Professionele service en professioneel werk, ik ben tevreden .
Alles keurig netjes afgehandeld.
Mijn ervaring met Carprof Jos Bouw is goed. Bij de aanschaf van een z.g.a.n. Ford Ecosport. Personeel is vriendelijk en deskundig en voor mijn auto werd nog een extra check uitgevoerd, zonder verdere discussie. Een goede ervaring met dit bedrijf.
Spontaan binnen gelopen, reparatie kon tijdens het wachten geregeld worden, super fijn.
Het verliep allemaal soepel
me auto stond vanmorgen stil en die hebben ze gelijk op gehaald en gemaakt voor de Pasen.
Goede service, meecenkend en oplossingsgericht.
Alle werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd
Was 2 maal eerder geweest en ben toen vriendelijk en netjes geholpen.
Er wordt van tevoren altijd gecommuniceerd wat de bevindingen zijn alvorens men gaat repareren. Dus geen verrassingen bij de eindafrekening. Ze zijn kundig en betrouwbaar. Fijne communicatie, alles in goed overleg.
We zijn al sinds begin klant bij Jos Bouw, en de service, klantbehandeling en ook zeker keuringen, onderhoud, prijzen/facturen zijn zeer goed te noemen. We zullen ook in de toekomst klant blijven, en ook eventuele nieuwe auto's blijven we hier kopen. Onze ervaring is dat deze garage zijn klanten vooraan hebben staan. Daarom ook de 10, deze hebben ze verdiend.
Fijn en deskundig geholpen
Goede koop gedaan, daarbij vriendelijk en met verstand van zaken geholpen. Goede communicatie en snelle afhandeling. Extra service door buiten aankoop om nog iets te verfraaien in auto.
Hoe zal ik het zeggen, Jos Bouw is het autobedrijf dat ik vertrouw om elke keer een uitstekende service te bieden
prima service
Altijd staan jullie klaar topperssss zijn jullie!
Goede service en leuk personeel
Na een belletje kon ik direct terecht en is de reparatie uitgevoerd. Personeel is vriendelijk. Top!
Al jaren tevreden. Duidelijke communicatie en afspraken waar men zich aan commiteerd
Bij Carprof ben je niet alleen welkom om een auto te kopen maar ook welkom voor iets kleins waar ze niets aan verdienen. Je word altijd spontaan geholpen, daarom ben ik al 25 jaar klant. En ja voordat ik het vergeet, ze hebben daar echt verstand van auto's
Heel fijn bedrijf, auto wordt vakkundig nagekeken en je krijgt een telefoontje over de kosten. . Dus geen verrassingsfactuur.
SInds de aankoop van mijn auto (januari 2022), heb ik tot op heden alleen maar positieve ervaringen gehad met Autobedrijf Jos Bouw.
Online afspraak ging goed Telefonisch Vooroverleg over te verwachten kosten was helder. Ophalen en afrekenen met toelichting.
Begrijpelijke adviezen in telefoongesprek
Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen met koffie en hebben een proefrit gemaakt. De beslissing was voor ons snel genomen om deze mooie nette Kia te kopen. Wij hadden een heel goed gevoel bij deze garage en alles is keurig afgehandeld. Wij rijden blije kilometers. Wij moesten wel een eindje rijden maar dat was het waard.