goede service, goed behandeld

LS, Na lang zoeken een paar keer uitgekomen bij JVH omdat de verhouding prijs en kwaliteit elke keer opvielen.Toen ik er was vielen de vriendelijkheid en gezelligheid mij op. Na een prettig verlopen onderhandeling een Audi A6 gekocht. Dik tevreden. Ook het telefonisch contact voor en na de onderhandelingen waren steeds erg vriendelijk. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Groet, Tom Verhofstad, Nijmegen.

goede service, goed behandeld

Wij hebben vorige week een Audi A6 Avant gekocht bij JVH. Naast de scherp geprijsde auto\'s is ons vooral ook de goede communicatie met Jordi opgevallen. Helder, to-the-point en transparant kregen we snel antwoord op de vragen en konden met elkaar een deal overeenkomen voordat we naar Linne reden. De Audi was in de belangstelling van anderen, maar stond keurig voor ons gereed zoals afgesproken. Alle verwachtingen en toezeggingen zijn waargemaakt. Na een proefrit konden we de deal afronden en zijn met de A6 huiswaarts gekeerd. Ook vragen nadien konden we bij Jordi kwijt en de volgende keer kom ik weer bij JVH kijken voor een goede gebruikte auto.

perfect, zeker aan te bevelen

Deze week een fantastische A6 gekocht. Aardige gasten, uiterst behulpzaam en keurig afgeleverd. Verwachtingen ruimschoots overtroffen op alle gebieden. Jordi en Dennis, nogmaals dank!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ging alleen om te oriënteren op een andere gebruikte auto. Geen gladde verkooppraat, goed verhaal met garantie op kilometers en onderhoud. Ik was zeer gecharmeerd van een occasion uit 2010. Perfecte staat weinig kilometers, zeer scherpe prijs. Tot mijn verbazing kreeg ik aanzienlijk meer voor mijn occasion dan gedacht. Daardoor sneller dan gepland de auto gekocht. Voor het eerst van mijn leven het gevoel dat ik echt een zeer scherpe prijs heb betaald voor een occassion. Prima communicatie en perfecte aflevering: hij heeft er nog goede banden op gezet omdat de banden die er oorspronkelijk op lagen matig waren (nadat we de deal hadden gesloten), nieuwe matten en een mail na levering of alles naar wens is. Ik schrijf nooit recensies, maar deze heeft JVH zelf verdient. Aanbeveling dus.

perfect, zeker aan te bevelen

Na een telefoongesprek met Jordy aan het einde van de middag mocht ik nog vanuit Amsterdam vertrekken naar Linne (circa 2 uur rijden) om vervolgens na 18:00 uur bij hem voor de deur te staan. Ik werd even netjes te woord gestaan als een klant die op openingstijden langs zou komen. Jordy heeft erg veel geduld en weet alles netjes, duidelijk en vooral eerlijk uit te leggen. Hiervoor scoort hij dus ook enorm veel punten! Zoals Jordy al zei, is het in deze tijd ver zoeken naar een eerlijke/betrouwbare autohandelaar. Ook met de prijs is Jordy mij enorm tegenmoet gekomen waarvoor ik hem enorm dankbaar ben. De auto moet op het moment van schrijven nog rijklaar gemaakt worden, maar bij mn eerstvolgende aankoop zal ik 100% zeker weer bij Jordy zijn. Kortom het is een TOPPER! Dit mag iedereen weten! Een DIKKE 10!

perfect, zeker aan te bevelen

JVH autos, Betreft aankoop 2de hands audi a5. Via deze weg zou ik je nog graag even willen bedanken voor de vlotte afhandeling en degelijkheid van de auto. Inschrijving en keuring van de auto is allemaal zeer vlot verlopen in België. Groeten en bedankt, Een tevreden klant

zeer slecht, onaanvaardbaar

Beste Jordi Na een aankoop van een tweede Touran waar achteraf ook de kop stuk was,dat heb ik je al eerder laten weten wil ik je vragen wat deze auto waard is. De Touran is 100% gerepareerd wat mijn veel geld heeft gekost. Wat wil je voor deze auto geven als ik een ander bij je koopt. Dat word dan geen diesel meer, omdat we niet meer zoveel rijden. Het moet wel een auto met een hoge instap zijn. Laat maar weten wat je voor mij nog kunt doen. Ook al hoe ik met deze auto in de problemen ben gekomen. Ik geef je geen goede recentie, omdat ik eerst een gebaar van je wil zien. Ook wat betreft de aanschaf van een andere auto. Als ik bij je een andere koop wat kun je dan voor mijn financieel doen. Laat maar weten of je nog iets kunt betekenen voor ons. En wat deze auto nu hij goed is waard is voor je. Ik hoor het wel van je. Met vriendelijke groeten Tonnie van der Zandt

perfect, zeker aan te bevelen

Kwam bij het bedrijf met een bepaalde keuze voor ogen. Genoeg keuze. Toch even rond gelopen en er werd mij uitvoerig inlichtingen verstrekt. Uiteindelijk toch bij mijn eerste keuze gebleven. Verkoper had veel geduld en maakte op mij een heel eerlijke indruk. Is ook gebleken want ik heb een prachtige auto kunnen kopen en alle beloftes zijn waar gemaakt. Mijn volgende auto zal ook zeer waarschijnlijk weer hier aangeschaft gaan worden. Geen holle praatjes maar eerlijke voorlichting. Ook de garantie dat de kilometerteller de juiste stand aangeeft geeft dit weer. Echt een adres om aan te bevelen.

