Persoonlijke begeleiding gericht op goed en veilig rijden.

De afgelopen periode rijlessen (motor) gevolgd bij rijschool Hartel en mijn rijbewijs gehaald. Persoonlijke begeleiding gehad, afgestemd op mijn leervraag. Ruimte om vragen te stellen tijdens de lessen, in een ontspannen sfeer.

Erg goede ervaring met de lessen en de rijinstructrice.

De rijinstructrice hield rekening met mij als persoon en daarbij in de lessen. Dit vond ik erg fijn. Hierdoor heb ik meer vertrouwen gekregen en geleerd dat ik door rustig te blijven, mijn rijgedrag verbetert.

fijne en rustige uitleg maakte voor mij het verschil

fijne en rustige uitleg maakte voor mij het verschil

Goede rijschool/instructeurs waarbij alles word afgestemd op eigen wensen/kwaliteiten.

Ervaren instructeurs die op een fijne manier instructie geven. Er wordt goed en flexibel meegedacht met het inplannen van de lessen/hoeveelheid lessen. Instructeurs luisteren ook goed naar eigen wensen en iedere leerling word persoonlijk gecoacht. Geen rampestamp werk, maar kwalitatief goede lessen op maat van de leerlingen.

Fantastisch

Mijn vriendin en ik hebben de Duo-cursus BE gevolgd bij instructeur Derk. Super kundig en relaxed en allebei in één keer geslaagd!

Top geregeld

Alle zeilen bij moeten zetten en uiteindelijk een goed resultaat

Veel geleerd in korte tijd!

In korte tijd veel geleerd in een prettige sfeer!

Fijne rijschool

Ik heb mijn examen voor de auto bij Hartel gehaald. Ik kreeg fijne rijlessen waarin er duidelijk werd uitgelegd en je goed op je examen word voorbereid, ik ben erg tevreden en blij met m’n rijbewijs!

Leuke rijlessen en duidelijke communicatie

Leuke rijlessen!

BE in 1 dag met een top instructeur

Duidelijke communicatie, fijne ervaren instructeur en een goede auto.

Heel goed

Zeer goede kennisoverdracht. Met humor en geduld veel geleerd

Rijschool van de details.

Details die erg belangrijk zijn wordt erg veel aandacht aan besteed. Kritisch maar zeer duidelijk waardoor het erg leerzaam was. Heb het als fijn ervaren.

Ik kom van een andere rijschool af die failliet is gegaan. Door die rijschool ben ik een hoop geld kwijt geraakt dat ik natuurlijk niet meer terug zie. Maar hartel rijopleidingen heeft daar voor korting gegeven zodat het allemaal nog betaalbaar bleef. Plus dat ik ook mijn eigen rijinstructeur kon houden dus ook daar ben ik dankbaar voor. En zelfs in de tijd van corona waar elk bedrijf al minder inkomen heeft, hebben ze alsnog korting aangeboden voor alle leerlingen. Wat goedd

Super gezellig maar ook ontzettend leerzaam.

Geweldige instructeur, waar ik niet alleen de leukste gesprekken mee heb gehad, maar vooral ook de fijnste kneepjes van het autorijden heb geleerd. Ontzettend goede rijschool.

Prettig in omgang en vakkundig.

Ik na mijn B rijbewijs ook mijn E achter B bij Rijschool Hartel gedaan. Aanrader.

Kundig en eerlijk

Ik heb motorrijles gevolgd bij Marc Timmer. Marc is een zeer kundige rijinstructeur die zelfs les geeft aan instructeurs. Het fijne vond ik dat Marc eerlijk, direct en recht voor je raap is. Niet er omheen draaien maar gewoon aangeven wat fout gaat en je niet direct de oplossing geven maar je er zelf over na laten denken. Ook wordt er niet moeilijk gedaan over een lesje meer of minder volgen. Ik ga mijn vrienden zeker aanraden om hier ook te lessen. Bedankt Marc!

Hele fijne duidelijke uitleg en lessen

Hierdoor wist ik wat ik moest doen bij het examen en er was ook een goeie band

Top !

echt een top rijschool ! ze nemen echt de tijd om je alles te leren wat je nodig hebt met je examen. en als je van wat extra informatie over de motor houd kan Marc je hier alles over vertellen ! ik raad iedereen die een motor rijbewijs wil halen dan ook zeker aan om naar Hartel te gaan !

Top uitstekende instructeurs!

Ik heb mijn lessen erg fijn gehad. Ze laten je letten op dingen waar je anders zelf nooit op let tijdens rijden. Altijd goede communicatie over les inplannen of examens inplannen. En altijd ja de les dingen doorgesproken die minder of juist goed gingen dat vind ik zelf erg fijn.

Verrijking van mijn rij kunsten

Ik rij al wat jaartjes auto en wilde nu voor me motor rijbewijs gaan. Hier leer ik weer zoveel van hoe je naar het verkeer kan kijken dat mijn auto rijden er ook automatisch beter van wordt. Bedankt Hartel voor de vriendelijkheid en leerzame lessen.

Eerlijk, betrouwbaar en goede communicatie! Top geregeld.

Er is geen betere keus als je een goede rijschool zoekt met een zeer ervaren motorinstructeur. Lessen naar behoeftes van de leerlingen en goede instructies. Je leert zelf nadenken over bepaalde zaken en beslissingen. Er word goed meegedacht en afgestemd. Kortom, voor een goede rijopleiding met veel tips en tricks van een ervaren instructeur is hartel the way to go!

Fijne BE-rijles met mooi resultaat

Afgelopen maandag een dagje met Laura op pad geweest voor m'n BE-rijbewijs. Ontspannen les gehad die goed aansloot bij wat ik nodig had. In de middag met een goed gevoel het examen kunnen doen en geslaagd, dus ik kijk er met een goed gevoel op terug.

Fijne lessen, snel antwoord op vragen. Geslaagd in 25 lessen!

Fijne rijschool

Hartel is een erg fijne rijschool, goede rijinstructeurs die je duidelijke uitleg geven. Heb hele fijne rustige en gezellige rijlessen gehad.

Smaragd 41

3893 EP Zeewolde