goede service, goed behandeld

nette auto\'s voor een goede prijs. Eerlijke en vriendelijk verkopers. Makkelijk en laagdrempelig contact.

goede service, goed behandeld

Zeer open en transparant richting de klant, super service. Nemen rustig de tijd voor je als klant. Absoluut een aanrader !

goede service, goed behandeld

In oktober 2016 een mooie bruine Mercedes gekocht. Contact verliep goed, duidelijke afspraken en bij het daadwerkelijk ophalen van de auto, goede uitleg. Communicatie was en is open en eerlijk. Een bedrijf waar je gerust zaken kunt doen, zelfs op grote afstand. Blijft altijd een gok als je vanuit Friesland naar Limburg moet, geen spijt van gekregen. Een kleine maar top organisatie.

perfect, zeker aan te bevelen

Werkelijk een 1e klas vakman, correct, niet duur en vooral denkt hij mee.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

Bijzondere auto\'s voor een scherpe prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

Uitgebreide info op internet site. Door specialisatie in een paar merken en types veel keuze en veel kennis van zaken. Geen verrassingen, staan achter hun product, betrouwbaar en flexibel.

goede service, goed behandeld

Een heel leuk en betrouwbaar bedrijf die probeert alleen auto`s te leveren met een betrouwbaar historie. Service is ook goed en je kan er altijd terugbellen voor vragen en dergelijke.

perfect, zeker aan te bevelen

Zowel de medewerkers alsmede de eigenaar voorzien je van goed advies en hebben een hoop geduld. Ik kon maar geen keuze maken gezien de auto\'s als warme broodjes over de toonbank gaan en twee auto\'s net voor mij neus verkocht waren. Gelukkig hebben ze veel keuze waardoor ik nog een topauto gevonden heb. Ze zijn een uur langer open gebleven omdat ik op het laatste moment nog een proefrit moest maken en de auto gelijk mee wilde nemen, topservice. Ik mocht ook nog een ritje mee maken in de audi RS6 van de baas, dat maakte mijn dag helemaal goed. Bedankt mannen, de auto rijdt heerlijk.

perfect, zeker aan te bevelen

heel goed service. altijd klant vriendelijk

goede service, goed behandeld

Was al een poosje op zoek naar een mooie Mercedes. Zaterdag maar eens naar het zuiden vertrokken voor een bezoek bij JVH. Eerste indruk was, man wat een hoop auto\'s. En werkelijk allemaal in een mooie gezonde staat. En zag er een staan waar ik voor viel. Na een proefrit gemaakt te hebben was ik meteen verkocht. Jordi Dennis en pa Staan voor wat ze verkopen, en voor de klant. Vriendelijk mee denkend. Zeer netjes. Kortom onze deal was snel rond. En ik zo trots als een pauw weer op de Achterhoek op An. Een aanrader dus. Vr gr Kees Willekes

perfect, zeker aan te bevelen

Mijn audi bij JVH gekocht. Goede service. Vriendelijkheid. Alle documenten top in orde. Goede adviezen. Zeker een aanrader om je auto bij dit autobedrijf JVH te kopen.

goede service, goed behandeld

Vanuit Friesland was ik op zoek naar een Audi A4 avant. De zoektocht naar de auto die ik zocht (qua leeftijd en opties) bleek lang, tot het moment ik de auto op internet tegenkwam bij JVH auto\'s. Met gezonde argwaan heb ik vervolgens contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Het telefonisch contact verliep op zeer vriendelijke toon, op alle vragen werd oprecht geantwoord. Eenmaal aangekomen in Linne (vanuit Friesland best een hele reis) werden wij vriendelijk ontvangen. De auto werd bekeken en de conclusie luidde: Prachtig, de foto\'s liegen niet! Op een gemoedelijke manier werd de onderhandeling gestart en tot een goed einde gebracht. Natuurlijk wilden wij de auto graag meteen meenemen, dus werd alles zodanig geregeld dat dit mogelijk was. Mijn ervaring met dit bedrijf zijn top, een geweldige service en bovendien hele normale en benaderbare medewerkers (en eigenaar). Echt een aanrader voor elke persoon die op zoek is naar een auto en daarbij een uitgebalanceerde prijs/kwaliteit verhouding van belang vindt!