goede service, goed behandeld

In Februari een Audi A4 avant 2.0TDI bij Jordy gekocht. Inmiddels heb ik 10.000km op de klok erbij gezet en ben ik nog steeds even tevreden als op de 1e dag. Het is dan ook bewezen dat mijn gevoel bij bedrijf en eigenaar goed zat. Verkoopgesprek was nl. zeer deskundig en ook de prijs onderhandelingen waren goed en transparant ,hoewel ik er natuurlijk geen moeite mee had gehad als er meer van de prijs af was gegaan. Kortom ben ik zo tevreden dat ik een volgende auto bij JVH Auto\'s zou kopen en ook mijn vrienden verteld heb over mijn positieve ervaringen bij JVH Auto\'s.

perfect, zeker aan te bevelen

In 1 woord, GEWELDIG. Wat een net bedrijf en wat staat er veel moois dat ik niet kan betalen. Niks is te veel moeite. Afspraak is afspraak. We zijn dolblij met onze nieuwe A4. Niet alleen vanwege de scherpe prijs, maar vooral ook vanwege de nette en snelle afhandeling.

goede service, goed behandeld

Jordi is een vakman en uitstekende zakenman bovendien. Bij hem staat Service met een hoofdletter en voorop. Ik heb er zelf voor gekozen om geen garantie af te nemen maar ik ben er heilig van overtuigd dat hij in geval het nodig mocht zijn, me toch ter wille zal zijn. Kwestie van gevoel en dat moet van meet af aan helemaal goed zijn en dat was absoluut zo! Ondertussen bazuin ik op elke verjaardag etc. dat je bij JVH prima een auto kunt kopen.

goede service, goed behandeld

Onlangs c max gekocht.wij zijn zeer tevreden tijdens de koop zijn we vriendelijk en deskundig geholpen bij thuiskomst een klein mankement ontdekt. Dit werd netjes opgelost bij een collega bij ons in de buurt.

goede service, goed behandeld

goede/mooie voorraad. De auto waar wij voor kwamen was tijdens ons bezoek net naar de APK keuring, deze werd vervolgens direct voor ons opgehaald. Je word hier goed te woord gestaan op een zeer prettige manier (zowel door Dennis als door Jordi). Geen verkooppraatjes en goede prijzen. Vorige week de Audi A4 Avant gekocht, erg tevreden over deze superauto!Nu nog een paar openstaande puntjes maar ik heb het volste vertrouwen dat dit ook nog keurig wordt afgehandeld.

goede service, goed behandeld

Prettig zaken gedaan, en met een fijne auto naar huis gereden. Zoals afgesproken na een paar dagen de trekhaak opgehaald. Kom hier zeker terug.

goede service, goed behandeld

Met goed gevoel terug naar Friesland gereden..! Auto voldoet nog steeds goed. Goed advies en service en koffie smaakt er prima!

goede service, goed behandeld

Positieve ontvangst, indrukwekkende voorraad, \"onze\" auto perfect beschreven, prijs zeer scherp. Bedankt voor de mooie Audi!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Half februari een audi A6 2.5 V6 TDI ADVANCE gekocht. Nou ik heb 1 brok ellende gekocht. Na 1 maand begon de ellende al. Ik zou hier dus nooit meer een auto kopen.

goede service, goed behandeld

Jordie is een vakman. Geen verkooppraatjes, geen poging tot overtuigen. Hij staat voor zijn product en laat zien wat het waard is. Hij wil gewoon op een eerlijke manier een boterham verdienen. Hij heeft plezier in zijn vak, dat zie je, dat hoor je in zijn stem, het is menes voor hem en tegelijk zijn hobby. Dus, het is gewoon prettig zaken doen. Ik beveel hem van harte aan. Dank Jorie & Dennis! Groet Thomas

perfect, zeker aan te bevelen

Voor 2e keer een auto bij JvH gekocht. Wederom goed bevallen. Ze nemen de tijd voor je, wordt uiterst vriendelijk behandeld en nog meest belangrijk: ze leveren goede en betrouwbare auto\'s. Vandaag auto opgehaald en alle papieren worden netjes en vakkundig in orde gemaakt. Ze zijn daarbij volledig erkend door RDW zodat je niet naar postkantoor hoeft voor het overschrijven. Ook werken ze geheel onder Bovag garantie. Kortom een bedrijf waar je met vertrouwen een goede 2e hands auto kunt kopen, voor een eerlijke en goede prijs! Zeer aan te bevelen.

Oudeweg 30

6067BZ Linne