Ik kon snel een afspraak maken voor de APK keuring. Werd netjes gebeld over de kosten. En kreeg een bericht dat de auto klaar was.
Vakgarage met deskundige, vriendelijke mensen
Prima garage !
na 25 jaar lease genot een auto aangeschaft bij deze occasion dealer met prettige medewerkers die een helder en eerlijk gesprek voeren
Netjes geholpen, gelukkig kleine reparatie. ( vervangen zekering )
Ben zeer tevreden over Autobedrijf Jos Bouw. Service, betrokkenheid en vakkundigheid. Precies wat ik belangrijk vind bij mijn keuze voor een garagebedrijf.
Kom er al vele jaren. Altijd tijd voor een probleempje direct op te lossen of afspraak op korte termijn te maken. Duidelijke uiteenzetting inhoud van een nota.
Snelle service
Goede service Nette afhandeling Goed betaalbaar Alles keurig geregeld als afgesproken Bij evt onvoorziene zaken netjes gebeld Al verschillende jaren hier en nog steeds zeer goed tevreden
Vriendelijk en alles gebeurde in overleg met mij.
Dit is wat het is.
Zie boven
Goed en vriendelijke
Originele beoordeling
Goed en vriendelijke
Zoals altijd goed
goede service
De goede service zoals het hoort.
Alles in de plus.
Ik werd prima geholpen. Probleem is opgelost.
Je krijgt de indruk dat je als klant wordt gewaardeerd.
Personnel zeer vriendelijk. Goed geholpen met uitstekend uitleg voor het gebruik van de trekhaak en fietsendrager.
Zeer tevreden over autobedrijf Jos Bouw.
De chef monteur neemt de zaken uitstekend waar. Netjes, juiste vragen stellen. Tijdens reparatie keurig gebeld over voortgang. Op tijd klaar en fijn een sms te ontvangen daarover.
Mijn auto had een kleine beurt nodig en dat kon niet bij de merkdealer, maar wel snel en goed bij Jos Bouw. Heel tevreden
Erg goed geholpen. Zeer goede service!