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer tevreden. Super vriendelijke mannen, maar veel belangrijker eerlijk, open en professioneel. Bij vragen, altijd een eerlijk antwoord of uitleg met feiten. Ze zijn trots op hun bedrijf en product en doen er alles voor om hun naam hoog te houden. We kunnen iedereen JVH Auto\'s aanbevelen. Nogmaals bedankt voor alles Jordy, Dennis en \"pa Jordy\". Heel veel geluk met jullie mooie bedrijf. We hopen heel lang plezier van de mooie Benz te hebben. Vriendelijke groeten Willem en Marlien

goede service, goed behandeld

Jordi de eigenaar van het bedrijf is een verkoper die achter zijn verkoop staat en zeker niet iemand die een auto verkoopt om maar te verkopen. Wil je een vertrouwde auto kopen ben je bij JVH auto\'s aan het juiste adres.

perfect, zeker aan te bevelen

Vandaag onze Ford Mondeo opgehaald bij dit fantastische autobedrijf. Dank weer voor alles Jordi & Dennis en voor de heerlijke koffie.

goede service, goed behandeld

Al een tijd ben ik aan het kijken naar een betrouwbare en eerlijke auto. Diverse audi\'s bekeken. Telkens bij navraag bleken er andere zaken aan de orde dan de advertenties en verkopers beweerden. Ik had JVH al een aantal keer voorbij zien komen. Na wederom een negatieve ervaring met terug gedraaide kilometers en het ontbreken van service boekjes, toch de grote afstand voor lief genomen. In Linne was de ontvangst al gelijk anders dan bij de meeste. Ongedwongen en tijd voor een praatje wat niet eens over de auto\'s ging. Ik was op zoek naar een frisse Audi met weinig kilometers. Na deze al op internet gevonden te hebben, was deze ter plaatse te bezichtigen. Uiteraard was een telefoontje naar de Audi dealer om te verifiëren of er geen schades waren en wanneer de laatste beurt was gegeven snel gemaakt. Nu een week verder ben ik trotse bezitter van een frisse en eerlijke A4. Jordi en Dennis bedankt voor jullie openheid m.b.t. de auto en de geweldige auto. Fred.

goede service, goed behandeld

Bij het aanschaffen van een auto is vertrouwen essentieel. En als een auto wordt gekocht van een bedrijf dat je niet kent en ligt in een plaats die op zo\'n 1,5 uur rij-afstand ligt, is het nog belangrijker. Toch heb ik nog geen seconde spijt van de aankoop die ik bij Dennis en Jordi heb gedaan. Vanaf het eerste moment was de indruk goed. Vriendelijk, meedenkend, vakkundig en service-gericht. Dankzij het goede advies heb ik de juiste keuze gemaakt en rijd ik nu in die Audi die het beste past bij mijn wensen. Ik kan iedereen aanraden om wellicht iets verder te rijden dan van te voren bedacht, want in Linne heb je een enorme keus aan mooie gebruikte Audi\'s tegen een scherpe prijs.

goede service, goed behandeld

JVH Auto\'s is een fijn bedrijf. De contacten verlopen vlot en vriendelijk. Of dat nu telefonisch is of op het bedrijf zelf, je voelt je gehoord. De eerste indruk van het bedrijf bij het oprijden het terrein is meteen positief. Het geheel oogt netjes, de auto\'s zijn blikvangers. Hier wordt met passie en trots voor de zaak gewerkt. De uiteindelijke aankoop van de auto verliep vlot. De waarde van de in te ruilen auto was conform de verwachting. Met een tegenbod was de prijs snel bepaald. Geen gedoe, gewoon vriendelijk en zakelijk. De gekochte auto is in keurige staat afgeleverd. De uitleg over de accessoires was duidelijk. Men had er zelfs aan gedacht om de tank ruim voldoende te vullen voor de thuisreis. Kortom: een topbedrijf waar het goed zaken mee doen is.

• Service N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Een open en eerlijk bedrijf. Vragen worden goed en uitgebreid beantwoord. Afspraken worden nagekomen. Kortom het gaf ons zo\'n goed gevoel dat we na slechts een bezichtiging besloten de auto aan te schaffen waar we tot nu toe ontzettend blij mee zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben 2 Ford C-Maxen gekocht bij JVH auto,s . De eerste beviel al erg goed maar de 2e rijdt ook alweer een dik halfjaar rond. Wij zijn er erg blij mee. En komen voor een volgende auto zeker terug bij Dennis en Jordi. De mannen hebben ons erg goed geholpen en verkopen eerlijke auto,s voor scherpe prijzen. Ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb de mooiste auto, de witte Audi S5 weten te bemachtigen bij JVH auto\'s! 😬 Eerlijk is eerlijk, als nuchtere noordeling kijk ik altijd eerst de kat uit de boom, lees ik recensies, verzamel ik eerst informatie en met een extra \'antenne\' hoor ik eerst aan wat ze te vertellen hebben daar in Limburg. Maar 1 ding staat voor mij vast... Ze maken waar wat ze zeggen. Fijne, no nonsens mensen en een eerlijk bedrijf. Ik heb de auto gehaald, alles was netjes geregeld en ben erg tevreden! Zelfs als je later weer over de auto, omdat je nog iets wilt weten over onderhoud, winterbanden, velgen of wat dan ook, niks is teveel. Ze delen de liefde voor mooie wagens. Hoe mooi is dat. Zeker een aanrader en ik kom zeker bij ze terug!

