Uitstekend!

Rijschool Hartel is zonder twijfel een echte aanrader. De lessen zijn altijd kwalitatief en inhoudelijk goed. De begeleiding en feedback vind op een kalme manier plaats. De rijschool denkt altijd mee bij problemen en is goed bereikbaar. De lesauto is daarnaast schoon en goed onderhouden. Bij deze rijschool heb ik mijn examen in een keer gehaald, met dank aan mijn instructrice Gonnie.

Hele fijne, gezellige en leuke lessen en instructeurs

Alles op je eigen tempo en de instructeurs kennen je echt. Ze geven je vertrouwen en alles wordt op je eigen tempo gedaan. Er wordt geluisterd naar je eigen leerbehoeftes en het meest fijne: de verlaagde motoren!

Enthousiast

Enthousiaste en super gezellige lessen gehad van Gonnie,

Fijne lessen van Mark

Er word fijn ingespeeld op de situatie van de cursist.

Ik heb een fantastische ervaring bij Hartel met het volgen van hun motor rijlessen. Super fijne instructeurs die je op de juiste manier voorbereiden en helpen om goed je examens in te gaan. Ik kan ze niks anders dan aan bevelen!

Very happy

Very happy with the service

Heb een goede ervaring gehad.

Mijn instructrice Gonnie, heeft mij duidelijk en goed uitleg gegeven. Voelde mij tijdens de lessen op mijn gemak en niet gespannen.

Erg goed

Top kerel die Paul. Fijne lessen gehad en een eerlijk advies gehad. Daarnaast is bij Paul het doel om te slagen en niet om zoveel mogelijk geld aan je te verdienen. Ook word er op een leuke manier uitgelegd en geleerd zodat niet het zelfvertrouwen en eigenwaarde je in de schoenen zakt. Deze dingen waren bij mijn vorige rijschool wel aan de hand. Hierdoor bij die rijschool het vertrouwen verloren en bij Hartel terecht gekomen. Achteraf alleen maar blij om.

Leerzaam

Bij Hartel Rijopleidingen heb ik een uitstekende tijd gehad. De instructeur was erg attent en gaf duidelijke instructies tijdens het lessen. Mijn ervaringen met rijscholen was voorheen niet positief, Het ging altijd om het slagingspercentage en hoeveel kon er aan mij verdient worden. Bij Hartel heb ik voor het eerst! Fijne lessen gevolgd en daadwerkelijk een zelfverzekerd examen gereden ipv met hakken over de sloot het examen afronden met een voldoende. De rijschool zal door mij zeker als een aanrader omschreven worden. Mijn laaste rijbewijs zal ik ook zeker in samenwerking met hun willen behalen.

Goede begeleiding

Fijne rijschool

Een kleine rijschool met mensen met hart voor het vak. Ze zijn aardig, maar draaien niet om de waarheid heen. Ze zijn zuinig met complimenten, maar geven ze als je het echt verdient hebt. Ze zijn duidelijk met wat je verkeerd doet en geven bruikbare tips. Ik heb ooit gereden bij een rijschool waarvan de instructeur mij uitschold wanneer ik het niet goed deed. Dat zal bij Hartel niet gebeuren. Maar ze laten je zelf wel nadenken, je krijgt het juiste antwoord niet op een zilvere plaat gepresenteerd. Ze laten je dingen ervaren, zodat je ervan leert.

Hartel(ijke) Rijschool

Fijne instructeurs die alles goed uitleggen en veel ruimte laten voor het zelf ontdekken. Soms een wat horkerige manier van iets duidelijk maken, maar toch een zeer ruime voldoende

Bijzonder leerzaam

Leuk om in mijn geval als automobilist aan het motor rijbewijs te beginnen en een nieuwe kijk op verkeer te krijgen waardoor ook mijn auto rijden verandert. Marc, Laura en Paul hebben een hele duidelijke focus op techniek en veiligheid en dat merk je elke les. Ik les hier met veel plezier!

Was een prettige dag voor het E rijbewijs

Goede rijschool

Hele prettige ervaring bij deze rijschool. Goede communicatie en leerzame rijlessen.

Zeer goede rijles voor BE gehad, waardoor in 1x geslaagd

Zeer goede rijles voor BE gehad, waardoor in 1x geslaagd

Klasse rijschool

Na leerling geweest te zijn van Nederlands grootste (en mislukste) rijschool van Nederland die vervolgens failliet ging, kwam ik bij deze rijschool terecht. Wat een verademing. Met deze rijschool kon ik binnen korte tijd alsnog afrijden en mijn rijlessen met dezelfde instructeur afmaken! Zelfs nog een financiele tegemoetkoming aangezien mijn vorige rijschool failliet was gegaan. Wat een klasse.

Prima rijschool

Instructeurs weten waar ze het over hebben en geven je genoeg tip en tools om te leren rijden. Veel mensen denk dat je dit even zo doet maar ik merkte zelf dat ik iets meer tijd nodig had. Ik geen daardoor met een goed gevoel mijn examen in. Mvg Robert

Lessen voor de toekomst niet, niet alleen voor je examen

Leerzame lessen, waar je meer leert dan alleen slagen voor je examen. Kost je misschien een lesje meer, maar dubbel en dwars waard als je kijkt naar de kwetsbaarheid op een motor.

Super rijschool!

Ze nemen goed de tijd voor je en als je vragen hebt kan je die altijd stellen. Ze helpen je goed waardoor ik een heel fijn gevoel had en echt met plezier ging lessen! Nu ben ik geslaagd en ga ik met een goed en veilig gevoel de weg op

Snel en betrokken

Zie boven

Een topper van een rijschool!

Verstaan hun vak, meedenkend, eerlijk, sociaal en een lolletje op zijn tijd. Alles wat je zoekt met of zonder ervaring je kunt altijd bij ze terecht. Het zijn echte toppers!

BE in een dag, dag met goed en duidelijke uitleg.

Ondanks corona tijd en verzetten van examen was alle communicatie helder en snel. Binnen een week na openen van CBR al kunnen afrijden. Bedankt!

Fijne rijlessen!

Vriendelijke instructeur met enorm veel kennis en ervaring. Je leert meer dan alleen motorrijden om het examen te halen. Er is ruimte om zelf te ‘ontdekken’ en om (gecontroleerd) fouten te maken, maar de begeleiding is goed en het is altijd mogelijk om vragen te stellen. De communicatie verloopt snel en de medewerkers zijn zeer behulpzaam. Ik ben erg blij met deze rijschool!

prettig en snel

mijn ervaring was zeer goed. dat waar ik moeite mee had werd goede aandacht aan gegeven.

Smaragd 41

3893 EP Zeewolde