Ik ben erg tevreden met Hartel. Mijn lessen waren erg plezierig en leerzaam. Ik had een goede klik met mijn instructrice. Dit zorgde ervoor dat ik elke keer weer met een goed gevoel de auto instapte.
Goede rijschool, goed geregeld met ophalen en afzetten enz. vriendelijke rij instructeur (Gert). In 1 keer geslaagd kortom perfect
Aanrader
Super ervaring, fijne rijinstructeur en alles is goed geregeld!
Super rijles gehad BE. Aanrader
Een eerlijk en oprecht bedrijf. Met een goed inzicht op de klant. Netjes en zeker voor ons om nog eens op terug te komen met drie opgroeiende jongens. Nogmaals bedankt Sandra Pap
Ik vond het heel prettig lessen bij Geeske! Voelde me erg op m\'n gemak en er hing een fijn sfeertje tijdens de lessen!
Geweldige instructeur(s) prima service en no nonsens lessen. TOP!
Brommerrijles
Fijn dat ik een andere instructeur kon krijgen, wel jammer dat mijn klacht niet serieus genomen werd. Mijn klacht over mijn vorige vrouwelijke rij instructeur was terecht. Twee kennissen/vrienden van mij hebben ook bij haar rijles gehad, en hadden precies dezelfde klachten. Jammer dat hier niks aan gedaan word. De tweede rij instructeur was wel goed.
“Beste klant, dank voor uw beoordeling. Vervelend dat u deze ervaring bij ons hebt opgedaan. We kunnen u melden dat wij uw "klacht" zeker wel serieus hebben genomen en dit ook hebben opgelost. Gefeliciteerd met uw rijbewijs en veel veilige kilometers toegewenst!
Prettige contacten. Als we informatie wilden werden we direct en daadkrachtig geholpen. Wel was er verwarring mbt de communicatie tav de vorderingen en het aanvragen van theorie en ( tussen -)toets. Hierin moesten we zelf het initiatief nemen terwijl wij ervan uitgingen dat de instructrice en de rijschool dat zouden aangeven. Misschien verkeerd gedacht van onze kant, maar dat was in ieder geval niet duidelijk en daardoor ontstond er wel vertraging.
Heel erg goed. Super instructrice, en antwoord op alle vragen die ik had. Simpelweg super!!
Hartel-ijke mensen met gevoel voor ondernemerschap. Maken waar wat ze zeggen. Van harte aan te bevelen!
Goed bevallen
Betrouwbaar en professioneel, goede ervaring
Goede instructeur en fijne rijschool.
Zeer goed.
Goede ervaringen en een prettige rijles tijd gehad.
goede instructeur, goede communicatie tussen instructeur en leerling. altijd met veel plezier in de les auto gezeten!!