Wat een geweldig bedrijf is dit

Ongelofelijk goed en snel geholpen een voor de juiste prijs

Fijn bedrijf

Vriendelijke ontvangst ondanks de drukte. Er wordt even tijd voor je gemaakt. Eerlijk zaken doen, geen poespas. Service ook achter de voordeur.

Altijd perfect

Je word goed geadviseerd en perfect geholpen

Prijs kwaliteit goed

Goed overleg en snel geholpen

Meedenkend en een ongedwongen sfeer

Eerlijk en transparant bedrijf die oplossend meedenkt met zijn klant. Ga zo door Bouwman aanhangwagens en graag tot een volgende keer!

Fijn geholpen. Komt afspraken na. Denkt mee. Helemaal goed

betrokken, vakman(schap), prettig in de omgang, aantrekkelijke aanschafvoorwaarden

Wouter heb ik ervaren als een betrokken vakman, die ook nog eens prettig communiceert tijdens de verkoopfase.

Behulpzaam

Mijn ervaring was zeer positief met Bouwman, ze zijn zeer vriendelijk en professionele team.

Netjes geholpen

Netjes geholpen en alles volgens afspraak

Snel, vlot en goedkoop een aanhanger

Prima, simpel te boeken, goede prijs en prima service

Heel prettige ervaring om met dit bedrijf zaken te doen.

goed product gekocht na prima voorlichting verkoper heel fijne behandeling als klant . Goede afwerking .

Van begin tot afleveren super klantvriendelijk behandeld!

Zelfs werd de aanhanger achter de auto gekoppeld. De beste service tegen een laagste prijs!

Prima aanhanger gehuurd die lekker rustig achter mijn auto ligt. Zowel leeg als vol. Keurige aanhanger, compleet . Het bedrijf is tijdig geopend zodat ik mijn aanhanger ruim op het afgesproken tijdstip kon ophalen.

Altijd vriendelijke service en de aanhangers zijn als nieuw!

Altijd vriendelijke service en de aanhangers zijn als nieuw!

In een woord uitstekend, prima service en uitstekend materiaal.

Makkelijk te reserveren voor een prima prijs. Goede service en uitstekend materiaal.

Goede service vriendelijk personeel

Ik ga bij bouwman vaker aanhanger huren,. Aanhanger beviel erg goed

Ze zeuren wel een hoop, mag ik vond ik de service een 10

Super bedrijf

Echt mooi en goeie aanhangers voor een goeie prijs.

Blijft Fantatsich

Gisteren kwam ik iets tegen op marktplaats, via de website voor dezelfde middag een aanhanger gehuurd en de nieuwe bank opgehaald.

Geweldig materiaal, geweldige mensen, vriendelijke tarieven.

Huur al enige jaren bij Bouwman aanhangers in alle soorten en maten. Materiaal is altijd tip top voor elkaar. Geen gedoe met borgsommen en vriendelijke tarieven.

Zeer goede ervaring

Personeel helpt je goed. Je kunt goed met ze overleggen en de aanhanger zelf (3 motoren) is heel erg goed.

Top aanhanger - zeer klantvriendelijk

Kon de motor aanhanger een dag eerder al ophalen en medewerker nam de tijd om alles uit te leggen. Alle materialen waren zo goed als nieuw en waren in top conditie.

Super snel en correct

Had een auto ambulance nodig , op zeer korte termijn 1 belletje kon hem gelijk ophalen ...geen extra kosten .

Relaxed naar de bestemming

Geen gewapper op de snelweg en alleen ter plek genieten van het motorrijden.

perfecte service, goed modern materiaal

reageert snel en duidelijk op de email, en het materiaal is goed en modern

Wiltonstraat 12

9403AV Assen

Over Bouwman Aanhangwagens Assen

Over Bouwman Aanhangwagens Al meer dan twintig jaar is Bouwman Aanhangwagens Assen een begrip in Assen en omstreken. Voor de verkoop en verhuur van aanhangwagens bent u bij ons aan het juiste adres. Aanhangwagen specialist sinds 2001 In 2001 is Bouwman Aanhangwagens gestart met een vestiging in Assen. Na ongeveer zes jaren in dienst te zijn geweest heeft Wouter Lubbers het stokje overgenomen en is verder gegaan onder dezelfde naam. Sinds die tijd is Bouwman Aanhangwagens Assen uitgegroeid tot een grote landelijke specialist in aanhangwagens. Naast aanhangwagens is Bouwman Aanhangwagens een grote speler op het gebied van motortrailers. Vanuit eigen ervaring met motorrijden, zijn de motortrailers toegevoegd aan het assortiment om zo in te spelen op de behoefte van de motorrijder. Onze persoonlijke en deskundige aanpak zorgt dat u het beste advies krijgt bij uw koop of huur van een aanhangwagen. Met onze goed uitgeruste werkplaats is ook onze service op het hoge niveau dat u van ons mag verwachten.