Perfecte afspraak
Afgelopen week een ford Ka gekocht Verkoper was duidelijk zonder allerlei onzin verhalen en nam de tijd voor ons. Dag voor aflevering werd ik nog even gebeld en voorzien van wat info. Bij aflevering was alles netjes zoals afgesproken. Verkoper nam de tijd om alles af te handelen en uitleg te geven. Afgelopen week merkte we dat 1 ruitenwisser een streep liet staan Dit vonden ze vervelend, en werden direct gewisseld! En natuurlijk komt deze auto ook bij Jos Bouw terug voor onderhoud! Piet, Edward dank voor de fijne ervaring bij jullie
Zeer netjes geholpen
Te weinig ervaring.
Kreeg op tijd bericht voor onderhoud. Afspraak goed geregeld en kreeg sms toen de auto klaar was. Heldere factuur. Ik had er alleen niet op gerekend dat ik voor een vervangende auto betalen moest. Ik heb die auto verder niet gebuikt. Maar het was wel een hele fijne elektrische auto.
Na mijn melding op zondag, de volgende dag is mijn auto opgehaald en het probleem onderzocht, dinsdag gerepareerd en woensdag de auto weer netjes teruggebracht. Probleem opgelost plus dat nu de controle lampjes niet meer branden. De auto rijdt weer goed.
Moest voor APK en kleine beurt kon erop wachten. Prima geregeld en bij twijfel even contact gehad over de te extra verrichte reperatie
Prima bedrijf
Snelle en goede service!
Ervaren monteurs, snelle service
1 belletje en ik kon meteen komen
geen opmerkingen
Konden trekhaak snel en goed monteren. Ook fijn dat aangegeven werd dat de voorbanden aan vervanging toe waren. Die konden ze ook meteen vervangen.
Ik ben bij Jos Bouw terecht gekomen omdat de reparatie van mijn auto elders te duur was. Ik ben super geholpen en de reparatie, het vervangen van mijn turbo was €850,- goedkoper.
Ik had een defecte accu, en binnen ander half uur reed ik weer weg met een nieuwe.
Vriendelijk en kundig geholpen.
snel en correct geholpen
Wij vonden dit autobedrijf echt een ontdekking op bovenstaand gebied .
netjes en volgens afspraak
Vorige maand een Ford Fusion gekocht en ontzettend tevreden mee. Medewerkers denken met je mee, niet opdringering en erg vriendelijk.
Zoals altijd bij dit bedrijf ben ik tevreden.
Bij opvragen van de waarde van mijn auto, die ik wilde inruilen, kwam het bedrag behoorlijk laag uit. Dit is meteen verteld, de medewerker gaf aan dat hij het niet eens was met de inruil waarde (Hij vond het veel te laag) Hierop werd mij een bedrag geboden die veel hoger was en ook in de richting kwam wat ik ervoor wilde hebben. Door deze eerlijkheid kreeg ik meteen vertrouwen in hoe dit bedrijf werkt. Ik ben erg goed geholpen en er is ook geluisterd naar mijn vragen en opmerkingen. Ik zou zo weer een auto kopen bij autobedrijf Jos Bouw