goede service, goed behandeld

hebben bij jvh een kia sportage 2011 gekocht daar zijn wij heel blij mee er waren een paar kleine dingen er aan maar die werden verholpen service is goed prettig om gaan met de klanten

perfect, zeker aan te bevelen

Nou, dat mag toch echt gezegd worden. Wat ik vandaag heb beleefd sta ik echte van te kijken. Dat dit nog bestaat in deze tijd. Koop ik in februari een Ford - Focus ( zie eerdere positieve recensie). Met onze Nederlandse weeromstandigheden, denk je bij aankoop niet direct aan het controleren en functioneren van een airco. Met ook nog een slecht voorjaar heb ik de airco nog lang niet hoeven te gebruiken. Totdat het opeens ontzettend warm werd, bemerkte dat de airco het helemaal niet deed. Dacht in eerste instantie, och.. dan laat ik hem bij een service station controleren en bijvullen, want in principe moet dat 1 x per 2 jaar gebeuren. Bleek dat binnen 1 week het gas weer eruit was. Het ergste werd door mij gevreesd en bij het service station gaven ze aan dat dit van alles kon zijn, compressor, lek in de radiator enz. Met als gevolg hoge kosten. Ik heb op dat moment even na moeten denken en kwam al snel tot de conclusie dat ik deze al in de winter bij aankoop had moeten controleren. Mijn stomme fout dacht ik. Maar ik dacht ik ga dit toch even melden bij JVH. Daar waar ik de auto had gekocht. Dit verhaal aan Jordi verteld. Deze stuurde me gelijk naar de Garage waar ze zaken mee doen en deze constateerde een lek in de leiding. Was ik niet blij mee want de kosten en de reparatie was toch alweer zo`n kleine 500,00 voor een auto die ik pas had gekocht en waarvan ik de airco tot dan nog niet had gebruikt. Zo vlak voordat ik op vakantie ging was dit niet binnen 1 of 2 dagen op te lossen. De leiding moest besteld worden en het kwam zelden voor dat een leiding in de rubbere gedeelte kapot ging. Er werd door Dennis links en rechts rond gebeld en de volgende dag was de leiding er al en kon ik de auto brengen maar voor de reparatie, zo vlak voor mijn vertrek van de vakantie - was het te laat. De oplossing was om de auto bij JVH achter te laten en met m`n 2 de - gezinsauto - ( met airco) op vakantie te gaan. Wel nog even gevraagd hoe dan met de kosten zat, werd me verteld dat ik me daar niet al te druk over hoefde te maken. Kom ik terug en ga ik de auto vandaag ophalen, Kreeg ik de sleutel in de handen gedrukt en verder was alles zo in orde en werden geen kosten in rekening gebracht. Dat vond ik wel een vermelding waard. Bij deze, een dikke pluim voor dit bedrijf. ! Was het vertrouwen in garage bedrijven al aan het verliezen en altijd weer sceptisch als ik een auto naar de garage moest brengen, wat er nu alweer voor onverwachte kosten zouden komen. Ik ben zeker van plan dit bedrijf voor te dragen bij Radar voor een warme Douche, want dit was het laatste wat ik had verwacht. Wel zo netjes, maar garantie hierop had ik niet ( meer) maar werd het probleem zonder enige discussie opgelost. Dat is nog eens fijn terug komen van vakantie. Ik weet waar ik de volgende keer mijn auto ga kopen en aanbevelen doe ik dit bedrijf maar al te graag. Nogmaals Dennis - Jordi bedankt voor deze mooie service.

• Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

Super geholpen met de aankoop van een Audi A4. Daarnaast nog een perfect service met het uitvoeren van mijn oude auto. Beveel JVH Auto\'s zeker aan hier in het noorden van het land.

Oudeweg 30

6067BZ Linne