Auto gekocht bij Autobedrijf Wegman, bleek na een stuk erin gereden te hebben niet helemaal lekker te lopen. Dag erna terug gegaan, en het probleem is keurig en vakkundig opgelost door de heren van Autobedrijf Wegman. Super service en keep up the good work!
Beste Roel, Bedankt voor je mooie en positieve review. Intussen is gebleken dat de auto niet helemaal voldoet aan je verwachtingen en is je positieve reactie gedraaid naar negatief. We hopen dat we het met elkaar op kunnen lossen zodat je weer met een goed gevoel bij ons weg zult rijden. Met vriendelijke groet, Autobedrijf Wegman
Zeer behulpzaam, correct, voelde vertrouwd aan. Professioneel, en betrokken
Beste Annemie, We vonden het leuk om de auto aan je te leveren. We hopen dat je heel veel plezier zult beleven aan de auto, die precies bij je past! Bedank voor je positieve review. Met vriendelijke groet, Autobedrijf Wegman
Prettige mensen in de werkplaats. Ben goed tevreden. Financiële administratie niet altijd op orde en kreeg ik meerdere malen ten een aanmaning terwijl ik altijd direct betaal. Dat is niet prettig.
Zeer vriendelijke te woord gestaan, heel blij met mijn aankoop. Fijn bedrijf . Alles snel en goed geregeld. Vr Gr. S .van der Veen
Vriendelijk bedankt voor uw positieve review. We wensen u veel rijplezier. Met vriendelijke groet, Autobedrijf Wegman
Eerste bezoek verliep niet helemaal zoals verwacht maar dat is ruimschoots goed gemaakt met het tweede bezoek. De verdere service was uitstekend! Zou het bedrijf zeker aanbevelen.
Beste Daniëlle, Bedankt voor je positieve review. We zijn blij dat je ons de kans hebt gegeven het goed te maken en hopen dat de aangeschafte auto goed bevalt. We wensen je veel rijplezier. Met vriendelijke groet, Autobedrijf Wegman
Toegankelijke mensen geen gladde verkooppraatjes en realistische prijzen
Beste Peter, Bedankt voor je review. We hopen dat de auto goed bevalt en dat de garantiereparaties naar tevredenheid zijn uitgevoerd. We wensen je veel rijplezier. Met vriendelijke groet, Autobedrijf Wegman
Ik ben uitstekend geholpen met mijn zoektocht. Er is meegedacht en naar oplossingen gezocht (en gevonden). Ik ben vanaf 1 november de trotse eigenaar van een andere, nieuwere auto!
Beste mevrouw de Later, Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u heel veel rijplezier met uw nieuw auto en hopen u in de toekomst nog vaak van dienste te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Autobedrijf Wegman
Transparant zakendoen, snelle service, reële prijzen, oplossingsgerichte opstelling
Goed auto
Beste heer Bachir, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wij hopen dat u veel plezier zult beleven aan de door u aangekochte auto. Wij zijn u graag van dienst! Met vriendelijke groet, Autobedrijf Wegman
Aangegeven dat ik de leenauto gratis mocht gebruiken. Goede service dus en is de afspraak nagekomen!
Beste Mevrouw Benschop, Hartelijk bedankt voor uw positieve review! Wij helpen onze klanten graag en afspraak is afspraak. Intussen heeft u een nieuwe auto bij ons aangeschaft. We hopen dat deze bevalt en wensen u veel rijplezier! Met vriendelijke groet, Autobedrijf Wegman
Een prettig onthaal met direct koffie. Goed gesprek, eerlijke aanbieding voor inruil. Besloten tot aankoop van de nieuwe auto.
Beste Dick, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Het genoegen was geheel wederzijds. Dank voor het prettige zaken doen. We wensen jullie veel rijplezier met de prachtige nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Autobedrijf Wegman
Zie boven
Beste Wim, Bedankt voor je positieve review. We staan graag voor je klaar! Met vriendelijke groet, Autobedrijf Wegman
huur van een bus voor vervoer. uitstekend materiaal, goede service.
Vakkundig geholpen met het kopen van de auto , de garage zier er netjes en schoon uit.
prettig geholpen en een goede service
Prettig contact, betrouwbare partij
Mijn auto verkocht aan autobedrijf Wegman, deal was snel gesloten. Komen met een reëel bod, verstand van zaken, en maken alles, na akkoord, ontzettend snel voor elkaar!
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Een Storing die al jaren in het voertuig aanwezig was vakkundig opgelost.!!!!!!!
Prima en meedenkend bedrijf komt afspraken na
Eerste keer hier bij Wegman Ameide een bandreparatie laten doen. Goed geholpen en vriendelijke medewerkers.
Prima garage
APK ~Bandenwissel
Goede ervaring. Wanneer je belt of een afspraak kun je snel terecht. Communicatie wat betreft bijzonderheden tijdens onderhoud is zeer goed. Je word altijd gebeld wanneer het meer gaat kosten. Een minpuntje is dat ik via mijngarage.nl een APK keuring geboekt had deze niet bekend was bij bedrijf. Volgens mijngarage zou ik 20.00 euro betalen. Dit was echter 30 euro in werkelijkheid. Hier met mijngarage over communiceren. en volgend onderhoud 10 euro in mindering op rekening brengen.
Industrieweg 4
4233 GA Ameide