TOP !

Onze 2e auto hier weer vandaan, ze hebben zeer nette & mooie auto’s te koop ! Men wordt snel geholpen door de verkopers Diederik & Ivar, en alles duidelijk uitgelegd onder het genot van een bakkie koffie.

Klantvriendelijk en professioneel

Erg goed geholpen en fijne en snelle communicatie. Ik ben erg tevreden over de afhandeling.

Perfect!

Zeer fijne auto gekocht, goede communicatie met de verkopers en perfecte service vanuit de werkplaats.

Zeer klantvriendelijk en professioneel!!

Bij de aanschaf van onze auto werd alle tijd voor ons genomen, alle vragen rustig en onder het genot van een aantal koppen koffie beantwoord. Aflevering kon snel worden ingepland, alles verliep vlot. Zeker een aanrader en wij zijn vaste klant vanaf nu!!

aflevering en service ruim voldoende

Jammer, dat de Nederlandstalige gebruikershandleiding ontbrak.

Zeer klantvriendelijk

Goede service, klantvriendelijk.

Zowel verkoop als aankoop op basis van heldere communicatie, je weet direct waar je aan toe bent.

Het autobedrijf staat borg voor een prima aflevering en indien garantie aan de orde is dan wordt dit ook naar volle tevredenheid opgelost. Even verwarring over een te nemen vervolgstap maar daarna adequaat opgepakt. De deal met inruil laat geen ruimte over voor misverstanden t.a.v. prijsbepaling, wat mij direct duidelijkheid bood om ja of nee te zeggen.

Alles klopte, omschrijving auto, en contact.

Telefonisch, al uiterst vriendelijk en onderscheidend. De auto was exact zoals omschreven, Werd ook goed naar onze inruil auto gekeken, gaf ons het juiste gevoel, dat de auto die wij graag wilden kopen, ook grondig is geïnspecteerd. We rijden met plezier in onze “nieuwe” auto. Bedankt voor de goede zorgen.

Eerlijk bedrijf.

Ik heb mijn nieuwe auto op foto gekocht,best spannend natuurlijk maar de auto was helemaal naar wens en hoe die beschreven was door Ivar. En ook nog eens netjes thuis afgeleverd. Ik beveel dit autobedrijf aan een ieder aan. Gr. Robin

Had beter gekund.

Een mooie grijze xc70 d5 gekocht uit 2009 met 130.000 km. Had de auto begin januari gekocht zonder garantie voor 14.000 euro. Niet afgepingeld en niks. Zo voor de vraagprijs gekocht met de belofte dat de auto goed was.. maar binnen een week al vele storingen dus auto weer teruggebracht en hebben ze uiteindelijk na vele weken er een ander gebruikt differentieel met dem module op gezet. Uiteindelijk auto weer opgehaald en thuis was het weer mis. Op eigen kosten een nieuw contactslot in gezet en eenmaal thuis weer storingen. Uiteindelijk via buist een xc60 uit zuiden gekocht. Maar zelf geregeld en teveel bijgelegd.. zijn geen verkeerde mensen maar ben wel veel te lang aan het lijntje gehouden, telefoon die nooit werd beantwoord. Heeft mij en buist veel tijd geld en ergenissen bezorgd. Had al veel eerder gevraagd de auto weer terug te brengen en geld terug zodat ik zelf een andere kon kopen maar wouden ze niet. Dus nu na ong 3 maanden heb ik nu eindelijk weer een auto maar was een vervelende 3 maand.

Garantie vergeet het maar

Seat Ateca gekocht en na aflevering op reis naar huis bleken luchtroosters van de ventilatie kapot. Binnen het uur terug en aangegeven bij eigenaar Buist. Hij heeft foto's gemaakt en ik zou worden gebeld zodra roosters binnen waren. Week later gebeld en nogmaals mededeling dat contact zou worden opgenomen zodra roosters binnen waren. Nog een keer gemaild na een maand. GEEN REACTIE. Seat dealer heeft het direct geregeld. Kosten €200,_

Zie hieronder

Aanschaf en aflevering als prettig ervaren. Bij de afgesproken te repareren lakbeschadiging had de monteur ook de beschadiging ook aan de binnenzijde moeten zien. Twee maal gebeld over het niet aanwezig zijn van het onderhoudsboekje, hierop geen enkele reactie ontvangen. Over de auto ben ik zeer tevreden

Zeer klantvriendelijk en zeker niet opdringerig.

