Fijne medewerkers klant vriendelijk en goeie service
Snelle afspraak Duidelijke communicatie Fijne ontvangst
Kom zeker terug
Occasion Ford C max aangeschaft begin 2023 voor behoorlijk bedrag. Veel motorstoringen. Keurig opgelost binnen de garantie. Opnieuw ernstige motorstoring na verlopen van de garantie. Ook deze storing is goed opgelost tegen een gereduceerde reparatieprijs. Onduidelijk blijft of er vervolgschade zak zijn. Dit is niet te voorspellen. Kortom de aangeschafte occasion valt tegen maar de service in het vervolg en het oplossen van de problemen is goed.
Afspraak snel en makkelijk gemaakt. Ook duidelijk afgesproken wat te doen en bij kosten, wat ook gebeurd is. Prima geholpen.
goede service en professioneel werk ,Ik ben tevreden over de reparatie van mijn auto
geen opmerkingen
Zeer tevreden !
Zeer snel geholpen, heb echter geen vertrouwen in de remmen.
Attent en vriendelijk, afspraken kunnen binnen een zeer redelijke tijd gemaakt worden en Service wordt bij Jos en Wouter nog met een Hoofdletter geschreven. (nieuwe batterij in sleutel)
De achterbanden naar goed advies vervangen. Bij een lekke band ik hier zo terecht. Bij Euromaster moet je een afspraak maken voor een lekke band. Ben iets meer kwijt voor nieuwe banden maar de service is 100% top.
Je wordt netjes en correct behandeld
Klantvriendelijk
Zeer behulpzaam Vriendelijk personeel Goede service en voor een betaalbare prijs Door hun meedenken en kennis van zaken ben ik daar al enkele jaren met mijn bedrijfsbureau Zeer zeker een aanrader voor zowel bedrijf als particulier
Van digitale afspraak tot afhandeling zeer tevreden
Goed toegankelijk, betrokken, begripvol en creatief in de oplossing!
Ging er heen voor de APK. Was snel gedaan en netjes afgehandeld voor een jaar. Werd vriendelijk geholpen.
Ik rij in wat oudere auto’s van 2005 en 2007, die door Carprof JosBouw goed onderhouden worden. De auto uit 2005, een 2.0 liter benzine motor Ford Mondeo heeft 290.000 km op de teller en de auto uit 2007, een 1.2 liter benzine motor Opel Corsa heeft 345.000 km op de teller, maar beide auto’s lopen nog als een zonnetje. Daarom hulde aan de monteurs van Carprof JosBouw..
Goed contact via telefoon en de mail.
Ondanks de hoge leeftijd, toch mijn camper weer door de APK. Moeilijk verkrijgbare materialen zorgde voor een langere garagetijd. Communicatie i.v.m. meldingen computersysteem zorgde ervoor, dat er verwarring ontstond. Dit kan beter.
Goede afspraak en prijstechnisch top.
Goed geholpen en tevreden
Weer fijn geholpen door de mensen op de werkvloer.
Apk plus onderhoud. Belde telefonisch over dat er wat extra kosten bij kwamen. Alles netjes in overleg gegaan.