Deskundig, snel en goed!

Wederom weer de bekende goede service! Niet voor niets dat ik hier al meer dan 10 jaar kom.

Zoals het hoort

Makkelijk afspraak maken, goede en duidelijke communicatie, vriendelijke ontvangst, deskundig advies en goed overleg m.b.t. het onderhoud aan mijn auto. Een absolute aanrader

Snelle goede vriendelijke service

Ik was even langs gereden omdat mijn AdBlue bijgevuld moest worden. Kon meteen, een kwartier later stond ik al weer buiten. Super!

Super goed

Altijd vriendelijk behulpzaam en no nonsense attitude

Duidelijke communicatie en verstand van zaken.

Goed geholpen en vriendelijk personeel.

Technisch en Service goed , dus Klantvriendelijk.

Uitstekende service

Altijd tevreden over werkzaamheden

Goede service en men zorgt ook voor goede zorg aan de auto.

Heel goed en dik tevreden.

Vriendelijk, meedenkend en probleemoplossend personeel. Hartelijk dank voor de altijd goede service van jullie. m.v.g. Gerrit.

Wederom top service

Een probleem met het sturen. Samen even een rondje gereden om te ervaren wat ik voel. Uiteindelijk zijn de achterbanden naar voren geplaatst waarmee probleem is opgelost. Probleem zat niet in de stuurinrichting maar in de banden. Daar was ik natuurlijk heel blij mee:-)

Snelle service

Voorlamp stuk. Langskomen en direct gemaakt. Altijd topservice

Vriendelijk en goed

Bereid je meteen te ontvangen in geval van problemen.

Prettig en snel

Ik had een spijker in mijn band, kon zonder afspraak direct terecht. Was snel gefixt.

Goed geholpen

Er werd direct moeite gedaan om het mankement te duiden. Tevens werd ook nog de olie bijgevuld. De auto kon nog rijden. Voor de reparatie kon ik een week later weer terecht. Echt top!

Vakkundig correct en heel hulpvaardig

Zie boven

Staan altijd klaar

Is al jarenlang mijn vaste keuze voor onderhoud en advies. Vriendelijk, hulpvaardig en altijd in oplossingen denkend karakteriseren mijn ervaringen met deze allround garage.

Netjes geholpen

Goed geholpen en vriendelijk personeel. 4 sterren ipv 5, omdat mijn probleem niet meteen verholpen kon worden, ivm lange wachttijd ivm vakantieperiode was er pas na 3 weken plek. Verder kwamen ze betrouwbaar over

Net bedrijf

Auto netjes gemaakt en ook duidelijk over de kosten. Alleen jammer dat auto pas na tweeënhalf week gemaakt kon worden. Had te maken met vakantieperiode werd mij aangegeven.

Snelle en goede service met een glimlach

IK werd snel geholpen door vriendelijke medewerkers

Aanrader

Werken netjes en geven duidelijk advies

Perfecte service

Altijd staat het team voor ons klaar. Goede communicatie. Betrouwbaar en professioneel.

Professioneel, oprecht, meedenkend en behulpzaam

Soms blijkt er iets met je auto te zijn wat simpel lijkt, maar toch wat ingewikkelder ligt. Gelukkig werd er goed meegedacht en gewerkt aan een oplossing. Wij hebben onze auto weer en mochten tot die tijd gebruik maken van een huurauto. Wij kunnen weer veilig de weg op. Zeer tevreden! Wij komen hier al jaren en blijven hier komen!

Keurig de trekhaak geïnstalleerd

Alles netjes geregeld, top service

Gezellige mensen heel goed geholpen

Je wordt goed geholpen

Snelle service

Je voelt je als klant gezien! Deze keer kwam ik omdat een voorlampje stuk was. Ik ging langs en stond een kwartier later weer buiten. Heerlijk dat je dan zo snel geholpen wordt!

Palmpolstraat 14

1327 CG Almere