Hele leuke instructeurs en hele goede lessen waar je veel van leert

Leuk en een hoop geleerd

Geslaagd

Fijne rijschool met vriendelijke, goed geschoolde mensen

Ik ben nog steeds erg blij met mijn keuze voor deze rijschool. Ze denken met je mee, lessen zijn gemakkelijk in te plannen en de rijlessen erg fijn. De instructeurs hebben ruim voldoende kennis die ze op een prettige manier delen, waardoor ik toch mijn rijbewijs heb gehaald. Top!

Goeie samenwerken!

Fijne en goeie rijschool. Zelfs op zondag nog een afspraak kunnen maken voor de week erop. De rij instructeurs voor de motor zijn top, twee totaal verschillende mannen die het allebei goed doen op hun manier! Thanks voor het halen van mijn motorrijbewijs

Zeer ervaren en klant gericht

De instructeurs zijn zeer ervaren, niet alleen in het “rijden” maar ook in het instructie geven, de rijschool zelf is klant gericht en me goede communicatie is er qua lesrooster veel mogelijk. Gewoon Top!

Super fijn en relaxt

Het is een zeer fijne rijschool. Met goede vakbekwame instructeurs.

Fijne en leerzame rijschool.

Een fijne ervaring. Een zeer leerzame rijschool waar ook een grapje gemaakt kan worden tijdens de les. Daar hou ik van ik heb van twee rijinstructeur's les gehat wat ik ook wel erg fijn vond. Want dan leer je meerdere dingen op verschillende manieren waar jij voor je zelf het beste uit kunt kiezen. Verder vond ik de planning ook erg fijn. Bij de planning denken ze met je mee en zijn ze flexibel waar het kan.

Top ervaring!

Goede lessen met duidelijke uitleg, handige feedback en een leuke sfeer tijdens de les!

Heel prettige rijlessen gehad

Heel plezierige rijlessen op een voor mijn gevoel hoog nivo gehad waarbij er ook tikd was voor een grapje en een stuk ontspanning.

Marten en rick zijn een geweldig duo Ook de snelle service van laura is super geregeld Ik heb hier met plezier gelest en mijn motor (A) rijbewijs gehaald

Prima begeleiding en planning.

Vanaf de eerste kennismaking les tot en met het examen super begeleiding en planning.

Professioneel en kwalitatief erg goed

Bij Hartel kon ik heel flexibel mijn uren inplannen om mijn studie heen, je kunt aangeven of je steeds bij dezelfde instructeur wilt of wilt wisselen en hoe lang je les wilt. De instructeurs zijn aardig, geduldig en geven goede/nuttige feedback. Je wordt niet gezien als nummertje maar echt als persoon! Zorg dat je zelf goed aangeeft wat wel/buet werkt voor jou en dan houden ze daar rekening mee. Erg tevreden.

Top rijschool

Marten bedankt. Leerzaam geduldig en gezellig.

Gezellig, en goed opgeleid.

Beide motorrij instructeurs hebben veel ervaring. Ze leiden je op om meer te kunnen dan het examen vereist. Hierdoor ben je goed voorbereid op beiden examens. Daarnaast is het ook gezellig en leggen ze alles duidelijk uit, ook zijn ze erg geduldig. Samengevat, top!

Fijne sfeer, rustig en goed les gekregen

Aan te raden!

Top instructeurs en super fijn gelest

Echt een goede rijschool. Goed meedenkend. Fijn gelest/gereden, en ook echt goede uitleg over wat wel te doen en wat niet. (en waarom)

De lat wordt hoog gelegd waardoor het bij het examen alles meevalt!

Een heldere duidelijk dagcursus waarbij alles aan bod komt, ik beveel Hartel zeker aan voor het behalen van het BE rijbewijs!

Echt leren (motor-)rijden

Ik ben heel blij en tevreden over de lessen en begeleiding. Je word uitgedaagd om niet voor een zesje te gaan, maar voor een minimale acht, waardoor je met vertrouwen op je motor stapt.

hele fijne rijlessen gehad.

tijdens mijn lessen werd ik steeds zelfverzekerder en zelfstandiger achter het stuur dankzij mijn goede rijinstructeur.

Zorgeloos leren motorrijden!

Vanaf contactmoment 1 is bij Hartel alles duidelijk. Planning en informatie wordt zorgvuldig gedeeld. Met Marten op de motor is het top! Marten leert je dat motorrijden echt leuk is en vanuit dat oogpunt komt de rest vanzelf (uiteraard gepaard met kundig advies)! Alle examens in 1 keer kunnen halen! Laura, Marten en Rick bedankt!!

Goeie rijschool, leuke instructeurs en goed contact van de rijschool met de leerling

Geweldig snelle manier van leeren .

Mijn ervaring is dat de mensen die er werken door vuur willen gaan, om je te helpen en te ondersteunen. Ze staan voor je klaar en wilen altijd een oplossing geven als je ergens mee zit, of een probleem hebt. Hartel geeft een snelle en duidelijke manier van leeren.

Helemaal top!

Heel goed, direct en vriendelijk geholpen!

Hele prettige rijschool

Ik heb afgelopen maanden bij Hartel Rijopleidingen mijn motor rijbewijs behaald en dit is mij zeer goed bevallen. Er heerst een hele fijne sfeer met de instructeurs wat je lessen ten goede komt. Als ik in de toekomst nog een rijbewijs nodig heb ga ik zeker weer naar Hartel Rijopleidingen. Marten bedankt voor alle prettige lessen!

De manier van les geven aangepast op persoon

Ik kwam met een probleem met vrouwen in mijzelf. Met een nare ervaring van een anderen rijschool. Er is begrip voor de situatie en er is geluisterd naar mij. Ze hebben mij een fijne instructeur toegewezen, hij heeft mij geholpen met het vertrouwen terug brengen in mijn rijden.

Smaragd 41

3893 EP Zeewolde