Fijn dat er mee gedacht wordt . Van te voren de kosten worden besproken voordat men aan de slag gaat.
Goed en professioneel.
Auto gebracht Ik ben op de hoogte gehouden, en auto was snel gerepareerd en weer klaar voor gebruik
Goed geholpen zoals altijd.
Reparaties worden altijd in overleg met klant gepleegd. Goed advies en deskundig personeel dragen er aan bij, voor zorgeloos onderhoud van uw voertuig.
Prima en snelle service . Thuis het probleem verholpen
Ze doen wat ze zeggen en de koffie is lekker.
Alles netjes geregeld
Grote beurt goed uitgevoerd. Op verzoek proefrit gemaakt i.v.m. veronderstelde gebreken. Fijne huurauto meegekregen.
Ik had problemen met het ontluchten van mijn rem, gebeld en advies gekregen. Mocht helaas niet baten dus een nieuwe hoofdremcilinder besteld. Dag later binnen en probleem opgelost.
Prettig geholpen en ruim assortiment.
Vakkundige mensen en meedenkend bij reparatie - altijd in overleg en gaan niet gelijk voor het duurste.
het is makkelijk af te spreken en de service is goed.
Doordat ik plotseling vervoer nodig had, is deze vraag snel en soepel door Wegman autobedrijf ingevuld. Door de receptioniste is deze vraag snel opgepakt en werd mijn vraag direct geregeld met een lease bus. Perfect
Geen overbodige reparaties Doen wat gedaan moet worden
Zeer goede service!
Goed advies van Trudo.bijzondere klantvriendelijkheid. Altijd meedenken en uitvoeren
Mooi geregeld zo
Fijne ontvangst met een gezellige sfeer. Het omzetten van mijn autobanden ging snel, netjes en een goede prijs verhouding. Auto rijd weer heerlijk, dank je wel.
Altijd klantvriendelijk en behulpzaam. Zeer goeie ervaren monteurs. Denken mee en overleggen met de klant. Zijn helder en transparant in kosten en verwachtingen.
Goed en deskundig geholpen
Heb ik hierboven al beoordeeld. Wat ik echt super irritant vind is dat ik verplicht ben om dit veld in te vullen. Voelt als dwang en vind ik echt niet kunnen! Een volgend bezoek ga ik dus niet meer positief beoordelen.
Industrieweg 4
4233 GA Ameide