• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

Ik kan niks over zeggen het is gewoon Goed in alles. De koffie is ook lekker. Ik kom graag weer terug voor me service of me nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

Goede wijn behoeft geen krans..... Niet veel woorden aan vuil maken. M.a.w. Meer dan uitstekend bedrijf, servicegericht. Een echte aanrader!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

beste mensen, ik heb een c5 en mijn koppelingsplaten waren stuk. dat gebeurde op vrijdagmiddag. Ik moest zaterdagmiddag richting hongarije met deze auto. Hider en mohammed hebben geregeld dat er zaterdagochtend een vakbekwame monteur was om dit te vervangen. zaterdagmiddag om 14.00 stond de auto weer klaar. goed gerepareerd tegen een schappelijke prijs. een 11 bestaat maar die geef ik wel. Elke dealer zou zeggen als je op vrijdagmiddag komt. kom maandag maar weer. ook met auto\'s heb ik goede ervaringen. als er al wat aan mankeerde na een paar maand werd in overleg de auto tegen een aangepaste prijs gemaakt 50/50. onderdeel wel betalen geen uurloon. henk schuring.

perfect, zeker aan te bevelen

Hier een tijdje geleden een Ford Ka 1.3 gekocht en daarop een Kia ingeruild. Nadat we de Ford hadden opgehaald bleek er een scheur in het raam te zitten die er bij aankoop niet in zat (of wij hebben het over het hoofd gezien). Gelijk terug gereden naar Jawad en de klacht voor gelegd. Zij hebben ons vriendelijk te woord gestaan. Er is een afspraak gemaakt en de kosten zijn gedeeld. Ook zijn we met onze andere auto langs gegaan, deze had een elec. raam wat weigerde. Deze hebben ze gelijk gerepareerd en ik kon s\'middags de auto alweer ophalen. Alles met elkaar een prima service ! Zeker een bedrijf waar onze auto\'s in onderhoud gaan en wij weer een auto zullen kopen.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

twee auto\'s gekocht naar volle tevredenheid. Wat opvalt is de oprechte interesse de klant écht te willen helpen op de best mogelijke manier. De eerlijkheid die je bij Jawad Cars aantreft is bijzonder aangenaam (geen praatjes verkopers) en doet ouderwets \'dorps\'aan. Prima! Een echte aanrader voor iemand die voor een lange termijn relatie gaat met zijn garage.

goede service, goed behandeld

juni 2012 een toyota starlet gekocht van 1996 met 81000 originele km,s gekocht,gisteren apk gekeurd met steekproef,kan weer een jaar verder,bevalt prima en perfecte auto. bedrijf waar je prima een auto kunt kopen.

goede service, goed behandeld

in 2006 Aidi A4 gekocht waar ik naar volle tevredenheid bijna 7 jaar in gereden heb. Nu een Opel Vectra.

goede service, goed behandeld

Ontzettende goede service. Ze helpen ons echt goed en beseffen dat het zuur isbals je iets kapot hebt, proberen je te helpen en ze zijn heel eerlijk. Dingen waarvan de dealer 2 jaar geleden zei dat het aan zn einde was, is nu nog niet eens aan zn einde, dat was gewoon een leugen van de zusuki dealer. Jawad is eerlijk, doet er alles aan om je te helpen en is in vergelijking met de dealer heel goedkoop!!

uitstekend

goede service, goed behandeld

Prima. Vriendelijk, eerlijk, geeft je een goed gevoel, gericht naar een oplossing.

goede service, goed behandeld

Ik heb in november mijn derde auto bij Jawad cars gekocht waar ik zeer tevreden mee ben. Iedereen weet dat als je een tweedehands auto aanschaft, dat er iets aan kan mankeren. Mijn auto wilde donderdag niet starten, ik heb naar Jawad cars gebeld en \'s middags werd de auto opgehaald. Vanochtend bezocht ik de website om de contactgegevens van Jawad cars op te zoeken. Uit nieuwsgierigheid kom ik bij de klantenbeoordelingen waar ik de laatste reactie zag staan wat ik niet herken bij Jawad cars. In eerste intstantie dacht ik dat diegene dit bedrijf zwart wou maken. Dus toen ik mijn auto zaterdag weer op kwam halen, heb ik om uitleg gevraagd. De verkoper vertelde mij dat een deel van dit verhaal inderdaad klopt. De andere kant van het verhaal is dat deze auto voor de meeneemprijs is meegegaan, dus geen beurt en geen APK. Daar is de prijs dus ook op gebaseerd. Ten tweede heeft de klant geen moeite genomen om langs te komen om dit probleem op te lossen. En ten derde heeft Jawad cars een voorstel aan de klant gedaan om alsnog een afleveringspakket aan te bieden ná de aankoop, wat normaal niet gebruikelijk is. Daarvoor neem ik de moeite om de waarheid boven tafel te krijgen, omdat de jongens van Jawad cars dit mogen verdienen. Zoals andere klanten ook in hun reactie beschrijven. Ik heb het gevoel dat ik eerlijk behandeld word en dat er ook vanuit mijn standpunt gekeken wordt. Terugkomend op mijn eigen auto : de accu was kapot en is vervangen door een nieuwe. Ik hoefde de accu niet te betalen, omdat ik mijn auto gekocht heb met afleveringspakket en APK. (Dat is de service van Jawad cars). P.S. Tip voor iedereen : als zich een probleem voordoet, ga dan even langs, er is altijd wel een oplossing. Misschien ook voor jou Yvonne!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Belachelijk!! Op moment van aanschaf aardig, netjes, sociaal....Maar auto moest nog gekeurd worden, en volgens de man zo klaar, was niks mee...Ik laat de auto nakijken en blijkt van alles mis, kosten rond de 500 euro!!!! Heb contact en willen de auto zelf wel keuren, voor 350 euro!!!! Belachelijk!! Geen compensatie niks....Blijkt zelfs niet eens een reserve wiel in de auto te zitten!!!! En dit alles, nadat ik verteld had dat ik bij een ander autobedrijf weg kwam wat ons zeer onbeschoft behandeld had!!! Ik zal hier zeker geen auto weer halen of hun aanbevelen!!! Hadden ze iets van compensatie aangeboden.....Maar nee helemaal niks!!

goede service, goed behandeld

Een goede service en vriendelijk personeel\'s

goede service, goed behandeld

Hartelijk ontvangen, goed geholpen, op alle vragen kwam een goed antwoord. Klantvriendelijkheid staat merkbaar hoog in het vaandel. Ik ben zeer tevreden met de wijze waarop de verkoop is verlopen.

goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met dit bedrijf is dat ik netjes en eerlijk wordt behandeld.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een hele goede ervaring met Jawad Cars. Vriendelijk geholpen, uitstekende service. Ik ben zeer tevreden !

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto