goede service, goed behandeld

Goede rijschool, leuke sfeer en prettige benadering voor, tijdens en na de rijlessen. Zeker aan te bevelen bij anderen!

goede service, goed behandeld

Een hele goeie en gezellige ervaring!

perfect, zeker aan te bevelen

Met veel plezier een aantal lessen gehad. Instructies zijn duidelijk, en je weet gewoon waar je aan toe bent. Je kunt zien dat ze echt plezier hebben om van jou en motor rijder te maken!

goede service, goed behandeld

Heel goed. De rijinstructeur (mark dokter) is een hele aardige man.

goede service, goed behandeld

Kwalitatief goede rijschool met fijne instructeurs, pand is nu de eerste keer wat lastig te vinden maar zal straks vast beter gaan met hun nieuwe vestiging.

goede service, goed behandeld

Vriendelijk bekwaam en laag drempelig geholpen

goede service, goed behandeld

Uitstekende ervaring. Plannen en betalingen waren altijd goed inzichtelijk via de app, de mail en je kon ook altijd WhatsAppen of bellen met ze. Kreeg binnen een kwartier antwoord. Voelde me persoonlijk behandeld en als ik last minute een probleem had waardoor ik niet kon komen dan dacht men met mij mee en konden we altijd tot een goede oplossing komen. Wel heb ik een keer gevraagd om te filmen, wat dan niet door was gekomen of men had de camera dan niet bij zich. Ander puntje was dat ik graag even in het begin een soort tijdspad / planning had willen maken. Zo wist ik niet van te voren dat het handig is om alvast je theorie te halen etc. Had ik zelf ook om kunnen vragen maar een stukje begeleiding daar in van te voren om duidelijkheid te scheppen had ik wel fijn gevonden. Verder fijne deskundige instructeurs, je merkt dat ze voor veiligheid en vertrouwen gaan. Materiaal was op en top in orde en bovenal heb ik veel gelachen met ze.

goede service, goed behandeld

Goede motorrijschool. Ontzettend fijne rijopleiding gehad.

goede service, goed behandeld

Heel goed. Duidelijk verteld wat ik moet doen. Top!

goede service, goed behandeld

Goede rijlessen gehad. Erg tevreden. En me examen in 1 keer gehaald. Dus helemaal top!

perfect, zeker aan te bevelen

BE cursus gedaan met Marc Timmer als instructeur. Een fijne instructeur. Legt alles rustig en duidelijk uit. Hele fijne ervaring.

goede service, goed behandeld

Super leuke instructeurs en makkelijk nieuwe lessen in te plannen

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een BE cursus gedaan met Marc Timmer en ik kan dit iedereen aanbevelen. Een serieuze instructeur die lesgeeft vanuit het positieve. Probeert elke handeling door de cursist zelf te reflecteren, zodat de bewustwording van het \"onbewust onbekwaam zijn\" vrij snel naar \"bewust bekwaam\" wordt gebracht. Erg blij met deze rijschool en kan het iedereen aanraden!

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer bekwame instructeurs, deskundig, flexibel, gezellig. Kortom top!

perfect, zeker aan te bevelen

Afgelopen week geslaagd voor m\'n motorrijbewijs door goede begeleiding van hartel! Naast de goede begeleiding heb ik de lessen bij hartel als gezellig en prettig ervaren.

goede service, goed behandeld

goede rijschool, word naar je geluisterd. uitstekende communicatie. me scooter en auto bij jullie gedaan. en zeer tevreden. bedankt

goede service, goed behandeld

Super rijschool. Duidelijk en snel mijn rijbewijs mogen halen.

goede service, goed behandeld

Zeer persoonlijk, fijn contact.

goede service, goed behandeld

Uitstekende ervaring. Elke les was weer uitermate genieten en enorm leerzaam. Er was duidelijk veel kennis aanwezig bij de instructeur. Er waren wat problemen met het aanvragen van mijn medische Eigen Verklaring voor het rijbewijs A. Maar dit is uitstekend opgelost door de rijschool waardoor mijn EV spoedig werd goed gekeurd door het CBR. Mede daardoor kan ik sinds vandaag genieten van mij motor rijbewijs. Hartstikke bedankt!

Smaragd 41

3893 EP Zeewolde