goede service, goed behandeld

JVH Auto\'s heeft mij destijds een fantastisch goede auto verkocht en zelfs aangepresenteerd. Ik heb daar geen of weinig mankementen aangehad, alleen de gebruikelijke dingen zoals distributieriem uitlaat-eindstuk vervangen en op de APK is hij altijd perfect door de keuring gekomen. Dus alle complimenten voor Jordy en zijn medewerkers, een vertrouwd en eerlijk bedrijf.

goede service, goed behandeld

Ik ben zeer tevreden over JVH Auto\'s. Ik heb een heel goede auto voor een mooie prijs aangeschaft. Ik ben heel vriendelijk geholpen, het bedrijf straalt vertrouwen uit; kortom, ik vond het de rit vanuit Hilversum meer dan waard!

goede service, goed behandeld

Super vriendelijk personeel, vooral de baas zelf. Heb laatst een auto gekocht en er is niets gelogen over de opties die op de auto zitten dus uiterst betrouwbaar. Jordi heeft mij zelf geholpen en met hem kun je uitstekend zaken doen. Ben erg tevreden over dit bedrijf. PS: de koffie smaakt heerlijk

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

mijn ervaring met jvh auto.s is voor mij persoonlijk zeer goed,je kan bij jvh goed handelen ,en je krijgt een goede prijs voor je inruil auto terug,en zijn altijd bereid je te helpen met een eventueel probleem,de koffie staat altijd klaar,vriendelijk,en wat ik erg plezierig vindt,menselijk,en ze zijn altijd in voor een fijne babbel,ik heb mijn derde auto gekocht bij jvh,en altijd met een gerust hart,en tevreden heid

Oudeweg 30

6067BZ Linne