter bood mij aan de aanhangwagen persoonlijk te komen brengen. Prima oplossing en voor mij een hele opluchting ivm lopende afspraken.. Aardige kerel trouwens .... Zo kan het dus ook !! Dikke pluim

Goede en snelle service! Aanhanger is nu weer helemaal in orde!

Uistekend bedrijf

Mensen die hun vak verstaan, goede service !

Enthousiast en klantgericht

Erg fijn geholpen en meedenkend

Zeer goed,

Kom hier als Hubo, verschillende aanhangers gekocht, altijd super service. Vriendelijk personeel Erik

De verkregen informatie en uitleg bij oplevering van de motortrailer waren uitstekend.

De bestelde motortrailer met accessoires stond op het afgesproken tijdstip klaar om aan de trekhaak gehangen te worden. Toen bleek dat het veiligheidsslot niet 100% paste, werd dat direct verholpen. Alle communicatie rondom het aankoopproces verliep uitstekend.

Correct, duidelijk en eerlijk in handelen en communicatie

Zeer nette aanhanger gekocht, hierbij zeer netjes en correct geholpen en afhandeling

Als vanouds

Van te voren gebeld over reserveren aanhanger Deze stond keurig klaar! Verstand van de te verkopen producten

Vlotte en heldere uitleg en afhandeling.

Zeer duidelijke toelichting op de werking en de risico's van de aanhanger. Goeie tips mbt het bedienen van het neuswiel . Kogel van de trekhaak werd ongevraagd gesmeerd en garantieaanvraag belicht. Kapje van armatuur preventief vervangen vanwege scheurtje.

Goed geholpen zoals altijd

Zie hierboven

Bij Bouwman aanhangwagens werken mensen die verstand van zaken hebben. Ik ben er geweest om een autoambulance te huren omdat ik een auto met pech onderweg had. Teven werd mij geadviseerd om er een kratje met spanbanden bij te huren, dat heb ik ook gedaan. geeft een goed gevoel om beslagen op het ijs te komen. Kortom goed materiaal en een goede service. Vriendelijke groet, Roland Muurling

Wat een goede service

Een half jaar geleden een mooie aanhanger gekocht bij Bouwman. Na zelf wat te hebben stuk gereden, is de aanhanger toch weer snel en op een handige manier gerepareerd.

Maximale service!

Zeer gastvrij- en deskundig team, waar de klant nog koning is. Mooi leveringsprogramma met o.a. open, gesloten en motor aanhangwagens zowel nieuw als gebruikt.

goed bedrijf

jammer van de sleutel naar verkeerd adres maar wel netjes opgelost

goed en eerlijk bedrijf, zeggen wat ze doen en doen het ook

Zeer prettig

Wiltonstraat 12

9403AV Assen

Over Bouwman Aanhangwagens Assen

Over Bouwman Aanhangwagens Al meer dan twintig jaar is Bouwman Aanhangwagens Assen een begrip in Assen en omstreken. Voor de verkoop en verhuur van aanhangwagens bent u bij ons aan het juiste adres. Aanhangwagen specialist sinds 2001 In 2001 is Bouwman Aanhangwagens gestart met een vestiging in Assen. Na ongeveer zes jaren in dienst te zijn geweest heeft Wouter Lubbers het stokje overgenomen en is verder gegaan onder dezelfde naam. Sinds die tijd is Bouwman Aanhangwagens Assen uitgegroeid tot een grote landelijke specialist in aanhangwagens. Naast aanhangwagens is Bouwman Aanhangwagens een grote speler op het gebied van motortrailers. Vanuit eigen ervaring met motorrijden, zijn de motortrailers toegevoegd aan het assortiment om zo in te spelen op de behoefte van de motorrijder. Onze persoonlijke en deskundige aanpak zorgt dat u het beste advies krijgt bij uw koop of huur van een aanhangwagen. Met onze goed uitgeruste werkplaats is ook onze service op het hoge niveau dat u van ons mag verwachten.