Uitstekende hulp gehad bij zoeken naar nieuwe auto.

Super service

Snel en super service! Betrouwbaar en vriendelijke mensen!

Onderhoudsbeurt

Zeer vertrouwd, onderhoud weer prima uitgevoerd!

Goede sfeer

Goed ontvangen, en met een luisterend oor een goede keuze kunnen maken voor een nieuwe auto

Fijne service!

Staan altijd klaar voor een goede service.

Altijd goede service, vriendelijk en een eerlijk verhaal

Fijne en uitstekende autogarage. We komen hier al 6 jaar en altijd naar tevredenheid geholpen. Iedereen vriendelijk en een eerlijk verhaal omtrent koop van een auto of autoreperaties.

Betrouwbare vakgarage

Fijne garage. Ze doen wat ze beloven. Aardig personeel en goede prijs kwaliteit verhouding

Bandenservice

Meedenken met de aanschaf van banden was top! Klantgericht, goed advies en meewerkend!

netjes behandeld. en mooie vrouwtjes op kantoor

netjes behandeld.en mooie vrouwtjes op kantoor

Ze behandelen je altijd zo netjes en zorgen voor een perfecte afwikkeling van de reparatie.

Ze behandelen je altijd zo netjes en zorgen voor een perfecte afwikkeling van de reparatie en alles wordt overlegd en duidelijk aangegeven en dat is heel prettig !

Bedrijf met hart voor de klanten

Een betrouwbaar autobedrijf die altijd klaar staat voor de klanten en een goede service verleend met een top team .

Fijn bedrijf, vakkundig personeel

Erg goede service op zaterdagmorgen TOP

Op zaterdagmorgen bleek ik een lekke band te hebben geprobeerd om contact te leggen met mijn dealer maar niet bereikbaar na een halfuur de moet opgegeven. Jan Evers gebeld deze stond direct klaar ze hebben de auto opgehaald ik ben mee gereden zodat ze geen extra rit hoefde te maken. Heb direct toegezegd de auto door Jan Evers te laten onderhouden. Jan en ook jouw zonen dank voor de TOP SERVICE. Otto en Anke van Haaren Terborg

Doet zoals afgesproken!

Zeer prettig!

Zeer klantvriendelijk en oplossingsgericht

Autoservice Evers heeft mij zeer vlot en adequate geholpen met de reparatie van mijn auto na een serieuze storing waarbij Ad mij regelmatig op de hoogte hield van met de voortgang. Vervolgens heb ik mijn auto ingeruild tegen een mooie inruilprijs. Ook de auto van mijn vrouw had een defecte brandstofpomp die snel is vervangen.

Goede service, eerlijk advies

Autoservice is mij aanbevolen en het is heel goed bevallen. Zij leveren een goede service, geven uitstekende adviezen en hulp bij de afhandeling. Ik zou autoservice Evers zeker aanbevelen. Wilma Koenhen

Perfect geregeld

Bij de aanschaf van de Opel mokka heel goed begeleid. Zeker een aanrader voor andere klanten.

zeer tevreden en een goed gevoel

De mensen bij Evers gaan net even wat verder met service en meedenken met de wensen van de klant, daarom voor ons inmiddels al bijna 10 jaar een vertrouwd adres.

Uiterst correct

Geheel naar wens is de APK en het nodige onderhoud uitgevoerd.

Snel,adequaat,vrendlijk!

Zeer professioneel

Er word geluisterd naar wat je te zeggen hebt en zeer vriendelijk

Goed en snel geholpen

Auto snel thuis opgehaald en teruggebracht tijdens onze vakantie. Helemaal top.

Zéér tevreden!

Wat een fijne garage is Evers. Ik kwam naar een auto kijken maar had ook de intentie om hetzelfde model bij een “grote, bekende” garage te bekijken omdat ik dacht daar meer vertrouwen in te hebben. Wat fijn dat ik zo goed te woord werd gestaan, ze alle tijd voor mij namen, een zeer aantrekkelijke inruilwaarde kreeg, de koffie heerlijk was en de deal snel gesloten. De mannen van Evers stralen vertrouwen en kundigheid uit. Hebben daarna heel fijn meegedacht over het vervangen van de velgen voor mooie zwarte……….. súper tevreden, kom zeker terug, maar voorlopig niet hoor want ik ga een paar jaar heerlijk rijden in mijn nieuwe Toyota Aygo X!!!!!!

Prima service en klantvriendelijk.

Afleveren van auto en monteren van een trekhaak is in zeer korte tijd prima uitgevoerd.

Heel fijn bedrijf. Zeker een aanrader !

Wat een fijn bedrijf is dit. No nonsens. Achterhoekse mentaliteit. Zeer prettige verkoper. Geen opdringerig persoon in strak pak, maar een fijne man. Hebben de tijd voor je. Ophalen van de auto was ook prima geregeld. Kortom: zeer goede ervarinf !

Martinuslaan 1 A

7031HX Wehl