Perfecte service

Autoservice Evers denkt met je mee. Daarnaast is het met eigenaar Jan prettig zakendoen.

probleemloos

service is prima

Altijd klantgericht

N nieuwe accu zat er dezelfde dag nog in, heel fijn.

Perfecte service. Staan direct voor je klaar

We troffen de auto met schade aan, helaas vond iemand het nodig om de spiegel er af te trappen. We brachten de auto naar de garage en deze was de andere dag al klaar en zag er weer piekfijn uit.

goede ervaring

word op een nette en vertrouwelijke manier behandeld en geholpen dank daarvoor

Eerlijk en zeer betrouwbaar autobedrijf

Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel! Een voorbeeld voor de branche en een echte aanrader!!

Werken snel en vakkundig, prettig in de communicatie

Heel blij met de service van autoservice Evers. De medewerkers zijn open, communiceren prettig, de afstemming bij apk is helder en je hebt echt het gevoel dat je auto in goede handen is. Ze zetten net dat stapje meer in de service wat maakt dat ik er graag kom. Ga zo door!

Ik word altijd heel vriendelijk en na mijn zin geholpen, ik ben heel tevreden.

Vakmanschap

Schade aan de voorbumper (krassen in het lak) De bumper is deels opnieuw gespoten. Deze is zeer netjes en vakkundig hersteld door autobedrijf evers nogmaals bedankt. Groet Patrick en Marloes.

Vakkundig en vriendelijk geholpen.

Wordt altijd netjes te woord gestaan en mijn BMW wordt vakkundig en goed behandeld (beurten reparaties ed)!! ‘n zeer tevreden klant FRank Aaldering (mijn gezin en ‘n groot gedeelte van mijn familie hebben ook ‘n auto van Evers dat zegt alles lijkt mij)!!

Goede service vriendelijk

De nood was hoog en uw service ongekend.

Lege oude accu, geen punt voor U om apparatuur en kennis op afstand aan mijn zoon ter beschikking te stellen en de vervanging tot een succes te maken. Bovendien blijkt de uitstekende vakkennis, gebleken in de jaren van onderhoud en reparatie van onze Benzen om ze er weer als nieuw uit te laten zien na enkele ernstige bijna total-loss incidenten.

Uitstekend!

Meer dan tevreden

Punctueel luisteren naar de klant

Kon direct terecht en het probleem werd ook direct opgelost. Top service.

Top.

Deskundig, eerlijk en betrouwbaar. Altijd bereikbaar en meedenkend in het vinden van oplossingen wanneer er zich een probleem voordoet.

Fijne garage vriendelijk en ze luistern naar je

Wordt goed geholpen na een reparatie en of onderhoudt beurt, als er iets niet klopt dan ga je terug en word je meteen geholpen wel zo prettig

2 dagen voor dat we op vakantie gingen, ging ons elektrische raam naar beneden en helaas niet meer omhoog, Evers heeft ons snel geholpen zodat we toch op vakantie konden, top service.

Prima geholpen

Je wordt altijd goed geholpen. Klantvriendelijkheid

Goede service voor een betaalbare prijs

Komen altijd de afspraak naar

Altijd goede service

Ben al sinds Jan Evers voor zich zelf begon klant bij hem. Altijd goed en correct geholpen. Service staat bij hem hoog in het vaandel.

In één woord: “goed”.

Hetgeen we samen overeen zijn gekomen, werd conform uitgevoerd. Zo hoort dat, daardoor ook geen verrassingen.

netjes en vriendelijk geholpen

fijne garage om naar toe te gaan. je wordt daar nog aangesproken met de voornaam en daar hou ik van.

Heel tevreden, prima service

Goede service, duidelijke afspraken, heldere factuur.

Klant vriendelijk werd goed geholpen

Martinuslaan 1 A

7031HX Wehl