Adequaat

Correct, adequaat, vriendelijk

Heel erg goed

Heel erg goed

• Medewerkers

Vriendelijk geholpen, eerlijke prijs.

De auto heeft een kleine beurt gehad en een keuring. De voorbanden moesten worden vervangen en dat is gebeurd met de banden die ik wilde. Perfect.

• Medewerkers

Net auto bedrijf met degelijk geprijsde occasions

Heb er een klein autootje gekocht voor een klein prijsje, medewerker was behulpzaam maar wel wat druk met andere zaken. Auto beviel goed rijd na een week nog steeds super.

Klantvriendelijkheid

Ik was zeer tevreden met jullie klant vriendelijkheid .

Voor alsnog super!

Contact en levering zeer netjes verlopen. Voor mij de eerste x dat ik een auto online heb gekocht dus dat zal de tijd nog verder moeten zeggen

• Medewerkers

Prima service en goede reparatie

Van begin tot eind goed geholpen!

• Medewerkers

Goed adres als je opzoek bent naar een auto.

Laatst nog voor een garantiereparatie geweest. Dat is netjes opgelost.

Geweldig service

Dat ze genoeg tijd voor je besteden super vriendelijk met andere woorden Aanrader voor iedereen

Vriendelijk, goede service, klantgericht

Cassander heeft mij zeer goed geholpen. Een vriendelijke persoon die echt tijd voor je neemt. Zeer klantgericht!

Flexibel, goede service, klantgericht

Positief

Goed geholpen.

• Medewerkers

Alles was helder en duidelijk

Ik ben erg tevreden met de service die het bedrijf mij aanbood. Auto in topconditie en netjes schoon afgeleverd, echt een PLUS-punt

• Medewerkers

Prettig en sociaal Autobedrijf.

We hadden direct goed contact en werden erg prettig geholpen. Men wist waar men over sprak en begreep onze wensen. Wat erg leuk en prettig was dat hij sprak niet over onze gehandicapte dochter maar met haar, dat is veel plezieriger. Er werden snel dingen besproken en geregeld we voelden ons echt thuis en op ons gemak. Nog een lekkere koffie voor mijn vrouw en thee voor dochterlief men nam de tijd. Kortom een prettige ervaring. Gr. Rob

• Medewerkers N.v.t.

Scherp geprijst, goede deal

Ik ben erg tevreden over dit autobedrijf. De auto was keurig en was zeer scherp in de markt gezet. De auto werd zelfs langs gebracht voor een proefrit. Ook de overname van mijn oude auto was snel en goed geregeld. Een fijne en positieve ervaring bij dit bedrijf, een omweg waard

Zeer service gericht

Zeer vriendelijk en service gericht geholpen.. De (ik denk) eigenaar komt over als een zeer eerlijke en vakkundige verkoper..

Top ervaring!

Ik belde 's morgens Wegman op, om te vragen of ze iets leuks voor mij hadden. Vervolgens mocht ik mijn wensen doorgeven en zo ging Wegman voor mij op zoek. Eind van de ochtend belde hij terug dat hij een auto voor mij had gevonden. Deze auto voldeed precies aan de wensen die ik had doorgegeven. Diezelfde middag kon ik bij de auto kijken + er een proefrit in maken. En ja, het werd mijn auto :) Kortom, een goede ervaring met Autobedrijf Wegman.

• Medewerkers

Ze zijn gwoon goed, vakkundig en betrouwbaar.

Bij Wegman kun je je auto met een gerust hart brengen voor onderhoud, reparatie etc. In overleg worden onderdelen vervangen of gerepareerd. De medewerkers zijn uiterst vakkundig en vriendelijk.

Naar alle tevredenheid geholpen

Prima bedrijf!

Prima service.

Gemakkelijk afspraak maken en deze wordt ook direct bevestigd. Er wordt net werk geleverd tegen een prima prijs. Deze garage is zeker aan te bevelen.

• Medewerkers

Klasse in klantbegeleiding en reparatie

Het geeft een goed en vertrouwd gevoel om je auto bij deze garage achter te laten. Er wordt met je meegedacht in het stellen van de diagnose, in een betaalbare reparatie en er wordt net zolang aan doorgewerkt, dat de auto klaar staat voor de volgende dag. Top.

• Medewerkers

Goede service en zeer klant vriendelijk.

Staan altijd klaar als er iets met je auto mis is. Eerlijk en goede service.

• Medewerkers

Ik kon gelijk terecht om de bandenspanning te laten controleren . Vriendelijke service!

• Medewerkers

Je wordt prima behandeld,wordt netjes overlegd voor dingen worden uitgevoerd. Zodat je geen onverwachte kosten hebt.

Industrieweg 4

4233 GA Ameide