Gastvrij ontvangst en een gemoedelijke sfeer. Ook de nazorg in de garantie periode zonder enig probleem opgelost. Voor ons was het een stuk rijden maar als er weer een auto zou staan naar wens rij ik er zo weer naar toe. Erg blij met de cabriolet. Groetjes uit Zeeland.

Na lang zoeken naar een xc70 ben ik uiteindelijk dicht bij huis geslaagd.Mooie auto, weinig kilometers en een prima prijs. Auto is geleverd met afleveringsbeurt conform de Volvo service interval.Auto bevalt goed, heb daarom mijn dochter ook aanbevolen bij Ivar en Diederik en zij heeft een Ford Fiesta bij Buist auto’s gekocht.Ook bij deze auto geldt het zelfde als bovenstaande en is zelfs bij haar thuis in Lelystad geleverd. Al met al zeer tevreden!

Prima geholpen en geen verborgen gebreken.

Auto wordt mooi afgeleverd en ze nemen keurig de tijd. Ook wordt de auto niet opgedrongen o.i.d.

Klantvriendelijk en betrouwbaar adres

Vriendelijk personeel. Goede inruilprijs gehad, nieuwe auto afgeleverd zoals afgesproken.

Goede service en communicatie en een hele fijne auto

We waren op zoek naar een elektrische vijf persoonsauto met voldoende actieradius. Nu na 4 weken rijplezier zijn we zeer content met het advies van Buist Auto's en de verleende service.

No-nonsense transparant vertrouwd zonder poespas autobedrijf, TOP

Wij hebben prima zaken gedaan met Ivar Buist. De non-nonsens en transparante wijze van werken maakt dat we met vertrouwen onze nieuwe auto bij dit auto bedrijf hebben gekocht. De eerste, maar wat ons betreft niet de laatste.

Prettig en betrouwbaar

Komen hun afspraak na en leveren een betrouwbare auto

Fijne garage en personeel

Nicole/André

Bij het bedrijf aangekomen bleek het een modern groot autobedrijf te zijn, met echt veel mooie auto's! Vriendelijk aangesproken op het buitenterrein en aangegeven interesse te hebben, konden we daarna vlot proef rijden. Bij terugkomst bleek een ieder druk, maar Ivar kwam van zijn kantoor en nodigde ons uit voor een prijsindicatie. We waren het snel eens! Wat sprak ons aan, de vriendelijkheid, de betrokkenheid en nog steeds de passie voor het product, wat bij veel autobedrijven ver te zoeken is! We zouden een eventuele nieuwe aankoop, hier absoluut weer doen!

Top bedrijf!!!

Vriendelijke mensen!! Ze hebben goed geholpen en mij er met een vertrouwd gevoel een auto laten kopen. kreeg een mooie prijs voor de mijnen dus deal was zo rond. Me ouders hebben na het bekijken van hun site en mijn tevredenheid over buist een week later ook een auto gekocht, ook hun zijn super tevreden!! Zeker een aanrader, geen onzin of lul verhalen, het is wat het is. ga zo door toppers!! Bedankt voor de goeie services

Spontane, klantvriendelijke verkoper(Diederick), mooie auto's en goede prijzen!

Ruime aanbod aan mooie jonge stoere auto's te koop. Wij hebben een Audi Q2 gekocht. Goede prijs voor de auto betaald. Jammer dat we er niet uitkwamen met de inruil van onze eigen auto, daarom een 8 anders een 9. Een 10 geef ik nooit. Verkoper heel erg vriendelijk en neemt je serieus. Komen afspraken na. Wij raden anderen Buist aan. Wij komen zeker een keer terug.

Kundig

Zeer goed en kundig bedrijf er is voor hun niks hun te veel Ga zo door met jullie bedrijf

Fijne auto, goede inruilprijs en geweldige mensen

Mijn oude Skoda ingeruild voor een prachtige VW Passat. Een goed bod gekregen op de oude auto en een mooie prijs voor de nieuwe. Maar bovenal: Het voelt goed bij dit bedrijf. Fijne mensen en het klopt gewoon. En dat is bij een aankoop die je toch niet elke dag doet heel prettig.

Steenkamp 13

9461 VC Gieten