goede service, goed behandeld

Ik heb over het algemeen hele goede ervaring met Hartel Rijopleidingen. Naar mijn mening mag de instructeur wat meer bezig zijn met zijn leerling, maar dit verschilt waarschijnlijk per instructeur. En ik vind dat leerlingen gewoon de hellingproef moeten leren ook al wordt dit niet meer getoetst. Ik heb dit tijdens mijn rijlessen niet geleerd en ondervindt hier nu veel problemen mee.

perfect, zeker aan te bevelen

In 1994 mijn B rijbewijs gehaald en nu E. Bedankt voor de duidelijke uitleg en het ver vooruit kijken!

perfect, zeker aan te bevelen

Goed instructeurs, alles wordt duidelijk en rustig uitgelegd. Nemen ook de tijd om dingen goed uit te leggen. Top rijschool

goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaring erg duidelijk en overzichtelijk. Rijinstructeur zeer professioneel, duidelijk en sociaal.

Betrouwbaar en toegewijd

goede service, goed behandeld

Goede service, fijne instructeur.

perfect, zeker aan te bevelen

Goede adviezen en begeleiding. Geduldig en deskundig. Wij zijn super blij met Laura en Mark. Dank je wel!

Top !

perfect, zeker aan te bevelen

Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald bij Hartel Rijopleidingen. Ik was ontzettend blij! Mijn rijinstructeur Haci heeft mij geholpen dit doel te bereiken. Ik ben erg over hem te spreken, veel gelachen en veel geleerd! Ik beveel deze rijschool aan iedereen aan. Doen!!

goede service, goed behandeld

Super! Mijn rijinstructeur, Haci, was heel erg meedenkend, gaf passend advies en benaderde mijn op maat. Hij vertelde me indien nodig wat ik fout deed, maar in een positieve zin. De feedback kon ik echt goed analyseren en hieraan in een volgende situatie werken.

goede service, goed behandeld

Zeer positieve ervaring: kundig, ervaren en prettig in de omgang.

Goed!!

voldoende, een redelijke ervaring

Plaats is zeer slecht te vinden, zou aanbevelen om hier een bord of iets te plaatsen. verder vond ik het prettig dat het 1 op 1 was

goede service, goed behandeld

Ik ben 2 keer in 1 keer geslaagd door de goede rij-instructeurs (B en BE). Bij het BE rijbewijs, had ik een aanbieding van 390 euro, terwijl het bij andere rijscholen 500 euro of nog meer was.

goede service, goed behandeld

Top! Zowel instructrice (Geeske) als planner (Laura) erg vriendelijk en kwamen afspraken na.

Erg goed en vriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

zeer profesioneel. Er word meer verteld en geleerd dan nodig voor het examen. Ik vond dat zeer prettig. De instructies zijn erg opbouwend, dat houd in dat er niet vertelt word wat er allemaal fout gaat, maar juist waar de verbeterpunten liggen. ik heb de opleiding als erg prettig ervaren. Verder was er verl ruimteomte vragen en werddaar in de praktijk ook op imgespeeld. Tot slot was de planning uitermate flexibel.

goede service, goed behandeld

Zeer prettige rijschool en goede ervaring mee. Tijdens de vakantie van de instructeur 2 andere instructeurs gehad. Ook prettig, hoor je van meerdere instructeurs hoe je rijdt. Wel opmerking erbij plaatsen dat John een beetje een brombeer is, wel veel kennis en kunde, maar tikje nors.

perfect, zeker aan te bevelen

Goed kwaliteit. Zegt wat er gebeurd en is gewoOn op een nette manier. Als je extra moer lessen is er eigenlijk altijd wel een plekje ondanks de drukte. En probeert alles netjes af te ronden.

perfect, zeker aan te bevelen

Marc je lessen waren fantastisch en laura ik ben erg tevreden met de snelle response tijd via de mail Ik kom zeker hier terug , voor als ik het A rijbewijs mag halen.

Smaragd 41

3893 EP Zeewolde