Het is niet meer zoals het vroeger was.

Communicatie is niet meer zoals het was. Ook heb ik het gevoel dat er weinig ervaren monteurs aanwezig zijn. Er worden veel foutjes gemaakt, en slechte terug koppeling. Dit allen komt door de laatste 2 jaar, dit licht ik graag persoonlijk toe.

Er wordt meegedacht. Wordt naar tevredenheid geholpen.

Snelle en goede service.

Evers stuurt reminders bij aanstaande APK en zorgt voor korte lijntjes tussen klant en garage. Daarnaast wordt er kwaliteit geleverd en is het contact persoonlijk.

Helemaal top

Alleen 1 klein puntje, viel me tegen dat de leenauto niet was af getankt, maar is netjes achteraf verrekend.

Prima service!

Er wordt prima service verleend door aardige en eerlijke mensen die niet meer doen dan nodig en wanneer er onverwachts toch iets extra's nodig is word je daarover gebeld voor overleg.

Goede service!

Goede service, vervangend vervoer of andere opties zijn altijd mogelijk/bespreekbaar. Klant is koning... dat voelt toch fijn. Personeel/medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen.

Gastvrij geholpen

Prima geholpen

Topper in kunde en dienstverlening

Betrouwbaar personeel: info klopt, Service top en kundige monteurs

prima service

al jaren klant en nog steeds zeer tevreden !

Klantvriendelijk en prima service.

Altijd klantvriendelijk en goede service bij ongemakken van de auto. Fijne zaak.

Prima.

Wij zijn zeer tevreden met jullie. Altijd duidelijk met wat er gebeuren moet. Snelle service en tijdens het wachten een lekker kopje cappuccino.

Goede service gehad

Ik had een klein probleempje met de koplampen en na even contact met Jan is alles opgelost. En waren we weer tevreden.

Prima en betrouwbare garage .

Het personeel is behulpzaam en de werkzaamheden aan mijn Auto worden volgens afspraak verricht. Vooral de eigenaar is zeer belangstellend en plezierig om een praatje mee te maken.

Een prima garage

Goede service tegen een heel redelijke prijs en een prettige omgeving voor het wachten.

Onderhoudsbeurt van auto prima uitgevoerd volgens afspraak. Geen extra werkzaamheden uitgevoerd zoals besproken.

(4)/3x voor een storing/ reparatie en dan is het hopelijk gemaakt.

Op dit moment, Belabberde planner /werkplaats chef komt afspraken niet na en maakt er in zijn uitleg maar wat van toen ik hem er op aan sprak. Wij zijn dit echt heel anders gewend van auto bedrijf Evers, wij ervaren dit als erg irritant en frustrerend. (Voor nu zeggen wij dus nee als aanbeveling)

Alles vlot afgehandeld

Ik ben heel tevreden.

Mijn vijftien jaar ervaring met autoservice Evers is, vakkundig, vriendelijk en zeer goede service!

Na mijn verhuizing vijftien jaar geleden van het westen naar de Achterhoek moest ik een andere garage kiezen en dat werd autoservice Evers. In al die jaren heb ik daar geen moment spijt van gehad! Altijd als de auto's gekeurd moesten worden of stuk waren of er een andere auto gekocht werd, was er goed en eerlijk overleg en persoonlijke aandacht, voor mijn wensen en situatie. Vooral de persoonlijke aandacht en eerlijkheid geeft mij een vertrouwd gevoel bij autoservice Evers! Het draait bij Evers niet om verdienen maar om tevreden klanten, je wordt er als mens behandeld!

perfecte service, zeer klantvriendelijk. Is als een warm bad.

Zeer goed en lekkere koffie, ook als je op de fiets langskomt.

Gewoon goed

Grote beurt aan mijn auto is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Dit bedrijf kan elk merk- en type auto aan. De werkplaatsuitrusting en de gebruikte Bosch onderdelen, samen met de kennis- en vaardigheden van de monteur, zorgen voor een optimale kwaliteit.

Naar volle tevredenheid geholpen

Ik ben zeer tevreden over de geboden service

Betrouwbare service wederom

Fijn, betrouwbaar bedrijf.

Al eerder mijn bevindingen gemeld.

Staan altijd klaar voor je.

Goede Service, al diverse auto's gekocht en in onderhoud gehad. Prima bedrijf en prettige medewerkers en TOP eigenaar.

Super klantvriendelijk

Bij problemen wordt je direct geholpen, afspraken maken gaat soepel en men komt de afspraken na. Rekening is overzichtelijk en je kunt precies zien wat ze hebben gedaan. Aanrader voor iedereen.

Martinuslaan 1 A

7031HX Wehl